Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
 
 

Τι προνόμια έχω ως πιστοποιημένο μέλος;Το Emarket.gr στην προσπάθειά του να δώσει καλύτερες και πιο ασφαλείς υπηρεσίες στα μέλη του, προσφέρει την υπηρεσία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, έναν τρόπο με τον οποίο τα μέλη που την επιλέγουν θα μπορούν να ξεχωρίζουν από τα απλά μέλη, ενώ θα έχουν και επιπλέον προνόμια:
1.   Εμφανές εικονίδιο στη σελίδα των καταχωρήσεων του μέλους στην ενότητα "Γνώρισε τον πωλητή"
2.   Δυνατότητα ανεβάσματος πέντε (5) φωτογραφιών στο gallery κάθε καταχώρησης, αντί για μία (1) που έχουν δικαίωμα τα μη πιστοποιημένα μέλη.
3.   Έξτρα προβολή των καταχωρήσεων του για το πρώτο τρίμηνο από την έναρξη της πιστοποίησης: Ένα (1) text link στην ενότητα της Αρχικής σελίδας "Περισσότερα προτεινόμενα", δύο (2) προτεινόμενα στην κατηγορία της καταχώρησης και τρία (3) highlighted (έντονο χρώμα) στην ίδια σελίδα.
4.   Στις σελίδες όπου παρουσιάζονται πιο αναλυτικές πληροφορίες για το μέλος (σελίδα αξιολογήσεως και σελίδα προφίλ, καταχωρήσεις μέλους) σημειώνεται η πιστοποίησή του με εμφανές εικονίδιο.
5.   Κατά τη δημιουργία μιας καταχώρησης, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να δέχονται προσφορές μόνο από πιστοποιημένα μέλη.


Ποια είναι η διαδικασία πιστοποίησης;Προκειμένου να γίνετε πιστοποιημένο μέλος θα πρέπει να μας στείλετε μέσω e-mail τα ακριβή στοιχεία σας τα οποία είναι: username, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας και ένας αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
Επίσης, θα πρέπει μέσω e-mail ή fax (2106778179) να μας στείλετε μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σας ΚΑΙ ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ή ΔΕΥΑΠ) ή ένα λογαριασμό κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας που να δείχνει τα στοιχεία της διεύθυνσής σας.
Υπάρχει μια εφάπαξ χρέωση για την ενεργοποίηση της πιστοποίησης της τάξης των 20€.
Η ενεργοποίησή σας ως μέλος με εξακριβωμένα στοιχεία θα γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη λήψη των παραπάνω.