Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
  Sony Ericsson Cyber-shot K810i,ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΙΜΗ
Sony Ericsson Cyber-shot K810i,ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΙΜΗ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   100€
Αριθμός προσφορών:   5   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΒΟΥΛΑ - ATTIKI
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | Αντικαταβολή με Courier | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
28/03/2008 - 01:10
 
 
Έληξε στις:
03/04/2008 - 02:10
 
 
ID:
9161333
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
BEST PRICES by FAR!!!
ΤΙΜΗ στην ΑΓΟΡΑ 374.90 €

Τεχνικά χαρακτηριστικά για Sony Ericsson Cyber-shot Cyber-shot K810i

<

Το Cyber-shot K810i της Sony Ericsson είναι ο αντικαταστάτης του πολύ επιτυχημένου K800i του οποίου κρατάει όλα τα χαρακτηριστικά προτείνοντας καινούργιες λειτουργίες φωτογραφίας πιό σύγχρονες και με μισό εκατοστό πάχους λιγώτερο.

Το K810i είναι το ιδανικό κινητό γιά όλους όσους θέλουν να τραβήξουν επιτυχημένες φωτογραφίες παντού. Χάρις στην αισθητική του αλλά επίσης χάρις στην προχωρημένη τεχνολογία του είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα κινητά γιά φωτογραφίες .

Το Cyber-shot k810i είναι ένα GSM 3G που διαθέτει ένα ενσωματωμένο αποδιαμορφωτή, εξοπλισμένο με υπέρυθρες και με την τεχνολογία Bluetooth stereo. Το K810i σας προσφέρει την άνεση της επικοινωνίας σας χωρίς χέρια, τις κλήσεις σας όταν βρίσκεστε σε διάσκεψη, την υποδοχή των e- mails(push email) καθώς επίσης και την φιλικότητα των προγραμμάτων.

Αλλά το Cybershot K810i είναι επίσης ένα GSM 3G μιάς προχωρημένης τεχνολογίας που εσυνδιάζει φωτογραφία και βίντεο. Εφοδιασμένο με μία φωτογραφική μηχανή 3,2 mιgapixels διαθέτει ένα μεγεθυντικό ψηφιακό φακό 16x και ένα φλάς με Xιnon που σας επιτρέπουν να τραβήξετε τις πιό επιτυχημένες φωτογραφίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Επί πλέον το Cyber-shot K810i επιτρέπει την εξαφάνηση των Κόκκινων Ματιών, διαθέτει έναν επιβραδυντή, ένα ειδικό νυχτερινό τύπο και το αποτέλεσμα πλαισίωσης -effets cadre. Έχει συμβατότητα με το PictBridge γιά άμεση εκτύπωση. Μεταξύ των καινοτομιών ας σημειώσουμε τις φωτινές εικόνες γιά την χρήση του σαν φωτογραφική μηχανή που σας επιτρέπουν την επιλογή συμπληρωματικών ρυθμίσεων όπως το μέγεθος της εικόνας η το αυτόματο άνοιγμα του διαφράγματος με μιά απλή πίεση χωρίς να ξαναπεράσετε από την σελίδα επιλογής. Επί πλέον το K810i είναι εξοπλισμένο με ένα ραδιόφωνο FM με RDS.

εμφάνιση Μέγεθος κυρίας οθόνης (σε pixels) TFD 262 144χρώματα
240 x 320 pixels
Δηλώνει το μέγεθος (σε pixels) και τον αριθμό των χρωμάτων της οθόνης.
Επικοινωνία Συχνότητες Tri-band GSM 900/1800/1900 MHz Δηλώνει τις ραδιοσυχνότητες που υποστηρίζονται από το τηλέφωνο. Αντιστοιχούν στα βασικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται στις διαφορετικές γεωγραφικές ζώνες παγκοσμίως.
Wap/GPRS WAP Navigatοr 2.0 xHTML GPRS Class 10 (4+2) Η WAP (« Wireless Application Protocol ») είναι η προδιαγραφή που προσφέρει στα κινητά τηλέφωνα τη δυνατότητα πλοήγησης σε προηγμένες υπηρεσίες του διαδικτύου.
SMS/MMS/E-mail EMS SMS, Διαισθητική γραφή SMS (T9), SMS MMS Chat, email client Δηλώνει τις δυνατότητες που αφορούν τις υπηρεσίες μηνυμάτων του τηλεφώνου.
Εφαρμογές Java Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο είναι συμβατό με την τεχνολογία Java, μια γλώσσα προγραμματισμού που δημιουργήθηκε από τη Sun Microsystems που προτείνει κινητές υπηρεσίες. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν γενικά να τηλεφορτωθούν μέσω της λειτουργίας WAP.
Τηλεφόρτωση Ringtones, backround screen, εφαρμογές και παιχνίδια Java Δηλώνει τις δυνατότητες τηλεφόρτωσης του τηλεφώνου σας, είτε πρόκειται για κωδωνισμούς, απεικονήσεις βάθους ή εφαρμογές Java.
Σύνδεση Διασυνδέσεις (περίληψη) Bluetooth
Υπερυθρες
Συγχρονισμός PC SyncML
Οι δυνατότητες διασύνδεσης ενός κινητού τηλέφωνου είναι σημαντικές αν θέλετε να κάνετε παράλληλη χρήση άλλων συσκευών.
Μνήμη Ευρετήριο 1000 ονόματα Δηλώνει τον αριθμό των επαφών που μπορούν να καταχωρηθούν στο εσωτερικό ευρετήριο του τηλεφώνου. Ο αριθμός αυτός δεν λαμβάνει υπόψη τη χωρητικότητα του ευρετηρίου που περιέχεται στην κάρτα σας SIM.
Προσωποποίηση / Διασκέδαση Κωδωνισμοί Πολυφωνικά ringtones 40 μελωδίες Δηλώνει την ποιότητα των διαθέσιμων κωδωνισμών του τηλεφώνου.
Παιχνίδια Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο διαθέτει ενσωματωμένα παιχνίδια.
Γλώσσες Γαλλικά, Αγγλικά Δηλώνει τις διαθέσιμες γλώσσες του καταλόγου της συσκευής σας.
Λειτουργίες μουσικής Ραδιόφωνο FM Ναι
Φωνητικές λειτουργίες Φωνητική αριθμοδότηση Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο επιτρέπει τη σύνθεση φωνητικής κλήσης.
Ελεύθερα χέρια Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο επιτρέπει τη διεξαγωγή συνομιλίας μέσω ενσωματωμένου ηχείου και χωρίς άμεση επαφή με τη συσκευή.
Φωνητική εγγραφή Ναι Δηλώνει αν το τηλέφωνο μπορεί να πραγματοποιήσει φωνητικές εγγραφές λειτουργώντας σαν μηχανή υπαγόρευσης
Αυτονομία Μπαταρία Lithium -950 mAh Δηλώνει τον τύπο της χρησιμοποιούμενης μπαταρίας. Καθορίζει την αυτονομία του τηλεφώνου (αναμονής και ομιλίας). Αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο αν θέλετε να κάνετε εντατική χρήση της συσκευής σας ή αν χρησιμοποιείτε απαιτητικές λειτουργίες σε ενέργεια.
Εργονομία Διαστάσεις 106 x 48 x 17 μμ Δηλώνει τις ακριβείς διαστάσεις του τηλεφώνου. Είναι ένα ενδεικτικό κριτήριο εργονομίας.
Βάρος 104 γρ
Δηλώνει το βάρος του τηλεφώνου, σημαντικό κριτήριο για τη μεταφορά της συσκευής.
   
email me:elen2day@gmail.com
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr