Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
CLOFISH X500
CLOFISH X500
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
355€
 
Αρχική τιμή:   355€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
συνάνηση η αντικαταβολ.η
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
19/07/2007 - 12:03
 
 
Έληξε στις:
05/08/2007 - 14:03
 
 
ID:
8552840
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Το Eten Glofiish X500 είναι ένα από τα λεπτύτερα PC τσεπών στην αγορά. Glofiish του Eten X500 είναι πραγματικά ένα από high-end του τα πρότυπα, το οποίο έχει χτισμένη στο ραδιόφωνο ΠΣΤ, WiFi, FM και έναν επεξεργαστή 400 MHz. Το Glofiish X500, το οποίο μόνο τα μέτρα περίπου σε 15.5mm στο πάχος, είναι πολύ λεπτά ότι μπορεί να ταιριάξει σχεδόν σε οποιαδήποτε τσέπη. Το Eten Glofiish X500 στεγάζεται μέσα σε ένα ασημένιος-χρωματισμένο πιάτο στο μέτωπο και ένα μαύρος-χρωματισμένο πιάτο στην πλάτη.

Βασικά, το σχέδιο Glofiish X500's τοποθετεί ένα four-way κατευθυντικό μαξιλάρι κάτω από την οθόνη, με το κόκκινο κουμπί τελών στο δικαίωμά του, και το πράσινο κουμπί συζήτησης στο αριστερό του. Το Eten Glofiish X500 έχει ένα εγχώριο κλειδί που είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που δεν βρίσκεται κανονικά στα PC τσεπών. Το Eten Glofiish X500 επίσης έχει μια μικρή τρύπα όπου ο χρήστης του μπορεί να επαναρυθμίσει το τηλέφωνο με stylus. Το Eten Glofiish X500 επίσης τοποθετεί έναν λιμένα μίνι- Usb και μια αυλάκωση καρτών μνήμης στην κατώτατη πλευρά του τηλεφώνου, το οποίο είναι όπου stylus είναι πολύ τοποθετημένο επίσης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Eten Glofiish X500 είναι ότι έχει τις βασικές ημερολογιακές λειτουργίες που επιτρέπει σε σας για να σχεδιάσει τους διορισμούς, PDF θεατής, υπολογιστές και άλλες που έρχονται συσσωρευμένος με τα παράθυρα κινητά. Μπορείτε όχι μόνο να δείτε αλλά και να εκδώσετε τα έγγραφα σε Glofiish Eten X500 δεδομένου ότι έρχεται επίσης με το γραφείο τσεπών της Microsoft που περιλαμβάνει το Word, PowerPoint και Excel.

Μερικά από τα πιό προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Eten Glofiish X500 περιλαμβάνουν τη φωτογραφική μηχανή 2,0 megapixel που έχει μια επιλογή καθρεφτών για τις αυτοπροσωπογραφίες και ένα φως των οδηγήσεων για τη λάμψη. Έχει επίσης την έκδοση τεχνολογίασBluetooth2.0, η οποία είναι πολύ γρηγορότερη και προσφέρει μια πολύ καλύτερη σειρά από την παλαιότερη έκδοση. Το Eten Glofiish X500 επίσης έχει έναν ενσωματωμένο μηχανισμό WiFi που υποστηρίζει και τα δύο ασύρματα σήματα b/g. Το Eten Glofiish X500 επίσης έρχεται με το ΠΣΤ που έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που επιτρέπουν στο χρήστη για να μεταφορτώσουν έναν χάρτη πόλεων μαζί με έναν θεατή ΠΣΤ, τη θέση SMS και μια αναπροσαρμογή δορυφορικών στοιχείων. GPRS και η ΑΚΡΗ και το ραδιόφωνο FM χαρακτηρίζονται επίσης στον κατάλογο Eten Glofiish X500's άλλων λειτουργιών.

Η επίδειξη 2,8-ίντσας Glofiish X500's Eten έχει ένα ψήφισμα 240x320 με 65.000 χρώματα. Αυτό κάνει τα βίντεο και τις φωτογραφίες εξέτασης στο Eten σας Glofiish X500 μια απόλαυση. Μπορεί να πρέπει να αγοράσετε μια προστατευτική οθόνη για την επίδειξή σας, εντούτοις, δεδομένου ότι οι οθόνες επαφής γρατσουνίζουν μια τάση να πάρουν από stylus.

Το Eten Glofiish X500 είναι όχι μόνο καλό για τα βίντεο, αλλά αυτό είναι επίσης μεγάλο για τη μουσική δεδομένου ότι προσφέρει την ανώτερη ποιότητα ήχου. Μπορείτε επίσης να μεταφορτώσετε τα νέα τραγούδια από το Διαδίκτυο όταν παίρνετε κουρασμένοι του ακούσματος στους τόνους στο Eten σας Glofiish X500. Μπορείτε επίσης να μεταφορτώσετε τα περισσότερες παιχνίδια και εφαρμογές χωρίς ανησυχία για τις αμοιβές.

Το Eten σας Glofiish X500's ενσωμάτωσε WiFi μαζί μεGPRS του και η ΑΚΡΗ επιτρέπει στους χρήστες της για να έχει πρόσβαση στον καθαρό ομαλά εφ' όσον υπάρχει ένα ασύρματο σήμα. Αυτό θα βοηθήσει το χρήστη για να μεταφορτώσει άλλους ξεφυλλιστές Ιστού γρηγορότερα δεδομένου ότι δίνει στο χρήστη του ένα πολύ καλύτερο ασύρματο σήμα. Δυστυχώς, το Eten Glofiish X500 δεν έχει ένα ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, το οποίο θα ήταν μεγάλο δεδομένου ότι κάνει την πρόσβαση του Ιστού ολόκληρο ένα μέρος ευκολότερο και καταλληλότερο.

Ακόμα κι αν το Eten Glofiish X500 σώζει πολλά προγράμματα σε το, RAM 64 ΜΒ του και 128 ΜΒ ROM είναι αρκετό να αποθηκεύσουν περισσότερους. Εάν κάνει παίρνει γεμισμένο επάνω, το Eten Glofiish X500 έχει ένα εκτάσιμο χαρακτηριστικό γνώρισμα μνήμης με το μικροϋπολογιστή SD που μπορεί να ανεβεί 2GB στη μνήμη. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες Eten Glofiish X500 για να αυξήσει την ικανότητα αποθήκευσης του PC τσεπών τους.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr