Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
APPLE iPHONE 8GB iPOD!!!
APPLE iPHONE 8GB iPOD!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
701€
 
Αρχική τιμή:   701€
Αριθμός προσφορών:   0
Επιθυμητή τιμή:   δεν επετεύχθη
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΒΟΥΛΑ - ATTIKI
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
01/08/2007 - 22:19
 
 
Έληξε στις:
11/08/2007 - 10:51
 
 
ID:
8699842
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Apple iPhone 8GB.

COMES WITH 12 MONTH WARRANTY AND OFFICIAL APPLE STORE RECEIPT.

ΕΝΕΡΓΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ,
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ !!!

Γνωριμία με το iPhone«Την σημερινή ημέρα την προσέμενα εδώ και 2,5 χρόνια. Κάθε λίγο, ένα επαναστατικό προϊόν εμφανίζεται στην αγορά, που αλλάζει τα πάντα. Αν κάποιος έχει εργαστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του για την υλοποίηση ενός εξ αυτών, θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός - και η Apple το έχει κάνει αυτό αρκετές φορές. Το 1984 παρουσιάσαμε το Macintosh - ένα προϊόν που δεν άλλαξε μόνο την Apple, αλλά το σύνολο της βιομηχανίας των υπολογιστών. Το 2001 παρουσιάσαμε το πρώτο iPod. Αυτό με τη σειρά του, δεν άλλαξε μόνο τον τρόπο με τον οποίο όλοι ακούμε μουσική, αλλά και το σύνολο της μουσικής βιομηχανίας».

Εδώ και καιρό, δημοσιογράφοι και bloggers που ασχολούνται με το χώρο της τεχνολογίας, έχουν κάνει αμέτρητες υποθέσεις για το πως θα μπορούσε να ήταν ένα κινητό τηλέφωνο της Apple, καθώς και με ποιον τρόπο θα επηρέαζε αυτό την καθημερινότητα του κάθε χρήστη του. Στο Διαδίκτυο είχαν εμφανιστεί υποθετικές διαφημίσεις, ενδιαφέροντα concepts, αλλά και θεωρίες για ένα κινητό, καλύτερο από κάθε άλλο. Η Apple αναμένονταν να παρουσιάσει στη φετινή MacWorld Expo αυτό που όλοι περίμεναν, εκπληρώνοντας ακόμη και τις πιο εξεζητημένες επιθυμίες των πιστών της οπαδών.

«Σήμερα, παρουσιάζουμε τρεις επαναστατικές συσκευές», είπε ο Steve Jobs, προκαλώντας σύγχυση στο κοινό που τον παρακολουθούσε εκστασιασμένο. «Η πρώτη είναι ένα iPod με ευρεία (widescreen) οθόνη αφής. H δεύτερη είναι ένα επαναστατικό κινητό τηλέφωνο. Η τρίτη είναι μια πρωτοποριακή συσκευή για το Internet. Τρεις συσκευές. Ένα iPod, ένα κινητό, και ένα Internet Communicator. Ένα iPod, ένα κινητό, ένα Internet Communicator... Αυτές δεν είναι τρεις συσκευές, αλλά μία!».

Πλέον είχε γίνει κατανοητό ότι η Apple δεν θα παρουσίαζε μια νέα σειρά προϊόντων, αλλά μια μόνο συσκευή που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. «Σήμερα η Apple εφευρίσκει ξανά το κινητό τηλέφωνο!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Steve Jobs, ωστόσο προτού αποκαλύψει την πολλά υποσχόμενη συσκευή, θέλησε να τη διαχωρίσει από κάθε άλλη που διατίθεται στην αγορά και κυρίως από τα smart phones, τα οποία χαίρουν της προτίμησης των, πιο εξοικειωμένων με την τεχνολογία, χρηστών. «Υπάρχουν ορισμένα προηγμένα κινητά, που αποκαλούνται έξυπνα - ή τουλάχιστον έτσι έχουν επιλέξει να τα χαρακτηρίζουν ορισμένοι. Τυπικά, συνδυάζουν σε μια συσκευή, τις λειτουργίες ενός κινητού και τις δυνατότητες διαχείρισης των email και πρόσβασης στο Internet, ενώ διαθέτουν... πλαστικό πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τόσο... έξυπνα, ούτε τόσο εύχρηστα». Την ίδια στιγμή προβάλλεται στην αίθουσα ένα γράφημα στο οποίο διάφορες συσκευές τοποθετούνται σε δύο άξονες, ανάλογα με την ευχρηστία και την «εξυπνάδα» τους. Τα Motorola Q, Nokia E62 και Palm Treo είναι, όπως αποκαλύπτεται, τα δύσχρηστα smart phones στα οποία αναφέρεται ο Steve Jobs. «Τα smart phones μπορεί να είναι όντως λίγο πιο ευφυή από τα κοινά τηλέφωνα, όμως είναι δύσχρηστα και πολύπλοκα με αποτέλεσμα ο χρήστης τους να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί ούτε τις βασικές τους ικανότητες. Εμείς επιχειρήσαμε να κατασκευάσουμε μια συσκευή, που είναι πολύ πιο έξυπνη από κάθε άλλη και παράλληλα ασύλληπτα εύκολη στην χρήση. Αυτό είναι το iPhone».

Ο χαρακτηρισμός smart phone λοιπόν, δεν είναι αυτός που αρμόζει σε μια συσκευή όπως το iPhone. Ο Steve Jobs ωστόσο θα έπρεπε να πείσει το ακροατήριό του, ότι το νέο του δημιούργημα θα μπορούσε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του...
Κινητό τηλέφωνο, iPod και Internet Communicator

Επαναστατικό UIΕίναι γεγονός ότι το σημαντικότερο μειονέκτημα σχεδόν όλων των ψηφιακών συσκευών, που διατίθενται στην αγορά, είναι το περιβάλλον εργασίας τους, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο χρήστης τους αλληλεπιδρά με αυτό. Κάποια διαθέτουν μικροσκοπικά πλήκτρα, μέσω των οποίων γίνεται η εισαγωγή κειμένου και η πλοήγηση. Κάποια άλλα διαθέτουν οθόνη αφής, η οποία άλλοτε αποδεικνύεται ανεπαρκής και άλλοτε υπερβολικά «ευαίσθητη». Το user interface (UI) του iPhone είναι τόσο διαφορετικό από αυτό των ανταγωνιστικών smart phones, όσο διαφορετικό ήταν πριν από 22 χρόνια το Mac OS από το MS-DOS. Τα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τη διαφορετικότητα και την πρωτοπορία του UI, που ανέπτυξε η Apple για τη νέα της συσκευή, αποτελούν το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών, αλλά και της αρμονικής συνεργασίας επαναστατικού hardware και software. Για να καταστήσει σαφείς τις διαφορές ανάμεσα στα «συνήθη» smart phones και το iPhone, ο Steve Jobs επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά στα μειονεκτήματα του ανταγωνισμού: «Το πρόβλημα με τα smart phones, όπως το Motorola Q, το BlackBerry, το Palm Treo και το Nokia E62 εντοπίζεται στο... 40% της πρόσοψής τους και πιο συγκεκριμένα στο πληκτρολόγιο. Αυτό βρίσκεται εκεί ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης τους θέλει να το χρησιμοποιήσει ή όχι. Όλα έχουν ειδικά πλήκτρα, που παραμένουν ακίνητα στη θέση τους, επιτρέποντας την πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες, ανεξάρτητα από την εφαρμογή που εκτελείται. Ωστόσο, κάθε εφαρμογή χρειάζεται διαφορετικά πλήκτρα. Κάθε εφαρμογή προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες και απαιτεί μια ξεχωριστή ομάδα πλήκτρων, κατάλληλα σχεδιασμένη για αυτήν. Και τι θα συμβεί αν ο κατασκευαστής σκεφτεί μια επαναστατική ιδέα 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της συσκευής και θελήσει να προσθέσει ένα ακόμη πλήκτρο; Δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. (...) Τα πλαστικά πλήκτρα δεν μπορούν να αλλάξουν, δεν προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής και δεν μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ο αριθμός τους. Πως όμως μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Εμείς πάντως το λύσαμε, όπως άλλωστε το είχαμε λύσει και στο παρελθόν στον χώρο των Η/Υ. Το λύσαμε με μια οθόνη, όπου μπορεί να παρουσιαστεί οποιοδήποτε interface και με μια συσκευή ελέγχου, το mouse. Πως μπορούμε όμως να εφαρμόσουμε τη συγκεκριμένη λύση σε μια φορητή συσκευή. Είναι απλό. Απομακρύνουμε όλα αυτά τα πλήκτρα και τα αντικαθιστούμε με μια γιγαντιαία οθόνη. Μια γιγαντιαία οθόνη!».

Το Apple iPhone έχει μόνο ένα κύριο γνώρισμα: μια μεγάλη οθόνη, η οποία καλύπτει το σύνολο σχεδόν της εμπρόσθιας επιφάνειάς της. Δεν υπάρχει παρά μόνο ένα... «πλαστικό» πλήκτρο και κανένα άλλο ειδικό ή αλφαριθμητικό. Η πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου και ο πλήρης έλεγχος των εφαρμογών πραγματοποιείται με τα δάχτυλα του χεριού - «το καλύτερο pointing device στον κόσμο» όπως τονίζει ο Steve Jobs - και όχι με μια γραφίδα, ως συνήθως. Αυτό όμως που κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή την οθόνη του iPhone, είναι η δυνατότητα του... «multi-touch». Ο χρήστης μπορεί να αγγίξει δύο ή περισσότερα σημεία της οθόνης ταυτόχρονα, ώστε να πραγματοποιήσει τις επιθυμητές ενέργειες. Με απλές και ανθρώπινες κινήσεις, όπως ένα... «χάδι» επιτρέπεται η πραγματοποίηση κλήσεων, η ανταλλαγή email, ή ακόμη και η αναπαραγωγή μουσικής. Σύμφωνα με το Steve Jobs, η multi-touch οθόνη είναι... μαγική, πολύ πιο ακριβείς από τις κοινές οθόνες
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr