Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
GPS Mio 168 + Destinator 6 + PN + WiFi SD b,g +DVD
GPS Mio 168 + Destinator 6 + PN + WiFi SD b,g +DVD
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
150€
 
Αρχική τιμή:   150€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθηνα - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
18/05/2007 - 13:37
 
 
Έληξε στις:
28/05/2007 - 12:46
 
 
ID:
7828417
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

GPS Mitac Mio 168 + Destinator PN MLS + Destinator 6 + WiFi SD card 802.11 b,g + DVD 4,7GB με Προγράμματα

ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6947897764, ΚΩΣΤΑΣ.
ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΕΚΤΉ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.


Πρόσθετα:
WiFi SD card για ασύρματη σύνδεση στο internet και σε ασύρματα δίκτυα, με σύνδεση σε WiFi 802.11 b,g. (ΑΞΙΑΣ 120 euro)
αντικραδασμική θήκη προστασίας
φορτιστής αυτοκινήτου και ρεύματος
βάση στήριξης αυτοκινήτου
1 DVD 4.7GB  γεμάτο με όλα τα προγράμματα που κυκλοφορούν για PDA, κατηγοριοποιημένα και δοκιμασμένα (για αναπαραγωγή video και μουσικής, εφαρμογές υπρύθρων, internet, αντζέντα, εργαλεία backup, παιχνίδια και άλλα πολλά)
καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ.

Συνδεσιμότητα USB
Οθόνη TFT 3,5''
Ανάλυση 240 x 320
Μνήμη 64MB
Επεξεργαστής INTEL XScale 300MHz
Memory Slot SD / MMC
Λειτουργικό Windows Mob. 2003
Διαστάσεις 6.9 X 11,2 X 2.4 cm
Βάρος 147g
Μπαταρία Li-Ion, διαρκεί 4 ώρες παίζοντας παιχνίδια ή ακούγοντας μουσική, 3 ώρες βλέποντας ταινία, 2 ώρες κατά την λειτουργία πλοήγησης.

Λοιπά Χαρακτηριστικά VIDEO MP3 DESTINATOR PN
Το πολυαγαπημένο και δοκιμασμένο σύστημα πλοήγησης τώρα με αναβαθμισμένους και πληρέστερους χάρτες για να φτάνετε ακόμα πιο γρήγορα στον προορισμό σας.
Φτάστε στον προορισμό σας εύκολα και γρήγορα, με το νέο, αναβαθμισμένο GPS PALMTOP MIO168 + DESTINATOR PN ή DESTINATOR 6, εξοπλισμένο με πληρέστερους και λεπτομερέστερους χάρτες πλόγησης.
Ενα πλέον εξειδικευμένο και αξιόπιστο PDA για πλοήγηση με ενσωματωμένο GPS δέκτη, λογισμικό πλοήγησης, χάρτες, πρόσθετη εξωτερική κεραία GPS, βάση στήριξης, θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου και ρεύματος, καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ.
Το σύστημα πλόγησης DESTINTOR PN απευθύνεται σε οδηγούς και πεζούς. Απλά δηλώνετε οδό και αριθμό και με ελάχιστες κινήσεις φθάνετε σε οποιονδήποτε προορισμό θέλετε. Παρέχει ταχύτατο (επαν)υπολογισμό διαδρομής.
Ιδιαίτερα εύκολο και φιλικό στη χρήση, σας επιτρέπει να επιλέγεται τον τρόπο που θα κινηθείτε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα:
- Μέσω συντομότερης χιλιομετρικά διαδρομής
- Μέσω ταχύτερης διαδρομής
Παρέχει πρόσθετη δυνατότητα πλοήγησης για πεζούς σε κέντρα πόλεων με εξαιρετικά 2D/3D γραφικά πλήρους οθόνης για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.
Μία "έξυπνη" συσκευή που σας καθοδηγεί φωνητικά και οπτικά, μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Διαθέτει πλούσιο μενού και παρέχει ευέλικτη εισαγωγή και χρήση διευθύνσεων από το Ιστορικό, τα Αγαπημένα, τα Σημεία ενδιαφέροντος ή τις Επαφές του Outlook(r).
Πλοηγηθείτε στα προαποθηκευμένα σημεία ενδιαφέροντος ή καταχωρίστε τους δικούς σας αγαπημένους προορισμούς. Απολαύστε την άνεση που προσφέρει το νέο εικονικό πληκτρολόγιο αφής για εισαγωγή στοιχείων με το δάχτυλο.
Σας καθοδηγεί με ακρίβεια, στροφή προς στροφή, με γραφικές ενδείξεις και ευχάριστες φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά σε: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Ελλάδας

Οι χάρτες του Λεκανοπεδίου Αττικής και της Θεσσαλονίκης ως προς τη γεωμετρική απόδοση του δικτύου προέρχονται από την αποτύπωση που πραγματοποίησε με την πρωτοποριακή μέθοδο LIDAR (αποτύπωση με Laser από αεροπλάνο)
Η ονοματολογία αρίθμηση καθώς και τα λοιπά κυκλοφοριακά στοιχεία που απαιτούνται για την πλοήγηση συλλέχθησαν από συστηματική απογραφή όλων των δρόμων με επίγεια συνεργεία της εταιρείας εξοπλισμένα με ειδικούς υπολογιστές.
Οι ευρύτερες περιοχές κάλυψης καθώς και το λοιπό οδικό δίκτυο της Ελλάδας προέρχονται από πρόσφατους ορθοφωτοχάρτες δορυφορικών εικόνων καθώς και καταγραφή με συστήματα GPS.
Η συλλογή και ο ποιοτικός έλεγχος των δεδομένων έχει οργανωθεί με αυστηρές διαδικασίες και τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού από την NGI

Πλοήγηση:
Πρακτικές οπτικοακουστικές οδηγίες στροφή-προς στροφή για την έγκαιρη καθοδήγησή σας (πλήρως εξελληνισμένες)
Επιλογή διεύθυνσης με πολλούς τρόπους (προς οδό
ΤΚ,διασταύρωση, σημεία ενδιαφέροντος)
Δυνατότητα επιλογής ταχύτερης ή συντομότερης διαδρομής
Οργάνωση διαδρομής - ενδιάμεσων στάσεων διανομών ή περιήγησης από πριν και αυτόματη βελτιστοποίηση του ταξιδιού σας από το Destinator.
Πλοήγηση προς οποιαδήποτε Επαφή που έχετε αποθηκεύσει στο Microsoft® Outlook
Επιτρέπει την αποφυγή συγκεκριμένων δρόμων διοδίων δακτυλίου καθώς και οποιουδήποτε άλλου δρόμου επιθυμεί ο χρήστης ακόμη και κατά τη διάρκεια της πλοήγησης
Αυτόματος επαναϋπολογισμός διαδρομής σε περίπτωση παρέκκλισης από την αρχική δρομολόγηση
Περιέχει Τουριστικό Οδηγό Enarro για πλοήγηση στο Δήμο Αθηναίων και τους αρχαιολογικούς χώρους σε Ελληνικά και Αγγλικά Τεχνολογία
Δεν απαιτείται εγκατάσταση στο αυτοκίνητο
Σύγχρονοι και έξυπνοι αλγόριθμοι πλοήγησης που υπολογίζουν ταχύτερη ή συντομότερη διαδρομή για να ανταποκριθούν στις εκάστοτε ανάγκες σας.
Αποκλειστική τεχνολογία συμπίεσης χαρτογραφικών δεδομένων σε κάθε κάρτα μνήμης.
Υποστηρίζει GPS με Bluetooth

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr