Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Sony Ericsson P900 στο κουτί  + fm radio handsfree
Sony Ericsson P900 στο κουτί + fm radio handsfree
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
111,99€
 
Αρχική τιμή:   111,99€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Athens - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΜΕΤΡΗΤΑ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
13/06/2007 - 15:08
 
 
Έληξε στις:
05/07/2007 - 17:22
 
 
ID:
8138402
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

 

http://www.myphone.gr/devices/review-11.html 

 Βγαλμένο ίσως μέσα από τις καλύτερες σχεδιαστικές εμπνεύσεις των έμπειρων τεχνικών της Sony Ericsson και βασισμένο στην πλήρως επιτυχημένη πλατφόρμα UIQ της Symbian, το νέο P900 της ιαπωνοσουηδικής εταιρίας μετά από αρκετές φήμες για την πιθανή ονομασία του και απορίες σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είναι πλέον σχεδόν έτοιμο προς κυκλοφορία σε όλες τις αγορές της Ευρώπης. Ανανεωμένο σε εντυπωσιακό βαθμό, εφοδιασμένο με πιο business class «χαρακτήρα» και υλικά κατασκευής, είναι ταυτόχρονα πιο «ώριμο» τεχνολογικά και αρκετά «ευέλικτο» για να προσφέρει multimedia επικοινωνία επιπέδου, σε συνδυασμό με πληθώρα από τεχνικά και ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά σε κάθε απαιτητικό χρήστη.
Η ναυαρχίδα της ιαπωνοσουηδικής εταιρίας παρουσιάστηκε μόλις πριν λίγες εβδομάδες επίσημα, σε κοινό και εκπροσώπους τύπου, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις για την επαγγελματική εμφάνισή της και τον αέρα πολυτέλειας που αποπνέει πλέον, χωρίς όμως να συγκλονίσει ιδιαίτερα τους φανατικούς χρήστες του προκατόχου του με τις τεχνικές του ιδιαιτερότητες. Φυσικά τα νέα του χαρακτηριστικά αποτελούν σημαντικές βελτιώσεις, που από καιρό ζητούσαν οι φανατικοί χρήστες της Sony Ericsson, ενώ αν όλα αυτά συνδυαστούν με την αξιοπιστία και το «όνομα» που έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει στην αγορά των Smartphones, τότε σίγουρα μπορεί να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη εμπορική επιτυχία της ιαπωνοσουηδικής εταιρίας, στην πολύ δύσκολη αγορά των high end μοντέλων.


Τεχνικά χαρακτηριστικά...

Το νέο Smartphone της Sony Ericsson διαθέτει πληθώρα από καθαρά τεχνικά χαρακτηριστικά, αντάξια ενός κορυφαίου μοντέλου, που υπόσχονται να προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες διασύνδεσης σε κάθε απαιτητικό χρήστη. Έτσι η triband συσκευή, υποστηρίζει πλήρως την υπηρεσία GPRS (Class 8) για τη σύνδεση στο Mobile Internet, ενώ η ταχύτητες των 43.2 Kbps που είναι σε θέση να επιτύχει, υπόσχονται άνετη πλοήγηση τόσο με τον ενσωματωμένο WAP Browser v2.0, όσο και με τη νέα έκδοση 6.2 του Opera Browser που θα βρείτε ήδη προεγκατεστημένη. Ο συνδυασμός αυτός υπόσχεται να σας μεταφέρει σε κάθε ιστοσελίδα του Internet, με πλήρη υποστήριξη για flash animations, frames, Java Scripts, Cookies και δυνατότητα rendering των σελίδων, για την απεικόνισή τους στα 208 x 320 pixels επιφάνειας της TFT οθόνης του P900.

Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το εντυπωσιακό smartphone υποστηρίζει όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες διασύνδεσης με άλλες συμβατές συσκευές ή PC, από την τεχνολογία Bluetooth και τη χρήση υπερύθρων, μέχρι τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω καλωδίου RS232 και USB 1.1. Ειδικά για την λειτουργία Bluetooth, θα πρέπει να αναφέρουμε πως έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, τόσο σε ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων όσο και σε συμβατότητα με τα τελευταία BT dongles της αγοράς. Πλέον χρησιμοποιεί και την μέθοδο μεταφοράς FTP σε κάθε Bluetooth σύνδεση, γεγονός που μετέτρεψε τη επικοινωνία της συσκευής με το PC μας σε πολύ απλή υπόθεση! Για το συγχρονισμό των δεδομένων του με τον υπολογιστή, υποστηρίζει τόσο το πρωτόκολλο Synchronization Apple για τα PC της αμερικανικής εταιρίας, όσο και το πιο εξελιγμένο SyncML για τον ασύρματο συγχρονισμό με απομακρυσμένους servers στο internet. Επιπλέον στο συνοδευτικό CD που θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία, θα βρείτε την P900 PC Suite η οποία αν και δεν έχει καμία σημαντική διαφορά σε σχέση με την αντίστοιχη του P800, υπόσχεται να λύσει κάθε πρόβλημα διασύνδεσης του κινητού σας με το PC.

Για όλους όσους από εμάς δεν έχουμε χρόνο πολλές φορές να αφήσουμε για κάποιες ώρες, ή ίσως και μέρες, το νέο μας κινητό σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα service points της Sony Ericsson, η κατασκευάστρια εταιρία βρήκε, επιτέλους και εκεί τη λύση! Πλέον κάθε χρήστης του P900 και πιθανώς στο μέλλον και του P800, θα μπορεί μέσα στην άνεση του σπιτιού του και με τη βοήθεια του υπολογιστή του να αναβαθμίζει μόνος του το μοντέλο του, αφού πρώτα έχει επισκεφθεί την ιστοσελίδα της εταιρείας για να κατεβάσει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση firmware κάθε φορά.

Κλήσεις και επίπεδα λήψης...

Το P900 μας εντυπωσίασε είναι αλήθεια και στο συγκεκριμένο τομέα. Η ακουστική της συσκευής αγγίζει υψηλά επίπεδα καθαρότητας, αφού σε καμία από τις δεκάδες συνδιαλέξεις μας δεν παρατηρήσαμε προβληματική επικοινωνία με το δίκτυο, ή μειωμένο επίπεδο έντασης στην ομιλία. Πλέον το "πρόβλημα" που είχαν αρκετοί χρήστες του P800, όταν και κάλυπταν με τα δάχτυλά τους το μικρόφωνο κατά την διάρκεια μια τηλεφωνικής συνομιλίας, δείχνει να έχει εξαλειφθεί στη νέα συσκευή, αφού πλέον το μικρόφωνο έχει μετακινηθεί ελαφρά προς το μέρος του serial connector στη βάση του κινητού, προσφέροντας καλύτερα επίπεδα ακουστικής και μεταφοράς της φωνής μας στον συνομιλητή μας.

Πέρα από αυτά, σε ότι αφορά τη λειτουργία της συσκευής κάτω από δίκτυα Telestet και Cosmote, οι εντυπώσεις μας είναι αντίστοιχες του P800, αφού σε κανένα σημείο δεν χάσαμε επαφή, ούτε και προβληματιστήκαμε από κάποια τυχόν διακοπή σύνδεσης.

Αυτονομία...

Ο συγκεκριμένος τομέας ποτέ δεν ήταν το... δυνατό στοιχείο κανενός smartphone, από τη στιγμή που οι δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των περισσοτέρων, ήταν απλά απαγορευτικά για την επίτευξη ιδιαίτερα εντυπωσιακής αυτονομίας, ανεξάρτητα από την χρήση τους. Η ιαπωνοσουηδική εταιρία εφοδίασε το μοντέλο που είχαμε στη διάθεσή μας με μία ιδιαίτερα ανθεκτική μπαταρία Li-Pol 1260 mAh, η οποία σύμφωνα με την επίσημη Sony Ericsson είναι σε θέση να προσφέρει στο P900 μέχρι και 400 ώρες αναμονής ή εναλλακτικά έως και 13 ώρες συνεχούς ομιλίας, χρόνοι που πρακτικά δεν επετεύχθησαν όπως ήταν φυσικό. Το P900 που είχαμε στα χέρια μας, σε πραγματικά σκληρή χρήση, με συνεχή τηλεφωνήματα, λήψη φωτογραφιών και video clips, επικοινωνίας με υπολογιστή και ανταλλαγής κάποιων MMS μηνυμάτων, άντεξε σχεδόν 2 ημέρες μέχρι να ζητήσει «πεισματικά» να το τοποθετήσουμε στην ελαφρώς ανανεωμένη βάση συγχρονισμού και φόρτισης, που υπήρχε στην συσκευασία. Στις 7 ημέρες χρήσης της συσκευής κάναμε συνολικά 4 φορτίσεις, γεγονός που μας φάνηκε απλά αποδεκτό, ειδικά αφού ο προκάτοχός του μας είχε προετοιμάσει για ανάλογες δυνατότητες. Παρόλα αυτά μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αφού έτσι και αλλιώς από μια τέτοια συσκευή δεν μπορείς να ζητάς &όσο και αν το θες- μεγαλύτερη αυτονομία με βάση τα χαρακτηριστικά της. Ίσως στο μέλλον... να γίνουμε πιο απαιτητικοί...


Συμπέρασμα: Sony Ericsson P900
Επίλογος
Η πρώτη εντύπωση είναι συνήθως και η πιο σωστή, λεει ένα γνωμικό του λαού μας. Αν ισχύει αυτό, τότε εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά από τη νέα εμφάνιση του νέου Smartphone της Sony Ericsson και αισθανθήκαμε άμεσα την αλλαγή στην ποιότητα κατασκευής και το design. Από την άλλη, τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δείχνουν αρκετά για να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τον προκάτοχό του, αφού αναβαθμίζουν σαφώς, όλες σχεδόν τις λειτουργίες στις οποίες υστερούσε η περσινή επιτυχημένη συσκευή, προσθέτοντας φυσικά ορισμένες νέες και πρωτοποριακές. Σίγουρα όμως δεν θέτει νέα standards στην mobile τεχνολογία... ή τουλάχιστον, όχι ακόμα. Έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεται ο απαιτητικός χρήστης, συνδυασμένα με την ποιότητα της Sony Ericcson, ταυτόχρονα όμως έχει να αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό, ειδικά αυτή την περίοδο που αναμένονται πολλές αντίστοιχες συσκευές... Το αποτέλεσμα; Θα φανεί στην «αρένα» της mobile αγοράς...

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr