Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Car DVD Player Με οθόνη 3,5'' - FireB*L
Car DVD Player Με οθόνη 3,5'' - FireB*L
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
100€
 
Αρχική τιμή:   100€
Αριθμός προσφορών:   0
Επιθυμητή τιμή:   δεν επετεύχθη
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
PAYPAL-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
17/08/2007 - 08:11
 
 
Έληξε στις:
28/08/2007 - 12:55
 
 
ID:
8924019
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή


Χαρακτηριστικά:

Electronic Anti-Shock
3.5" Wide TFT Colour LCD Screen
NTSC/PAL Compatible
Picture Control:Brightness/Contrast/Colour/Tint/Reflection Size
Screen Angle/Position Memory
MP4/DVD/DVD-R/MP3/MP4/VCD/CD/CD-R/CD-RW Compatible
Repeat/Program/Random/Intro Play
AM/FM/MPX/RDS Stereo Receiver
30 Preset Stations
Auto Memory Store/Preset Scan
Preset EQ(Pop/Rock/Classic)
60WX4High Power Output
DVD/VCD/ Changer Control Interface
Parking Detector Interface
2V Preamp Output (2 Pairs RCA)
Subwoofer Output
Card Size Full Function Remote Control
Rear Monitor Video Output
MMC/SD Card Reader

Σε μαύρο και ασημί χρώμα.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ!!!

ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ!!!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!


Για επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου :

alex@tishost.gr

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ / ΑΜΕΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

1) Το στοιχείο δημοπρασίας είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ από τον κατασκευαστή. Στέλνουμε παγκοσμίως. Παρακαλώ διαβάστε προτού αγοράσετε! Η προσφορά/αγορά σας είναι μια σύμβαση. Μια προσφορά στη δημοπρασία μας ή η άμεση αγορά του προϊόντος επιβεβαίωνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις διατάξεις. Παρακαλώ κάνετε την πληρωμή μέσα σε 4 ημέρες μετά από το τέλος της δημοπρασίας. Η απλήρωτη δημοπρασία συνεπάγεται αναφορά στο emarket και εσείς θα λάβετε ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

2) Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να σταματήσει το δέμα στο Ελληνικό τελωνείο. Σε αυτήν την περίπτωση δεν φέρουμε καμία ευθύνη και το κόστος το αναλαμβάνετε εσείς

3) Σε κάποιες χώρες εκτός Ελλάδος ίσως να υπάρξει κάποια επιβάρυνση στην τελική τιμή για την αποστολή του προϊόντος, οπότε ρωτήστε μας πρώτα για να είστε σίγουροι.Η αποστολή γίνεται με DHL άλλά σε κάποιες χώρες εκτός Ελλάδος ίσως η αποστολή να είναι αδύνατη, οπότε θα σταλλεί με απλό ταχυδρομείο. Η αποστολή του προϊόντος γίνεται 1-3 μέρες περιπού μετά την πληρωμή του προϊόντος. Η παράδοση μέσω DHL είναι περίπου 3-4 ημέρες ενώ μέσω ταχυδρομείου 5-10 ημέρες περίπου. [το κόστος αρχικής αποστολής του προϊόντος σε εσάς, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό]

4) Δεχόμαστε μόνο πληρωμή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό και μέσω PayPal.(μέσω paypal υπάρχει μια επιβάρυνση +4% στην τελική τιμή)

5) Επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.Έπιστροφή προϊόντος για αλλαγή με κάποιο άλλο δεν είναι δυνατή.Η εγγύηση καλύπτεται από τον αποστολέα του δέματος στο εξωτερικό και σε περιπτωσή που χρειαστεί να το στείλετε για επισκευή τα έξοδα μεταφοράς από και πρός την περιοχή σας, καλύπτοντε απο εσάς. (χώρα αποστολής : China) Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη για οποιαδήποτε ξαφνική αλλαγή στους όρους εγγύησης απο τον αποστολέα.

6)Όλα τα προϊόντα έχουν εξεταστεί και είναι σε πλήρη λειτουργία πρίν σταλούν, σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελλατωματικό υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του πίσω και αντικατάστασής ή επισκευής του με έξοδα αποστολής/παραλαβής του αποστολέα μέσα σε 7 ημέρες απο την παραλαβή του. Η υπηρεσία αυτή δεν ισχύει εάν το πρόβλημα προκληθεικε απο κακή εγκατάσταση ή ζημία που προκληθηκε από το ατύχημα, κακή χρήση, κατάχρηση, ανάρμοστη καλωδίωση, ανακριβής τάση που ενεργοποιεί τη μονάδα ενάντια στις οδηγίες.Επίσης τα έξοδα που ίσως προκύψουν σε τελωνείο, φόρους κτλπ, καλύπτοντε απο τον αγοραστή.Προκειμένου να επιστραφεί ένα προϊόν, ο χρήστης πρέπει να έρθει σε επαφή με μας πρώτα για να σιγουρευτούμε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται και ότι οφείλεται σε λάθος του κατασκευαστή, για να του δώσουμε πληροφορίες για την αποστολή του προϊόντος πίσω.

7) Η προσφορά σας είναι μια σύμβαση. Μια προσφορά στη δημοπρασία μας ή η άμεση αγορά του προϊόντος επιβεβαίωνει ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις διατάξεις.

[Διατηρούμε το δικαίωμα ακόμα και μετά το τέλος μιας πετυχημένης δημοπρασίας/άμεσης αγοράς να ακυρώσουμε την δημοπρασία και να γίνει επιστροφή των χρημάτων που ίσως στάλθηκαν.π.χ. σε περίπτωση που ο νικητής έχει μόνο αρνητικές αξιολογήσεις]

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr