Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Nintendo DS Lite Μαύρο + Παιχνίδι
Nintendo DS Lite Μαύρο + Παιχνίδι
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   1,5€
Αριθμός προσφορών:   2   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον πωλητή
 
 
Έξοδα αποστολής:
ΔΩΡΕΑΝ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Αντικαταβολή | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/03/2008 - 19:46
 
 
Έληξε στις:
23/03/2008 - 19:46
 
 
ID:
9945266
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Nintendo DS Lite Μαύρο με παιχνίδι Big Brain Academy ελάχιστα χρησιμοποιημένο σε άριστη κατάσταση.

Στοιχεία της κονσόλας

Το Nintendo DS Lite αποτελεί μια λεπτότερη έκδοση του best-seller συστήματος Nintendo DS. Το μέγεθός του είναι μικρότερο από τα 2/3 του αρχικού DS, το δε βάρος του 20% ελαφρύτερο. Επιπλέον του νέου σχεδιασμού, οι δύο οθόνες έχουν ρυθμιζόμενη φωτεινότητα τεσσάρων επιπέδων. Τέλος υπάρχει και ένας ανασχεδιασμός στην θέση των Start και Select, του μικροφώνου και του διακόπτη Power που θέτει το DS σε λειτουργία, ενώ το stylus είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και τοποθετείται στην κάτω επιφάνεια του DS.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 33.0 x 73.9 x 21.5 χιλιοστά.
Βάρος: 218 γραμμάρια
Οθόνες: Δύο οθόνες 3 ιντσών, οπίσθιου φωτισμού, TFT LCD, με ανάλυση 256x192 pixels και δυνατότητα απεικόνισης 260.000 χρωμάτων. Η κάτω οθόνη, με λειτουργίες αφής. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής συνολικά 4 ρυθμίσεων φωτεινότητας.
Ασύρματη Δικτύωση: Πρωτόκολλο ΙΕΕΕ 802.11 για σύνδεση στο Internet, καθώς και ειδικό πρωτόκολλο της Nintendo για παιχνίδια τοπικού δικτύου. Η απόσταση του σήματος φτάνει και τα 30 μέτρα. Μέσω της τεχνολογίας Wireless Sharing, μπορείτε να παίζετε παιχνίδια πολλών παικτών, χρησιμοποιώντας μόνο ένα αντίτυπο του τίτλου.
Έλεγχος: Οθόνη αφής, ενσωματωμένο μικρόφωνο για αναγνώριση φωνητικών εντολών, κουμπιά Α, Β, Χ, Υ, L, R, σταυρός κατεύθυνσης και κουμπιά Start και Select. Το stylus είναι 1cm μακρύτερο και 1mm πιο παχύ από του κλασικού Nintendo DS, καθιστώντας ευκολότερο το κράτημα κατά τη χρήση της πρωτοποριακής κάτω οθόνης αφής
Υποδοχές: Θύρες τόσο για τα παιχνίδια του GameBoy Advance, όσο και για του Nintendo DS, καθώς και υποδοχή για ακουστικά και headset. Ένα κάλυμμα έχει προστεθεί ώστε να προστατεύει από τη σκόνη το σημείο εισαγωγής του software του Game Boy Advanced.
Άλλα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη στη μνήμη του Nintendo DS η εφαρμογή PictoChat, που επιτρέπει σε 16 χρήστες ταυτόχρονα να ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα. Επίσης ρυθμίσεις για την ώρα, ημερομηνία, ξυπνητήρι, φωτεινότητα οθόνης κ.α.
Επεξεργαστές: Το Nintendo DS έχει δύο επεξεργαστές: έναν ARM 9 και έναν ARM 7 (όμοιο με τον επεξεργαστή του GBA, αλλά χρονισμένο σε μεγαλύτερη ταχύτητα).
Ήχος: Στερεοφωνικά ηχεία, που προσφέρουν ήχο suround ανάλογα με το παιχνίδι.
Μπαταρία: Τεχνολογίας ιόντων λιθίου που προσφέρει μέχρι και 10 ώρες παιχνιδιού, με μόλις 4 ώρες φόρτισης. Επιπλέον λειτουργία sleep-mode, που επιτρέπει μικρότερη κατανάλωση.
Γλώσσες Μενού: Αγγλικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά.
Χρώμα: Μαύρο


Στοιχεία του παιχνιδιού

To Big Brain Academy είναι ένας τίτλος που συμπεριλαμβάνει μια σειρά από "τεστ λογικής" σε ένα διασκεδαστικό αλληλεπιδραστικό πακέτο. Ο σκοπός των τεστ είναι να δοκιμαστεί η λογική, η σκέψη και ο χρόνος απόκρισης των παικτών σε 5 διαφορετικές κατηγορίες : Σκέψη, Απομνημόνευση, Αναλυτική σκέψη, Υπολογισμός και Αναγνώριση. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει 3 ξεχωριστά παιχνίδια , ένα σύνολο δηλαδή από 15 mini-games. Όλα τα mini-games έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι γρήγορα στην ολοκλήρωσή τους και ο σκοπός είναι του παίκτη είναι να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ απαντώντας σωστά μέσα στο χρονικό όριο των 60 δευτερολέπτων.

  • Εξασκείστε το μυαλό σας με 15 προκλήσεις.
  • Κρατήστε στατιστικά της προόδου σας και προσπαθήστε να βελτιωθείτε.
  • Συμμετοχή σε αγώνες 8 παικτών (ακόμη και μόνο με μία κασέτα) για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος.
  • Στείλτε Demo του παιχνιδιού σε άλλους κατόχους DS ασύρματα.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr