Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
LASER + XENON (2) ΦΑΚΟΙ --> 1 ΤΙΜΗ!!!!
LASER + XENON (2) ΦΑΚΟΙ --> 1 ΤΙΜΗ!!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
9,99€
 
Αρχική τιμή:   9,99€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ATHINA - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
αντικαταβολή
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
11/11/2007 - 22:42
 
 
Έληξε στις:
22/11/2007 - 00:42
 
 
ID:
9800964
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΣΕΤ XENON WHITE ΦΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΚΟΥ LASER ME 8 ΧΕΝΟΝ LEDs!

Mέσα από κανένα ντουλαπάκι αυτοκινήτου δεν πρέπει να λείπει ένας φακός - αχρείαστος νά ναι...αλλά άμα μας χρειαστεί? Να μην έχουμε έναν? Γενικά ένας φακός χρειάζεται...είτε στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στην βάρκα, στο εξοχικό και και και....και η χαμηλή του κατανάλωση ενέργειας σε συνδιασμό με την εξαιρετική απόδοση του δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους παλιού τύπου φακούς που τα λαμπάκια τους είναι ισχυροί καταναλωτές ενέργειας!!!!

H δημοπρασία αφορά 2 φακούς που είναι από αλουμίνιο, πλαισιώνεται από 9 Luxonit Led λευκού χρώματος ο ένας και ο άλλος έχει 8 λευκά LED και είναι και LASER POINTER (50 μέτρα εμβέλεια τουλάχιστον) έχει διακόπτη εναλλαγής όποτε θέλουμε σαν φακό όποτε σαν Laser-pointer, έχει άριστες επιδόσεις γιατί τα νέας τεχνολογίας LED είναι πιο φωτεινά και καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια. Πέρα από αυτό έχει και ένα λουράκι για το χέρι. Λειτουργεί με 3 ΑΑΑ μπαταρίες και είναι μια ακαταμάχητη επιλογή . Είναι ελαφρύς και πολύ ισχυρός!

ΤΙΜΗ : με 9.99 € και οι 2 μαζί!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΜΟΥ!ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ!!!

Αν θέλετε να συνδιάσετε την αποστολή του προιόντος αυτού με κάποιο άλλο παρακαλώ ενημερώστε με πριν με ένα εμαίλ γιατί δεν βρίσκονται όλα στην ίδια τοποθεσια.

Παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μαζί μου μέσω email το πολύ 3 μέρες μετά το τέλος της δημοπρασίας  , μη σοβαρές προσφορές θα εισπράττουν αρνητική αξιολόγηση καθώς επίσης και αντικαταβολές αζήτητες , και ταυτόχρονα θα δηλώνονται στον webmaster (με στοιχεία) τέτοια περιστατικά για να προστατεύονται οι άλλοι χρήστες από μή σοβαρά άτομα και για να μην πληρώσω αδικα το 2% της προμήθειας που ισχύει απο 15-3-2006!

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr