Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
PANASONIC G51 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ (Αγορά 2-10-2007)
PANASONIC G51 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ (Αγορά 2-10-2007)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
53€
 
Αρχική τιμή:   53€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΕΥΒΟΙΑ - ΕΥΒΟΙΑΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
03/10/2007 - 23:41
 
 
Έληξε στις:
21/10/2007 - 01:41
 
 
ID:
9391957
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Επιπλέον χαρακτηριστικά... 

Σίγουρα δεν γίνεται να επιλέξουμε μια συσκευή μόνο από τα ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά της ή την εξωτερική της εμφάνιση. Αν θέλει να σέβεται τον εαυτό της οφείλει να προσφέρει και ορισμένες high end δυνατότητες που θα ικανοποιήσουν αρκετά απαιτητικούς χρήστες. Αυτό ακριβώς καταφέρνει και το G50, τηρώντας πάντα τις αναλογίες της κατηγορίας που ανήκει. Ο τηλεφωνικός του κατάλογος είναι σε θέση να δεχτεί έως και 250 καταχωρήσεις 4 πεδίων με δυνατότητα ανάθεσης σε κάθε επαφή, μιας εικόνας καλούντος από τη μνήμη του κινητού, έχει προκαθορισμένες ομάδες χρηστών (VIP, Φίλοι, Συνεργάτες, Οικογένεια, Διάφοροι) ενώ διαθέτει δυνατότητα αντιγραφής μιας κάθε φορά, ή όλων των καταχωρήσεων της SIM απευθείας στη μνήμη του κινητού.

Εκτός από αυτά, το G50 διαθέτει λειτουργία προφίλ χώρου (Κανονικό, Αθόρυβο, Εξωτ. Χώροι και Ακουστικά) με δυνατότητα επεξεργασίας τους, ενώ ανάλογα με την επιλογή μας, αυξομειώνεται και η ένταση φωτός του πληκτρολογίου. Απλά επιλέξτε το Αθόρυβο, για να μειωθεί η φωτεινότητα των πλήκτρων και μετά πάλι το κανονικό για να επανέλθει στα κανονικά της επίπεδα! Στο μενού Εφαρμογές κρύβονται όλες οι κρυμμένες δυνατότητες της μικρής συσκευής, όπως το ημερολόγιο με full screen απεικόνιση του μήνα, μετατροπέας συναλλάγματος, ρολόι, ξυπνητήρι και αριθμομηχανή, ενώ εκεί θα βρείτε και τους φακέλους Εικόνων και Ήχων που μπορείτε να γεμίσετε με εικόνες και μελωδίες που θα βρείτε από το WAP, μιας και η συσκευή δυστυχώς δεν διαθέτει θύρα υπερύθρων. Για την πλοήγησή σας στο έγχρωμο πλέον Mobile Internet θα σας βοηθήσει τόσο ο WAP Browser 2.0 όσο και η υπηρεσία GPRS (Class 8) που υποστηρίζει το G50 και η οποία υπόσχεται να προσφέρει γρήγορη πλοήγηση σε κάθε σελίδα που σας ενδιαφέρει.

 Η συσκευή έρχεται εφοδιασμένη με χώρο στη μνήμη της για 100 SMS, πενήντα από τα οποία αποθηκεύονται σε ένα χώρο που ονομάζεται Αρχείο για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ τα υπόλοιπα 50 καταλαμβάνουν χώρο από τη δυναμική μνήμη του μοντέλου. Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά οι αναφορές παράδοσης για τα μηνύματα που στέλνουμε θα έρχονται σαν κανονικά SMS και όχι flash όπως γινόταν τόσα χρόνια με τα κινητά της ιαπωνικής εταιρίας, έτσι θα μπορείτε να τις αποθηκεύετε για περισσότερη σιγουριά.

 Διασκέδαση, ψυχαγωγία και μουσική! Αυτές οι τρεις λέξεις ίσως περιγράφουν καλύτερα την εντύπωση που μας άφησε η λιλιπούτεια συσκευή μετά από αρκετές μέρες «συμβίωσης» μαζί της. Εξωτερικά δείχνει ένα πραγματικό «παιχνίδι», που μπορεί να προσφέρει όμως αρκετά καλή ψυχαγωγία με... εντυπωσιακή μουσική υπόκρουση. Οι πολυφωνικές μελωδίες του G50 είναι από τις πιο ζωντανές και δυνατές που ακούσαμε ποτέ από κινητό της ιαπωνικής εταιρίας, ενώ η καθαρότητά τους μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο αν πραγματικά τις ακούσετε με τα ίδια σας τα αυτιά. Είναι κρίμα όμως που έχει μόνο 15 προεγκατεστημένες και άλλες πέντε για να τις συνθέσετε ανάλογα με την έμπνευσή σας. Παρόλα αυτά, όλες είναι ανανεωμένες και εντυπωσιακές, ενώ αποτελούνται τόσο από Dance, Trance, Ρομαντικά αλλά και κλασικά κομμάτια, δίνοντας πληθώρα από επιλογές στον μουσικά «ανήσυχο» χρήστη της συσκευής.

Εκτός από μουσική όμως, το mini μοντέλο διαθέτει και δύο ιδιαίτερα εθιστικά παιχνίδια που υπόσχονται να σας προσφέρουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας. Δυστυχώς δεν μπορεί να δεχτεί νέα, έτσι όσοι γνωρίσετε από κοντά τις περιπέτειες του Fillip, ή τρέξετε στις πίστες του Classic Rally ετοιμαστείτε για πολλές ώρες εθισμού μόνο με τα συγκεκριμένα παιχνίδια συντροφιά με την εντυπωσιακή τους μουσική υπόκρουση! Δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς...

 

Panasonic G51

General

Network

GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

 

Size

Dimensions

80 x 43 x 18 mm, 66 cc

Weight

74 g

 

 

 

- Downloadable wallpapers

 

Ringtones

Type

Polyphonic (40 channels)

Customization

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr