Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
MENSA : ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
MENSA : ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
6€
 
Αρχική τιμή:   6€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
athina - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
02/07/2007 - 11:00
 
 
Έληξε στις:
09/07/2007 - 13:14
 
 
ID:
8334314
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

MENSA : ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

ALLEN ROBERT

Έτος Έκδοσης: 2004
Αριθμός σελίδων: 222
Κωδικός ISBN: 9607510666
Εκδότης: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

Ξέρεις τον εαυτό σου; Είσαι καλός κριτής χαρακτήρων; Αυτές οι ερωτήσεις είναι βασικές για τη μέτρηση της προσωπικότητας. Απο τους πρώτους ανθρώπους που συναθροίζονταν σε φυλές και που έπρεπε να ξέρουν ποιοι από τους συντρόφους τους θα αντιμετώπιζαν με γενναιότητα ένα επικίνδυνο ζώο έως τον σύγχρονο εργοδότη που πρέπει να διαλέξει τον σωστό υποψήφιο για την εργασία, η ικανότητα να μετρά κανείς τη συμπεριφορά των άλλων υπήρξε ανέκαθεν σημαντική.
Αν είσαι εργοδότης, υποψήφιος εργαζόμενος ή απλώς περίεργος για το τι κάνει τους ανθρώπους να εξαπατούν, χρειάζεται να ξέρεις για τα ψυχομετρικά τεστ. Το βιβλίο "Μέτρησε την Προσωπικότητα σου" όχι μόνο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου - ερευνά επίσης τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν τα προφίλ προσωπικότητας. Εξετάζει το πώς λειτουργούν τα ψυχομετρικά τεστ, ποιές μπορεί να είναι οι παγίδες και πώς συγκρίνονται με τις άλλες μεθόδους αξιολόγησης προσωπικότητας. Ολόκληρο το φάσμα αξιολόγησης της προσωπικότητας καλύπτεται: από παλαιότερες μεθόδους έως τις πιο σύγχρονες, τις αναλύσεις με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών που υπόσχονται γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

 

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ : 13,00 € με ΦΠΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FLEA : 6,00 € ΜΟΝΟ !!!!!!!!!

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

 

q       Συναλλαγή πραγματοποιείται μόνον εφόσον υπάρχει νικητήρια προσφορά στη δημοπρασία μου. 

q       Ο πλειοδότης οφείλει να επικοινωνήσει μαζί μου εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από τη λήξη της δημοπρασίας. Σε αντίθετη περίπτωση το αντικείμενο να επαναδημοπραττείται, και ο χρήστης θα αξιολογείται αρνητικα.

q       Ο πλειοδότης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής είτε ταχυδρομικής αντικαταβολής, είτε συστημένης αποστολής.

Τρόποι Παράδοσης

 

 

q       Συνάντηση: Κατόπιν συνενοήσεως στον σταθμό Μετρό Άγιος Αντώνιος στο Περιστέρι, εργάσιμες ημέρες και απογευματινές ώρες.

q       Αντικαταβολή: Εντός Ελλάδας μέσω ΕΛΤΑ σε πιστοποιημένους χρήστες ή σε χρήστες με μηδέν (0) αρνητικές και τουλάχιστον πέντε (5) θετικές αξιολογήσεις απο διαφορετικούς χρήστες.

q       Συστημένη αποστολή: Εντός Ελλάδας μέσω ΕΛΤΑ σε χρήστες με αρνητικές αξιολογήσεις και λιγότερες από πέντε (5) θετικές αξιολογήσεις από διαφορετικούς χρήστες, αφού προηγηθεί κατάθεση του ποσού νικητήριας προσφοράς + εξόδων αποστολής σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τρόποι Πληρωμής

 

q       Μετρητοίς

q       Αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ

q       Κατάθεση σε τράπεζα

 

Σημειώσεις

 

q       Τα είδη που δημοπραττώ είναι σε άριστη κατάσταση. Εγγύηση για αυτό αποτελούν οι φωτογραφίες τους και η σελίδα των αξιολογήσεών μου.

q       Συμμετοχή στη δημοπρασία μου συνεπάγεται αποδοχή των παραπάνω όρων. Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνηση πριν κάνετε οποιαδήποτε προσφορά επικοινωνήστε μαζί μου μέσω fleamarket ή στο giorgosflea@yahoo.gr

 

www.fleamarket.gr

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr