Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
IPOD 5G VIDEO 30GB ΛΕΥΚΟ
IPOD 5G VIDEO 30GB ΛΕΥΚΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
200€
 
Αρχική τιμή:   200€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athina - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
10/09/2007 - 18:11
 
 
Έληξε στις:
20/09/2007 - 15:58
 
 
ID:
9155288
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
iPod 30GB White Νέο
Yποδεχτείτε το iPod 30GB το οποίο εκτός από ήχο και εικόνα, αναπαράγει πλέον και video. Το iPod με 30GB σκληρό δίσκο μπορεί να αποθηκεύσει 7500 τραγούδια, 15000 φωτογραφίες ή 1000 video των τεσσάρων λεπτών! Ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη LCD 2.5 ιντσών με πάνω από 65.000 χρώματα που θα ζωντανέψουν τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και video ενώ υπόσχεται να σας συνοδεύει παντού αφού το βάρος του είναι μόλις 136 γραμμάρια!

Mε την QVGA οθόνη του, ανάλυσης 320 x 240 pixel, το iPod σας δίνει την δυνατότητα να δείτε φωτογραφίες και να παρακολουθήσετε MPEG-4 και H.264 video όπου και εάν είσαστε. Δείτε video που έχετε τραβήξει μόνοι σας, ή παρακολουθήστε music videos και εκπομπές της τηλεόρασης που μπορείτε να αγοράσετε από το iTunes Music Store.

Παρά το ότι αυξήθηκαν οι δυνατότητές του, το iPod θα χωρέσει τώρα σε περισσότερες τσέπες από ότι στο παρελθόν. Mε πάχος ελάχιστα περισσότερο από 1 εκατοστό το iPod των 30GB καταλαμβάνει περίπου 45% λιγότερο χώρο από ότι το κλασσικό iPod.

To iPod των 30GB προσφέρει μέχρι 14 ώρες συνεχόμενης μουσικής, 4 ώρες από slideshow με μουσική και μέχρι 3.5 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής video. Mπορεί να φορτιστεί στο 80% της μπαταρίας του σε 2 ώρες και για πλήρη φόρτιση απαιτούνται 4 ώρες.

Tο πακέτο συμπεριλαμβάνει:
• iPod
• Ακουστικά
• USB 2.0 καλώδιο
• Dock adapter για χρήση με Universal Dock
• Θήκη
• Σύντομος οδηγός χρήσης στα ελληνικά


Aπαιτήσεις συστήματος για Mac:

• Macintosh computer με USB 2.0 port
• Mac OS X v10.3.9 ή νεότερο
• iTunes 7 ή νεότερο

Aπαιτήσεις συστήματος για PC
• Eνσωματωμένη θύρα USB (Προτείνεται USB 2.0)
• Windows 2000 Service Pack 4 ή Windows XP Home ή Professional Service Pack 2 ή νεότερα
• iTunes 7 ή νεότερo

Apple iPod Universal Dock
Το βολικό iPod Universal Dock είναι μια κομψή βάση για την φόρτιση και τον συγχρονισμό του iPod με τον υπολογιστή ή για την σύνδεσή του με το σύστημα ήχου ή την τηλεόρασή σας. Λειτουργεί με όλα τα μοντέλα iPod που διαθέτουν dock connector, οπότε πλέον δεν χρειάζεται να προμηθεύεστε διαφορετική βάση για κάθε iPod.

Μερικές από τις λειτουργίες του iPod Universal Dock είναι οι παρακάτω:
• Συνδέστε το Dock με τον υπολογιστή σας με το καλώδιο που έρχεται μαζί με το iPod και τοποθετείστε το iPod στο Dock για συγχρονισμό με τον υπολογιστή και φόρτιση της μπαταρίας του. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε ελέυθερη θύρα στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας για να το συνδέσετε.
• Συνδέστε το Dock σε μία πηγή τροφοδοσίας (πρίζα) χρησιμοποιώντας έναν iPod Power Adapter και τοποθετείστε το iPod στο Dock για να φορτίσετε την μπαταρία του.
• Συνδέστε το Dock στο στερεωφονικό σας σύστημα ή στα ηχεία σας χρησιμοποιώντας το iPod AV Cable ή ένα στερεοφωνικό καλώδιο ήχου για να ακούσετε την μουσική σας.
• Προβάλετε φωτογραφίες στην τηλεόρασή σας ή άλλη συσκευή video χρησιμοποιώντας ένα iPod AV Cable ή ένα S-video cable εάν έχετε iPod με έγχρωμη οθόνη.
• Προβάλετε video στην τηλεόρασή σας ή σε κάποια άλλη συσκευή video χρησιμοποιώντας ένα iPod AV Cable ή ένα S-video cable εάν έχετε iPod με δυνατότητα αναπαραγωγής video. (Σημειώνεται ότι αυτή η χρήση δεν λειτουργεί με το iPod nano.)

Το Universal Dock αποτελεί την απόλυτη λύση σαν βάση για το iPod. Κάθε iPod με dock connector μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς πάνω σε ένα Universal Dock με την χρήση του αντίστοιχου Dock Adapter. Απλά προσαρμόζετε το Dock Adapter που είναι κατάλληλο για το iPod σας πάνω στο Universal Dock και κατόπιν τοποθετείτε το iPod σας. Όταν θελήσετε να συνδέσετε ένα διαφορετικού μεγέθους iPod απλά αλλάξτε το Dock Adapter και συνδέστε το δεύτερο iPod. Η βάση παραμένει η ίδια.

Apple iPod AV Cable
To iPod AV Cable παρέχει εξόδους composite video και audio για να βλέπετε slideshows φωτογραφιών με μουσική στην τηλεόρασή σας. Eίναι συμβατό με iPod με color display.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο καλώδιο κατασκευάζεται ειδικά για iPod color. Άλλα AV καλώδια δεν είναι συμβατά με το iPod color.

To iPod AV Cable συνδέεται με την θύρα των ακουστικών του iPod color ή την έξοδο του Dock για το iPod color. Iδανικό για να βλέπετε slideshows από το iPod σας όπου και να βρίσκεστε. H τηλεόρασή σας πρεπει να διαθέτει εισόδους RCA video και audio.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr