Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NIKON COOLPIX L3
NIKON COOLPIX L3
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
30€
 
Αρχική τιμή:   30€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΠΑΤΡΑ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
05/11/2007 - 10:34
 
 
Έληξε στις:
13/11/2007 - 22:17
 
 
ID:
9722660
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

 Nikon Coolpix L3 σε μαύρο χρώμα σαν καινούργια !

       Μέσα στην απαλή, κομψή σχεδίαση της COOLPIX L3 βρίσκεται μια πληθώρα εξεζητημένων δυνατοτήτων σχεδιασμένων για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας με τελειότητα. Με ανάλυση 5 megapixel, αυτή η μηχανή προσφέρει άμεσα αναγνωρίσιμη ποιότητα.

         Ο φακός Zoom-Nikkor με 3x οπτικό zoom συλλαμβάνει πανεύκολα τα πάντα, από πορτραίτα ομάδων μέχρι μεγάλα τοπία και η φωτεινή οθόνη LCD των 2.0 ιντσών απλοποιεί τη σύνθεση και την αναπαραγωγή, αφήνοντάς σας την ελευθερία να απολαύσετε τις ειδικές στιγμές σας. 15 διαφορετικά προγράμματα σκηνών– 4 με Υποβοήθηση Σκηνής– βελτιώστε τα αποτελέσματά σας παρέχοντας αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τα πάντα, από πορτραίτα σε πάρτι μέχρι πυροτεχνήματα τη νύχτα.. Μπορείτε να τραβήξετε video σε τρεις λειτουργίες – μέγεθος TV (640), μικρό μέγεθος (Small) (320) και μικρότερο μέγεθος (Smaller) (160) – έτσι ώστε να μπορείτε να συλλάβετε και να μοιραστείτε όσο το δυνατό περισσότερες στιγμές μέσω της TV, της οθόνης του υπολογιστή και του e-mail σας:

 • Ανάλυση 5.1 megapixel εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες, ακόμα και όταν μεγεθυνθούν σημαντικά
 • Φακός ακριβείας 3x Zoom-Nikkor καλύπτει εστιακό μήκος από 38 μέχρι 116mm (ισοδυναμία 35mm).
 • Οθόνη LCD 2.0 ιντσών
 • Ενσωματωμένες στη μηχανή τεχνολογίες COOLPIX. Η λειτουργία Face-priority AF* εντοπίζει αυτόματα και εστιάζει τα πρόσωπα των ανθρώπων διασφαλίζοντας κορυφαία και ευκρινώς εστιασμένα πορτραίτα. *Η δυνατότητα αναγνώρισης προσώπων μπορεί να είναι περιορισμένη κάτω από ορισμένες συνθήκες. Η λειτουργία D-Lighting αποτρέπει τις υποφωτισμένες λήψεις με βελτίωση της λεπτομέρειας της φωτεινότητας και της εικόνας όπου απαιτείται, ενώ αφήνει άθικτες τις περιοχές με σωστή έκθεση. Η λειτουργία In-Camera Red-Eye Fix αναλύει την κάθε εικόνα και βρίσκει αυτόματα και διορθώνει το κόκκινα μάτια, που μπορεί να εμφανιστούν στις λήψεις με φλας.
 • Λήψη video με ήχο. Η διάρκεια εγγραφής εξαρτάται από το μέγεθος της κάρτας μνήμης, και ουσιαστικά είναι απεριόριστος.
 • Βολική συμβατότητα με μπαταρίες μεγέθους ΑΑ και διάρκειες ζωής μέχρι σχεδόν 200 λήψεις με αλκαλικές, 630 λήψεις με λιθίου, ή 330 λήψεις με την EN-MH1, έτσι ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ χωρίς ενέργεια όταν προκύψει μια ευκαιρία φωτογράφησης.
 • 15 προγράμματα σκηνών, 4 από τα οποία έχουν υποβοήθηση καδραρίσματος, που παρέχουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τα πάντα – από πορτραίτα σε πάρτι μέχρι πυροτεχνήματα τη νύχτα.
 • Βελτιωμένο γραφικό περιβάλλον επικοινωνίας με το χρήστη (μενού) κάνει χρήση πιο ευκρινών συμβόλων και ομαλότερου κειμένου, παρουσιασμένων σε ευανάγνωστη μορφή. Οι λειτουργίες επιλέγονται είτε από εικονίδιο είτε από το όνομά τους, και το νέο χρωματικό σχήμα κάνει το χειρισμό ευκολότερο για τα μάτια.
 • Η εναλλαγή λειτουργίων (Mode Switch) διευκολύνει την επιλογή μεταξύ των λειτουργιών Auto, Scene και Movie.
 • PictBridge: Η ικανότητα για απευθείας σύνδεση με οποιονδήποτε συμβατό εκτυπωτή PictBridge ώστε να μπορείτε να έχετε καταπληκτικές εκτυπώσεις χωρίς την ανάγκη υπολογιστή – ο ορισμός της απλότητας.
 • Το PictureProject παρέχεται επιπλέον με τη μηχανή. Το λογισμικό PictureProject απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό την εισαγωγή, επεξεργασία και οργάνωση των εικόνων σας και περιλαμβάνει άλλες επιλογές που προσθέτουν στη χαρά της φωτογράφησης.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr