Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Crypto F360 ADSL 2/2+ ΜΟDEM - ROUTER
Crypto F360 ADSL 2/2+ ΜΟDEM - ROUTER
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
25,5€
 
Αρχική τιμή:   25,5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Δεν έχει δηλωθεί πόλη - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
29/06/2007 - 22:14
 
 
Έληξε στις:
17/07/2007 - 00:14
 
 
ID:
8321433
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

 

 

 

 

 • Σύνδεση με 1 Ethernet Port και 1 USB Port
 • Υψηλής Ταχύτητας Πρόσβαση ADSL 2/2+ (ταχύτητα download έως και 24Mbps & upload έως και 1Mbps)
 • Συμβατότητα με Annex A ή Β
 • Δυνατότητα Streaming Ήχου και Video
 • Ασφάλεια μέσω Firewall και Τεχνολογίας NAT
 • Αναβαθμίσιμο Firmware
 • Γρήγορη Εγκατάσταση και Εύκολη ρύθμιση
 • Ο Crypto F360 είναι η ιδανική λύση για τη παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών στο τελικό χρήστη. Η μικρή αυτή συσκευή σας παρέχει απεριόριστη ευρυζωνική πρόσβαση ADSL υποστηρίζοντας παράλληλα τα νέα στάνταρ ADSL 2/2+. Η συσκευή παρέχετε σε έκδοση που υποστηρίζει το Annex A όσο και σε Annex B - ούτως ώστε να είναι συμβατή με οποιοδήποτε περιβάλλον σύνδεσης με το Internet.

  Με τον Crypto F360 - μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ισχύ του Διαδικτύου. Μπορείτε να αναπαράγετε μουσική - να ακούσετε τον αγαπημένο σας online ραδιοφωνικό σταθμό ή να παρακολουθήσετε video σε πραγματικό χρόνο - ενώ την ίδια στιγμή να κατεβάζετε αρχεία από το διαδίκτυο.

  Χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία ΝΑΤ - δεκάδες δικτυακοί χρήστες μπορούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο και να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα την σύνδεση ADSL - χρησιμοποιώντας ένα μόνο λογαριασμό σε ISP και μία Διεύθυνση IP. Η τεχνολογία ΝΑΤ είναι ένα φυσικό firewall το οποίο μπορεί να παρέχει εξαιρετικά μέτρα προστασίας ενάντια σε εισβολείς. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την διαδικτυακή ασφάλεια και θα μπορείτε και πάλι να απολαμβάνετε τις Διαδικτυακές σας εμπειρίες.

  Ο Crypto F360 είναι συμβατός με όλα τα λειτουργικά συστήματα και το firmware του είναι πλήρως αναβαθμίσιμο. Μπορείτε να συνδεθείτε απλά με το δικτυακό τόπο της Crypto και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση. Με αυτό το τρόπο - το λογισμικό του μόντεμ σας θα είναι πάντα ενημερωμένο με τις τελευταίες εκδόσεις του firmware.

  O Crypto F360 ρυθμίζεται και ελέγχεται μέσω μιας Δικτυακής Διεπαφής Χρήστη (Web Interface) - η οποία καθιστά την εγκατάσταση και την διαχείριση της συσκευής εξαιρετικά εύκολη. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο γρήγορα και να ρυθμίσετε τις ευρυζωνικές υπηρεσίες σας εύκολα. To Crypto F360 παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τη συμπεριφορά του δικτύου και σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση της Διαδικτυακής Σύνδεσής σας.

   
  ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
  Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr