Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
COMMAND & CONQUER TIBERIUM WARS PC DVD ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ
COMMAND & CONQUER TIBERIUM WARS PC DVD ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
20,49€
 
Αρχική τιμή:   20,49€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πειραιάς - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
μετρητά, κατάθεση, paypal
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
10/05/2007 - 20:29
 
 
Έληξε στις:
22/05/2007 - 22:29
 
 
ID:
7748920
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
Μάρτιος, 2047. Μια τεράστια πυρηνική έκρηξη σηματοδοτεί την δραματική έναρξη του τρίτου Third Tiberium War και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του πιο επαναστατικού Real-time Strategy όλων των εποχών. Το 2047, το Tiberium έχει καλύψει τη γη, η οποία τώρα είναι χωρισμένη σε ζώνες αναλογα με την μόλυνση που έχει προκαλέσει το Tiberium. Οι μη μολυσμένες περιοχές αντιπροσωπεύουν το 20% του πλανήτη. Οι περιοχές που μπορούν να κατοικηθούν μερικώς αντιπροσωπεύουν το 50% της επιφάνειας του πλανήτη (το μεγαλύτερο μέρος του πλυθησμού ζει σε αυτές κατεστραμμένες οικολογικά περιοχές). Το υπόλοιπο 30% δεν μπορεί να κατοικηθεί καθώς έχει καταστραφεί ολοσχερώς από το Tiberium και χαρακτηρίζεται από βίαιες ιονικές καταιγίδες. Αυτές οι περιοχές είναι σαν την επιφάνεια ενός εξωγήινου πλανήτη.

Ο θρυλικός Kane επέστρεφει για να οδηγήσει την αδελφότητα των Nod σε μια μαζική επίθεση ενάντια στους Global Defense Initiative για να καταλάβουν τις ελάχιστα εναπομείνοντα καθαρές περιοχές. Μόνο εσύ μπορείς να τον σταματήσεις. Η τύχη της ανθρωπότητας και του πλανήτη βρίσκεται στα χέρια σου.

Όταν αποφασίσεις να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου, ένα πλήθος από καινοτομικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα να μεταμορφώσεις τις online μάχες σε αγώνα θεάματος, ξεδιπλώνονται.

Καλώς ήρθες, Διοικητά!• Γρήγορο, Μη προβλέψιμο, Διασκεδαστικό - Ο άμεσος τρόπος με τον οποίο το παιχνίδι ανταποκρίνεται έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός τοποθετώντας με αυτόν τον τρόπο όλο το οπλοστάσιο στα χέρια σου ανά πάσα στιγμή.
• Πάνω από 30 Single Player Αποστολές - Σε ένα τεράστιο κόσμο όπου κάθε απόφαση που παίρνεις έχει σημασία, ετοιμάσου να βιώσεις μια επική ιστορία ειπωμένη από την οπτική γωνία τριών διαφορετικών φατριών.
• Παίξε το RTS ως άθλημα - Παρατήρησε, πάρε μέρος και αγωνίσου σε online μάχες με καινοτομίες όπως modes θεατή, VoIP επικοινωνία, σχολιασμός από παίκτες και πολλά άλλα.
• Ιστορία που δεν έχεις ζήσει ποτέ - Υψηλής ευκρίνειας σκηνες video με ηθοποιούς από το Hollywood που συνδέονται με την επική ιστορία του παιχνιδιού προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία. Πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως οι Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams, Grace Park, Ivana Bozilovic, και Shauntay Hinton.
• Τεχνητή Νοημοσύνη Που Προσαρμόζεται - Η τεχνητή νοημοσύνη προσαρμόζεται στο στυλ παιξίματος σου ή μπορείς να αφήσεις την Τεχνητή Νοημοσύνη να χρησιμοποιήσει τις δικές τις τακτικές και να σου προσφέρει την απόλυτη πρόκληση.
• Νέοι τρόποι για να επιτεθείς - Άφησε τον αντίπαλο σου να μαντέψει πως θα του επιτεθείς με να δημιουργείς θωρηκτά, να εκμεταλλεύεσαι την δύναμη των ιοντικών καταιγίδων και να συνδυάζεις μονάδες για αποκτήσεις τελικά μονάδες που με τεράστια δυναμη.
• Η Τεχνολογία ζωντανεύει τον κόσμο - Αφέσου στην αντανάκλαση του ήλιου και απόλαυσε κάθε στιγμή καταστροφής που προκαλείς στους αντιπάλους σου. Ο κόσμος του παιχνιδιού αποκτά νέα διάσταση και οι μάχες ζωντανεύουν καθώς η ατμόσφαιρα γεμίζει με καπνούς, φωτιές, εκρήξεις και απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα.
• Απλό και Εύκολο Interface - Το interface σου επιτρέπει να διοικήσεις την μονάδα σου χωρίς να αφήνεις την δράση.
• Αντιμετώπισε τους καλύτερους Online - Με πολλπλά online game modes, με νέους multiplayer χάρτες, και ένα πλήρως content editor, πήγε online για να δεις πως στέκεσαι στην απόλυτη συνάντηση του RTS.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr