Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Call of Duty 3 για ΧBOX360+48h συνδρομη XBOX Live
Call of Duty 3 για ΧBOX360+48h συνδρομη XBOX Live
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
31€
 
Αρχική τιμή:   31€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Athens
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
μετρητα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
17/06/2007 - 17:16
 
 
Έληξε στις:
01/07/2007 - 19:16
 
 
ID:
8164211
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Η συνέχεια του Νο 1 παιχνιδιού νέας γενιάς Call of Duty 3, φέρνει την ένταση του να είσαι πιο κοντά στη μανία της μάχης κατά τη διάρκεια του Νορμανδικού ξεσπάσματος, την ιστορική εκστρατεία, που πραγματοποίησε την ελευθέρωση του Παρισιού και έφερε τους συμμάχους ένα βήμα πιο κοντά στο Βερολίνο. Μέσο μιας εκπληκτικής αφήγησης που μεταφέρει στο έπακρο την ένταση της μάχης με δράση που κόβει την ανάσα, οι παίκτες παίρνουν τους ρόλους 4 απλών στρατιωτών της συμμαχίας (Αμερικανό, Άγγλο, Καναδό και Πολωνό). Μπείτε σε ένα ρεαλιστικό πεδίο μάχης με άνευ προηγουμένου ποικιλία στις μάχες, προηγμένα γραφικά υψηλής ευκρίνειας, λεπτομερέστατους χαρακτήρες και εκρήξεις και ζήστε την κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρία που σας προσφέρει το παιχνίδι...


* Ενέργειες μάχης. Πολεμήστε σώμα με σώμα, αυτοσχεδιάστε εκρηκτικούς μηχανισμούς, αφοπλίστε παγίδες και εκτελέστε στρατούς, όπου εκεί χρειάζονται και γρήγορα αντανακλαστικά για να επιβιώσετε.

* Χωρίστε τις αποστολές. Ο σχεδιασμός νέας γενιάς επιτρέπει στους παίκτες να έχουν δυνατότητα επιλογής πολλών επιθέσεων, ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Κάθε αποστολή απαιτεί ειδικές τακτικές από απλούς πυροβολισμούς μέχρι μαζικές καταστροφές.


Δεν μπορείτε να κρυφτείτε πουθενά. Τα φυσικά περιβάλλοντα επιτρέπουν να καταστραφεί ο εχθρός σε ανοιχτό χώρο, αλλά προσοχή η κάλυψή σας μπορεί επίσης να εξουδετερωθεί σε δευτερόλεπτα από τον αντίπαλο.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr