Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
NOKIA N73 PLUS 512MB MEMORY CARD
NOKIA N73 PLUS 512MB MEMORY CARD
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
200€
 
Αρχική τιμή:   200€
Αριθμός προσφορών:   0
Επιθυμητή τιμή:   δεν επετεύχθη
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
μετρητα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
07/09/2007 - 01:34
 
 
Έληξε στις:
14/09/2007 - 08:05
 
 
ID:
9102343
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
.
Γνωριμία με το N73

Όπως και τα περισσότερα κινητά της σειράς «Ν», το N73 επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες τρίτης γενιάς παρέχοντας στους χρήστες του την ικανότητα για γρήγορη και αδιάκοπη πρόσβαση στο Internet, αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής σε βίντεο-κλήσεις. Το N73 είναι ένα κλασικό candy-bar κινητό, στην εμπρόσθια επιφάνεια του οποίου δεσπόζει η έγχρωμη οθόνη των 2,4 ιντσών. Η ανάλυσή της είναι 240 x 320 pixels, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να απεικονίσει έως 262.144 χρώματα. Συγκριτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η οθόνη του N70 είχε διαγώνιο 2,1 ίντσες και ανάλυση 176 x 208 pixels, κάτι το οποίο εξηγεί και το μεγαλύτερο «μήκος» του νέου τηλεφώνου. Η οθόνη της υψηλότερης ανάλυσης και η συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού pixels σε μικρότερη επιφάνεια, καθιστά ιδανική την χρήση του κινητού για την χρήση διάφορων εφαρμογών, μεταξύ των οποίων και η πλοήγηση στο Internet.
Mainstream Symbian
Nokia N73
Διαστάσεις: 1024 x 724
Μέγεθος: 123536 bytes
Nokia N73
Διαστάσεις: 1024 x 1448
Μέγεθος: 206481 bytes
Nokia N73
Διαστάσεις: 1024 x 724
Μέγεθος: 81405 bytes
δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες ;
Imaging

Ένα ακόμη αξιόλογο γνώρισμα του N73 είναι η ψηφιακή του κάμερα. Τα προτερήματά της είναι ότι τα οπτικά της μέρη έχουν κατασκευαστεί από την Carl Zeiss, καθώς και ότι η ανάλυσή της είναι 3,2 megapixels. Ένα συρόμενο προστατευτικό κάλυμμα, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, προστατεύει τον φακό Tessar της Carl Zeiss από τις κακουχίες. Το συγκεκριμένο κάλυμμα είναι ενεργό γεγονός που σημαίνει ότι με το «άνοιγμά» του επιτυγχάνεται η άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή λήψης φωτογραφιών και καταγραφής βίντεο. Δίπλα από το φακό της κάμερας έχει τοποθετηθεί ένα φλας (LED), το οποίο θα αναλάβει να «φωτίσει» τα σκοτεινά περιβάλλοντα. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία αυτόματης εστίασης (auto focus), η χρήση της οποίας επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη «εστίαση» στα επιθυμητά αντικείμενα, που περιλαμβάνονται στα πλάνα, ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η λήψη «θολών» φωτογραφιών. Για τη λήψη φωτογραφιών από μικρή απόσταση μπορείτε να εκμεταλλευθείτε το macro mode. Η μικρότερη δυνατή απόσταση στην οποία είναι εφικτή η σωστή εστίαση είναι τα 10 εκατοστά. Αξιοσημείωτη είναι και η ύπαρξη μηχανικού κλείστρου με ταχύτητα 1/1000~2s.

Ανάλογο φακό και αισθητήρα διαθέτει και η ψηφιακή κάμερα του N93, ο οποίος επιπρόσθετα, λόγω της προνομιακής του θέσης στην ιδιόμορφη συσκευή, προσφέρει και τη δυνατότητα οπτικού zoom. Το N73 προσφέρει μόνο ψηφιακό zoom 20x. Η μέγιστη ανάλυση των φωτογραφιών, οι οποίες απαθανατίζονται με το φακό του κινητού είναι 2.048 x 1.536 pixels. Φυσικά, παρέχονται όλες οι συνηθισμένες λειτουργίες όπως δυνατότητα ρύθμισης του white balance, των χρωματικών τόνων, της φωτεινότητας, της ποιότητας των εικόνων κ.α. Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών, το N73 επιτρέπει και την καταγραφή βίντεο. Συγκεκριμένα η «σύλληψη» γίνεται σε μέγιστη ανάλυση 352 x 288 pixels και στην ταχύτητα των 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το N73, όπως και το N93 είναι εξοπλισμένο με τη δυνατότητα ψηφιακής σταθεροποίησης της εικόνας κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Κατά την χρήση της συσκευής ως ψηφιακό σκόπευτρο όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες εμφανίζονται στην οθόνη σε μια «μπάρα εργαλείων», ώστε να είναι εύκολη η επιλογή της επιθυμητής χωρίς την ανάγκη πρόσβασης σε δαιδαλώδη menu. Το συγκεκριμένο interface το είδαμε για πρώτη φορά στο N80. Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για τη λήψη των φωτογραφιών θα πρέπει να «περιστρέψετε» τη συσκευή κατά 90 μοίρες, αφού κατ' ανάλογο τρόπο περιστρέφεται και η οθόνη για να μεταμορφωθεί σε full-screen view-finder. Στη δεξιά πλευρά της συσκευής (ή στην άνω μετά την περιστροφή) υπάρχουν πλήκτρα για τη λήψη φωτογραφιών και τη ρύθμιση του zoom. Το πλήκτρο της «λήψης», όπως και στις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μπορεί να πιεστεί εν μέρει ή ολοκληρωτικά. Στην πρώτη περίπτωση απλά γίνεται χρήση της λειτουργίας αυτόματης εστίασης. Στη δεύτερη, απαθανατίζεται η φωτογραφία.

Το N73 είναι εξοπλισμένο με αρκετές νέες δυνατότητες, που θα επιτρέψουν την εύκολη «διαχείριση» των ψηφιακών σας αναμνήσεων. Στην «έκθεση» έχει προστεθεί η επιλογή για αυτόματη μεταφορά των φωτογραφιών στις σελίδες της δημοφιλούς ιστοσελίδας Flickr. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταφέρετε τις εικόνες σας στον Η/Υ μέσω του PC Suite και του απαραίτητου καλωδίου, μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth ή απλά μέσω e-mail και MMS. Φυσικά, υποστηρίζεται η ασύρματη εκτύπωσή τους, καθώς και ο συγχρονισμός τους με την εφαρμογή Lifeblog.

Multimedia Computer

Αξιόλογες είναι οι δυνατότητες της συσκευής και στον τομέα της μουσικής ψυχαγωγίας. Ο ενσωματωμένος media player μπορεί να αναπαράγει αρχεία μορφής MP3, AAC, eAAC, eAAC+ και WMA. Για την εύκολη μεταφορά των αγαπημένων σας τραγουδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το Music Manager, που περιλαμβάνεται στη νεότερη έκδοση του PC Suite, είτε και τον ίδιο το Windows Media Player (μελλοντικά). Φυσικά, ο media player προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για τη διαχείριση της μουσικής σας συλλογής, ενώ επιτρέπει και τη δημιουργία και αναπαραγωγή play-lists. Τις δύσκολες ώρες, όταν δηλαδή βαρεθείτε να ακούτε συνέχεια τα ίδια τραγούδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο στερεοφωνικό ραδιόφωνο FM, που υποστηρίζει και την υπηρεσία Visual Radio. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το N73 διαθέτει δύο ηχεία, ένα στο κάτω μέρος και ένα στο πάνω, επιτρέποντας τη στερεοφωνική αναπαραγωγή ήχου. Εναλλακτικά μπορείτε να συνδέσετε στερεοφωνικά ενσύρματα ακουστικά στη θύρα Pop-Port. Δυστυχώς, όπως και όλα τα άλλα κινητά της σειράς «Ν», το N73 δεν υποστηρίζει το προφίλ A2DP του Bluetooth για την χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών.

Εφαρμογές - Συνδεσιμότητα

Όπως και κάθε Series 60 συσκευή, έτσι και το N73 διαθέτει μια πλήρη σουίτα εφαρμογών διαχείριση&sigm
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr