Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
CAR DVD PLAYER 6.5'' MONITOR&TV (2DIN) - FireB*L
CAR DVD PLAYER 6.5'' MONITOR&TV (2DIN) - FireB*L
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
270€
 
Αρχική τιμή:   270€
Αριθμός προσφορών:   0
Επιθυμητή τιμή:   δεν επετεύχθη
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
PAYPAL-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
19/08/2007 - 11:10
 
 
Έληξε στις:
27/08/2007 - 17:47
 
 
ID:
8934180
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

2-din 6.5" 16:9 wide LCD color monitor/DVD player/FM/AM/TV/45Wx4AMP/RDS
AM/FM radio with 30 preset memory, RDS receiver(optional)
TV receiver with 20 preset memory, a specail band for long trip
Four diversity antennas for TV receiver
DVD player, compatibale with CD/VCD/DVD/MP3 disc.
Automatically select DVD source and play disc after inserting a disc.
16:9 wide 6.5" TFT LCD monitor with wide view angle
45W x 4 Hi-Fi power amplifiier
8 levels view angle last position memory
Front AVinterface, easily matching to iPOD/mp3 PLAYER/Digital camera/Portable DVD/PS2 and portable digital equipments
Support two sub-monitors to play different sources simultaneously.
Support 10 disc DVD changer, fully control with one remote
Night illumination button
Automatic interface for packing camera
Very low currnet at standby
intelligent control of power control

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ!!!

ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!Για επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου :

alex@tishost.gr

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ / ΑΜΕΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

1) Το στοιχείο δημοπρασίας είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ από τον κατασκευαστή. Στέλνουμε παγκοσμίως. Παρακαλώ διαβάστε προτού αγοράσετε! Η προσφορά/αγορά σας είναι μια σύμβαση. Μια προσφορά στη δημοπρασία μας ή η άμεση αγορά του προϊόντος επιβεβαίωνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις διατάξεις. Παρακαλώ κάνετε την πληρωμή μέσα σε 4 ημέρες μετά από το τέλος της δημοπρασίας. Η απλήρωτη δημοπρασία συνεπάγεται αναφορά στο emarket και εσείς θα λάβετε ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

2) Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να σταματήσει το δέμα στο Ελληνικό τελωνείο. Σε αυτήν την περίπτωση δεν φέρουμε καμία ευθύνη και το κόστος το αναλαμβάνετε εσείς

3) Σε κάποιες χώρες εκτός Ελλάδος ίσως να υπάρξει κάποια επιβάρυνση στην τελική τιμή για την αποστολή του προϊόντος, οπότε ρωτήστε μας πρώτα για να είστε σίγουροι.Η αποστολή γίνεται με DHL άλλά σε κάποιες χώρες εκτός Ελλάδος ίσως η αποστολή να είναι αδύνατη, οπότε θα σταλλεί με απλό ταχυδρομείο. Η αποστολή του προϊόντος γίνεται 1-3 μέρες περιπού μετά την πληρωμή του προϊόντος. Η παράδοση μέσω DHL είναι περίπου 3-4 ημέρες ενώ μέσω ταχυδρομείου 5-10 ημέρες περίπου. [το κόστος αρχικής αποστολής του προϊόντος σε εσάς, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό]

4) Δεχόμαστε μόνο πληρωμή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό και μέσω PayPal.(μέσω paypal υπάρχει μια επιβάρυνση +4% στην τελική τιμή)

5) Επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.Έπιστροφή προϊόντος για αλλαγή με κάποιο άλλο δεν είναι δυνατή.Η εγγύηση καλύπτεται από τον αποστολέα του δέματος στο εξωτερικό και σε περιπτωσή που χρειαστεί να το στείλετε για επισκευή τα έξοδα μεταφοράς από και πρός την περιοχή σας, καλύπτοντε απο εσάς. (χώρα αποστολής : China) Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για οποιαδήποτε ξαφνική αλλαγή στους όρους εγγύησης απο τον αποστολέα.

6)Όλα τα προϊόντα έχουν εξεταστεί και είναι σε πλήρη λειτουργία πρίν σταλούν, σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελλατωματικό υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του πίσω και αντικατάστασής ή επισκευής του με έξοδα αποστολής/παραλαβής του αποστολέα μέσα σε 7 ημέρες απο την παραλαβή του. Η υπηρεσία αυτή δεν ισχύει εάν το πρόβλημα προκληθεικε απο κακή εγκατάσταση ή ζημία που προκληθηκε από το ατύχημα, κακή χρήση, κατάχρηση, ανάρμοστη καλωδίωση, ανακριβής τάση που ενεργοποιεί τη μονάδα ενάντια στις οδηγίες.Επίσης τα έξοδα που ίσως προκύψουν σε τελωνείο, φόρους κτλπ, καλύπτοντε απο τον αγοραστή.Προκειμένου να επιστραφεί ένα προϊόν, ο χρήστης πρέπει να έρθει σε επαφή με μας πρώτα για να σιγουρευτούμε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται και ότι οφείλεται σε λάθος του κατασκευαστή, για να του δώσουμε πληροφορίες για την αποστολή του προϊόντος πίσω.

7) Η προσφορά σας είναι μια σύμβαση. Μια προσφορά στη δημοπρασία μας ή η άμεση αγορά του προϊόντος επιβεβαίωνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις διατάξεις.

[Διατηρούμε το δικαίωμα ακόμα και μετά το τέλος μιας πετυχημένης δημοπρασίας/άμεσης αγοράς να ακυρώσουμε την δημοπρασία και να γίνει επιστροφή των χρημάτων που ίσως στάλθηκαν.π.χ. σε περίπτωση που ο νικητής έχει μόνο αρνητικές αξιολογήσεις] 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr