Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
HANDSFREE BLUETOOTH  MIRROR KIT
HANDSFREE BLUETOOTH MIRROR KIT
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
139,99€
 
Αρχική τιμή:   139,99€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
skydra - pella
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ,PAYPAL
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
22/07/2007 - 13:13
 
 
Έληξε στις:
30/07/2007 - 11:44
 
 
ID:
8571291
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

 

 HANDSFREE BLUETOOTH  CAR KIT  

Μία εντελώς διαφορετική πρόταση για επικοινωνία στο αυτοκίνητο αποτελεί το  Bluetooth Mirror Car Kit. Τώρα πλέον ο καθρέφτης του αυτοκινήτου σας αποκτάει νέο νόημα, καθώς πέρα από εργαλείο οδήγησης γίνεται και εργαλείο επικοινωνίας.

Κύρια Χαρακτηριστικά
Με μία πρώτη ματιά το Bluetooth Mirror Car Kit δεν παρουσιάζει καμία διαφορά μ’ έναν καθρέφτη αυτοκινήτου. Λίγο μεγαλύτερο (από το σύνηθες) σε μέγεθος διευρύνει την οπτική γωνία του οδηγού για τον έλεγχο της οδήγησης. Τα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά του Bluetooth Mirror Car Kit έγκεινται στο «σύμπλεγμα» των πλήκτρων που βρίσκονται κάτω ακριβώς από τον καθρέφτη και τα οποία είναι υπεύθυνα για την πραγματοποίηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Ανάμεσα σ’ αυτά θα αναγνωρίσετε άμεσα εκείνα της αποδοχής και λήξης των κλήσεων (με το γνωστό εικαστικό του ακουστικού), καθώς επίσης και τα πλήκτρα αυξομείωσης του ήχου, με τα ενδεικτικά βελάκια. Ενδιάμεσα των πρώτων έχει τοποθετηθεί ένα ακόμα πλήκτρο που η πίεσή του μεταφέρει την κλήση στο κινητό, που χρησιμοποιείτε και αντίστροφα. Αριστερά και δεξιά από τα πλήκτρα έχουν τοποθετηθεί τα μικρόφωνα, ενώ στην πίσω πλευρά είναι το μεγάφωνο, μέσω του οποίου ακούτε τη φωνή του συνομιλητή σας.

 

Κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης, στον καθρέφτη του Bluetooth Mirror Car Kit  εμφανίζεται ο αριθμός που σας καλεί, ταυτόχρονα με την ηχητική σήμανση που σας ενημερώνει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιέσετε το αριστερό πλήκτρο με το ακουστικό για να δεχτείτε την κλήση. Αν από την άλλη πλευρά θέλετε να πραγματοποιήσετε μία εξερχόμενη κλήση, επιλέγετε τον αριθμό (ή την καταχώριση) από το κινητό σας τηλέφωνο και αυτόματα η κλήση μεταφέρεται στο Bluetooth Mirror Car Kit . Βέβαια, αν θέλετε να καλέσετε εκ νέου τον τελευταίο κληθέντα αριθμό, πιέζοντας (σε κατάσταση αναμονής) το πλήκτρο αποδοχής των κλήσεων, τον ξανακαλείτε. Το Bluetooth Mirror Car Kit σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να το συνδέσετε με ενσύρματο handsfree σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε μία «ιδιωτική» τηλεφωνική συνδιάλεξη, χωρίς να ακούν οι συνεπιβάτες σας τα λόγια του συνομιλητή σας, ενώ όπως σας αναφέραμε και προηγουμένως μέσω του πλήκτρου με την ένδειξη «A/T» μπορείτε να μεταφέρετε την κλήση από και προς το κινητό σας, ενώ με διπλή πίεση του ίδιου πλήκτρου απενεργοποιείται το μεγάφωνο (όχι όμως και τα μικρόφωνα). Επιπρόσθετα, το Bluetooth Mirror Car Kit  σας παρέχει τη δυνατότητα να αυξήσετε πέρα από την ένταση του ήχου του μεγαφώνου και την ένταση του ήχου που λαμβάνει ο συνομιλητής σας. Αυτό γίνεται με την ταυτόχρονη πίεση των δύο πλήκτρων, αποδοχής και ακύρωσης κλήσεων.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Bluetooth Mirror Car Kit  μπορεί να διατηρεί στη μνήμη του τις τρεις τελευταίες συσκευές με τις οποίες το έχετε συνδέσει. Αυτό σημαίνει ότι αν βρεθεί στην εμβέλειά του κάποια απ’ αυτές τις τρεις, η συσκευή συνδέεται αυτόματα με προτεραιότητα πάντα σε εκείνη με την οποία είχε γίνει το τελευταίο pairing. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε pairing με μία άλλη συσκευή (πέρα αυτών των τριών), το Bluetooth Mirror Car Kit  θα διαγράψει από τη μνήμη του εκείνη με την οποία έχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να συνδεθεί.
 

 

 

HANDSFREE BLUETOOTH KIT

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

ΜΗΛΑΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ

 

 

Εύκολη τοποθέτηση σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων

 12 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr