Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Sony Ericsson 850i,Aristi Katastasi sto kouti tou!
Sony Ericsson 850i,Aristi Katastasi sto kouti tou!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
172,5€
 
Αρχική τιμή:   172,5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Metrita-Katathesi se trapeziko logariasmo
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
23/11/2007 - 11:06
 
 
Έληξε στις:
03/12/2007 - 13:08
 
 
ID:
9942331
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

SE ARISTI KATASTASI ME OLA TA PARELKOMENA TIS SYSKEVASIAS OLA STO KOUTI TOY!!!

1GB MEMORY!!!

 

Kinito 3is Genias poly eyxristo:

Ζήστε το ρυθμό της μουσικής σας με το κινητό τηλέφωνο W850i, που ενσωματώνει πλήρες audio player Walkman.
Το W850i είναι ένα tri-band κινητό, που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 3G, προκειμένου να σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε στην οθόνη το συνομιλητή σας.
Το W850i διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας μεταξύ των οποίων αποστολή e-mails, SMS και MMS.
Για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, προτείνει multimedia player με ενσωματωμένο MegaBass για ανώτερη ποιότητα ήχου καθώς και ραδιόφωνο FM για να κρατάτε την επαφή με την επικαιρότητα και τις αγαπημένες σας εκπομπές.
Η φωτογραφική του μηχανή των 2 megapixels εγγυάται πετυχημένες φωτογραφίες και βιντεολήψεις.
Το W850i περιλαμβάνει ομοίως πλήρεις συνδέσεις όπως θύρες USB, υπερύθρων και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.
Το κινητό τηλέφωνο W850i έρχεται να συμπληρώσει την επιτυχία των κινητών Walkman και να ντύσει τις μέρες σας με μουσική και εικόνες.

εμφάνιση Μέγεθος κυρίας οθόνης (σε pixels) TFT 262 144 χρώματα
240x320 pixel
Δηλώνει το μέγεθος (σε pixels) και τον αριθμό των χρωμάτων της οθόνης.
Επικοινωνία Συχνότητες Tri-band GSM 900/1800/1900 MHz Δηλώνει τις ραδιοσυχνότητες που υποστηρίζονται από το τηλέφωνο. Αντιστοιχούν στα βασικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στις διαφορετικές γεωγραφικές ζώνες παγκοσμίως.
Wap/GPRS Navigator WAP 2.0 xHTML GPRS Class 10 (4+2) Η WAP (« Wireless Application Protocol ») είναι η προδιαγραφή που προσφέρει στα κινητά τηλέφωνα τη δυνατότητα πλοήγησης σε προηγμένες υπηρεσίες του διαδικτύου.
SMS/MMS/E-mail SMS, MMS, e-mail Δηλώνει τις δυνατότητες που αφορούν τις υπηρεσίες μηνυμάτων του τηλεφώνου.
Εφαρμογές Java Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο είναι συμβατό με την τεχνολογία Java, μια γλώσσα προγραμματισμού που δημιουργήθηκε από τη Sun Microsystems που προτείνει κινητές υπηρεσίες. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν γενικά να τηλεφορτωθούν μέσω της λειτουργίας WAP.
Τηλεφόρτωση Ringtones, backround screen, εφαρμογές και παιχνίδια Java Δηλώνει τις δυνατότητες τηλεφόρτωσης του τηλεφώνου σας, είτε πρόκειται για κωδωνισμούς, απεικονήσεις βάθους ή εφαρμογές Java.
Σύνδεση Διασυνδέσεις (περίληψη) 3G
GPRS
Infrared
Θύρα USB
Θύρα υψηλής ταχύτητας
Αποθήκευση USB
Συγχρονισμός PC
Τεχνολογία Bluetooth
UMTS
Οι δυνατότητες διασύνδεσης ενός κινητού τηλέφωνου είναι σημαντικές αν θέλετε να κάνετε παράλληλη χρήση άλλων συσκευών.
Μνήμη Ευρετήριο Χωρητικότητα δεν ανακοινώθηκε Δηλώνει τον αριθμό των επαφών που μπορούν να καταχωρηθούν στο εσωτερικό ευρετήριο του τηλεφώνου. Ο αριθμός αυτός δεν λαμβάνει υπόψη τη χωρητικότητα του ευρετηρίου που περιέχεται στην κάρτα σας SIM.
Εσωτερική μνήμη 64 MB
Υποστήριξη Memory Stick PRO Duo
Δηλώνει την εσωτερική μνήμη (σε KΒ ή MΒ) που είναι διαθέσιμη στο κινητό τηλέφωνο για την αποθήκευση όλων των δεδομένων που διαχειρίζονται τηλέφωνικά.
Προσωποποίηση / Διασκέδαση Κωδωνισμοί Πολυφωνικά ringtones 40 tons, MP3, AAC Δηλώνει την ποιότητα των διαθέσιμων κωδωνισμών του τηλεφώνου.
Παιχνίδια Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο διαθέτει ενσωματωμένα παιχνίδια.
Εικόνες διά το βάθος της οθόνης ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο μπορεί να τοποθετήσει στην επιφάνεια της οθόνης του μια εικόνα.
Είναι ο πιο απλός τρόπος για να δώσετε προσωπικό χαρακτήρα στη συσκευή σας.
Γλώσσες Γαλλικά, Αγγλικά Δηλώνει τις διαθέσιμες γλώσσες του καταλόγου της συσκευής σας.
Φωτογραφία/Βίντεο Μέγιστη διακριτική ικανότητα (σε pixels) 2 megapixels Δηλώνει αν το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργία λήψης φωτογραφιών. Αν ναι, εδώ δηλώνεται η μέγιστη διακριτική ικανότητα. Όσο πιο υψηλή είναι, τόσο πιο εξασφαλισμένη είναι η ποιότητα.
Ψηφιακός μεγεθυντικός φακός Zoom 4x Σε περίπτωση που είναι διαθέσιμο, δηλώνει το συντελεστή του ψηφιακού μεγεθυντικού φακού.
Φωτισμός φλάς ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο διαθέτει ενσωματωμένο φλας. Πρακτικό για ποιοτικές ψηφιακές λήψεις σε περίπτωση χαμηλού φωτισμού.
Λειτουργίες μουσικής Λειτουργία ως αναγνώστη MP3 Player Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σςν αναγνώστης MP3 player.
Φωνητικές λειτουργίες Φωνητική αριθμοδότηση Όχι Δηλώνει αν το τηλέφωνο επιτρέπει τη σύνθεση φωνητικής κλήσης.
Ελεύθερα χέρια Όχι Δηλώνει αν το τηλέφωνο επιτρέπει τη διεξαγωγή συνομιλίας μέσω ενσωματωμένου ηχείου και χωρίς άμεση επαφή με τη συσκευή.
Φωνητική εγγραφή Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο μπορεί να πραγματοποιήσει φωνητικές εγγραφές λειτουργώντας σαν μηχανή υπαγόρευσης
Αυτονομία Μπαταρία Lithium Ion (800 mAh) Δηλώνει τον τύπο της χρησιμοποιούμενης μπαταρίας. Καθορίζει την αυτονομία του τηλεφώνου (αναμονής και ομιλίας). Αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο αν θέλετε να κάνετε εντατική χρήση της συσκευής σας ή αν χρησιμοποιείτε απαιτητικές λειτουργίες σε ενέργεια.
Εργονομία Διαστάσεις 98 x 47 x 21 χιλ. Δηλώνει τις ακριβείς διαστάσεις του τηλεφώνου. Είναι ένα ενδεικτικό κριτήριο εργονομίας.
Βάρος 116 γρ. Δηλώνει το βάρος του τηλεφώνου, σημαντικό κριτήριο για τη μεταφορά της συσκευής.
περιεχόμενο της θήκης Παρεχόμενα εξαρτήματα Memory Stick PRO Duo 1 GΒ
Ακουστικά στέρεο
Καλώδιο USB
Λογισμικό PC
Πληροφορία προσεχώς διαθέσιμη
Εγχειρίδιο Γαλλικά, Αγγλικά Δηλώνει τις γλώσσες των εγχειριδίων που παραδίδονται με τη συσκευή (πληροφορία κατασκευαστή)
  Εγχειρίδια χρήσης που μπορείτε να κατεβάσετε (1 μόνο download στην γλώσσα της επιλογής σας κατόπιν αγοράς του αντίστοιχου προιοντος): Τσέχικα, Γερμανικά, Δανικά, Ισπανικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Πολωνέζικα, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Σουηδικά, Σλοβάκικα, Τούρκικα, Αγγλικά

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr