Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
nokia 6680 3G αριστο (n95,n73) απο 1 ευρω
nokia 6680 3G αριστο (n95,n73) απο 1 ευρω
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
90,5€
 
Αρχική τιμή:   90,5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
μετρητα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
04/10/2007 - 21:12
 
 
Έληξε στις:
21/10/2007 - 23:12
 
 
ID:
9396568
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

το κινητο εχει ακομα 300 ευρω ριξτε μια ματια στο παρακατω link

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=30845&category=93

 

 

 

Ο Γολγοθάς της παρουσίασης μιας από τις πιο εξελιγμένες συσκευές αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, ξεκινάει φυσικά από την περιγραφή των εντυπωσιακών της εξωτερικών χαρακτηριστικών. Ποιότητα λοιπόν, χρήση μεταλλικών τμημάτων με εντυπωσιακό φινίρισμα και δύο διαθέσιμοι χρωματισμοί (ανθρακί και γαλάζιο) για την ελληνική αγορά, είναι τα πιο χτυπητά χαρακτηριστικά του προκλητικού smartphone. Η θέση του στο χέρι μας αποδεικνύεται πολύ βολική παρά τον αρκετά μεγάλο όγκο του (104 κ.ε.), γεγονός που δικαιολογείται από την πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών που ενσωματώνει. Έτσι, το μέγεθός του δεν ξεπερνά (ευτυχώς) τα 108.4 x 55.2 x 20.5 χιλιοστά ενώ το βάρος του διατηρείται στην μέση της κατηγορίας των «στρουμπουλών» smartphones με τα 133 γραμμάριά του. Τώρα θα μας πείτε πως, όταν ασχολούμαστε με smartphones και ειδικά με την κατηγορία των 3G - Symbian, οι διαστάσεις μικρή σημασία έχουν και εμείς... θα συμφωνήσουμε.

Έτσι, ξεπερνώντας το «Enterprise» candy bar στυλ της συσκευής, το ενδιαφέρον μας κερδίζει από την πρώτη στιγμή η VGA κάμερα που στολίζει, την εμπρόσθια πλευρά του 6680. Η συγκεκριμένη κάμερα ενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου (από τα δύο softkeys) και αναλαμβάνει το εύκολο σχετικά έργο της απεικόνισης του χρήστη, κατά την διάρκεια των video κλήσεων που θα θελήσει να διεξάγει με άλλες συμβατές 3G συσκευές. Δίπλα από την συγκεκριμένη κάμερα συναντούμε τον αισθητήρα φωτός με τον οποίο έχει εφοδιάσει και αυτό το smartphone της η Nokia, στην προσπάθειά της να ελαττώσει την ήδη υψηλή του ενεργειακή κατανάλωση. Το αποτέλεσμα; Πρακτικά επιτυχημένο, αν και σε αυτό θα αναφερθούμε αργότερα... Ιδιαίτερη εντύπωση, μετά την κάμερα και τον αισθητήρα φωτός, κάνει η έγχρωμη TFT οθόνη με την οποία εφοδίασε το προκλητικό μοντέλο η Nokia, επιχειρώντας να... κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι διαστάσεις της αγγίζουν τα 176 x 208 pixels, ενώ το βάθος της παλέτας της σταματά στα 18 bit, ισοδυναμώντας περίπου με 262.144 χρώματα και... πραγματικά εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Η έντασή της βέβαια στο μάτι μας, δεν φάνηκε ίδια με την φωτεινότητα του Nokia 6630, αλλά σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν μειώνει την αξία της. Εξαιρετική οθόνη, με αρκετά «ζεστά» χρώματα, τόσο στην απεικόνιση κειμένου, φωτογραφίας, streaming video, animations, γραφικών... και η λίστα δεν σταματά πρακτικά!

Κάτω από την οθόνη της συσκευής εκτείνεται ένα γνωστό και αρκετά εύχρηστο πληκτρολόγιο αποτελούμενο από 20 πλήκτρα, ελαφρώς στριμωγμένα στην κάτω πλευρά του. Όπως και να έχει πάντως το προτιμούμε από το όχι τόσο επιτυχημένο πληκτρολόγιο του 3650 π.χ. και αυτό φροντίζει να μας ικανοποιήσει ακόμα και σε καταστάσεις πανικού, με συνεχόμενο gaming επί αρκετή ώρα, πολλά SMS ή και απλή πλοήγηση στο ανανεωμένο Series 60 2nd Edition μενού της συσκευής. Τα πλήκτρα όμως που χρειάζεται ένας heavy duty χρήστης, όπως οι εκατοντάδες που διαθέτουμε στο Myphone, δεν σταματούν στα 20, αφού πολλά έχουν στολίσει τις γωνίες της έξυπνης συσκευής. Έτσι, στη δεξιά πλευρά και πάνω από το μεταλλικό/ μηχανικό κάλυμμα της κάρτας RS-MMC που υποστηρίζει το 6680, συναντούμε το On/Off πλήκτρο της συσκευής, που ενεργοποιεί ως γνωστόν και όλα τα διαθέσιμα προφίλ χώρου και την λειτουργία flight mode. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης της οπίσθιας ψηφιακής κάμερας των 1.3 MPixels, ενώ στην κορυφή του μοντέλου συναντούμε το πολύ δυνατό και ποιοτικό ηχείο του, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει καλή ποιότητα αναπαραγωγής ήχου, όταν ανταλλάσσετε απόψεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις 3G video συνομιλίες σας.

Η συγκεκριμένη κάμερα στην πίσω πλευρά της συσκευής, είναι καλά προστατευμένη πίσω από ένα ανθεκτικό κάλυμμα που της προσδίδει πολλούς πόντους εμφάνισης και ευχρηστίας, επιτρέποντας στον χρήστη να... αφήνει το πολύτιμο smartphone του, σχεδόν, οπουδήποτε. Το κάλυμμα αυτό είναι φυσικά ενεργό, έτσι με μία απλή κίνηση του χεριού μας προς τα κάτω, ενεργοποιείται η viewfinder λειτουργία της οπίσθιας κάμερας και ξεκινά multimedia εμπειρία με το Nokia 6680. Για τους απαιτητικούς χρήστες, οι φινλανδοί πρόσθεσαν και ένα αρκετά δυνατό φλας στο πλάι της Mpixel κάμερας, το οποίο λειτουργεί όπως ακριβώς και τα γνωστά που διαθέτουν οι κανονικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Συγχρονίζεται με το κλείστρο της κάμερας και ενεργοποιείται την κατάλληλη στιγμή, φωτίζοντας έντονα το χώρο για μία μόνο στιγμή, εξοικονομώντας παράλληλα αρκετή ενέργεια.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr