Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ADSL 2+ router US Robotics Annex A
ADSL 2+ router US Robotics Annex A
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
20,5€
 
Αρχική τιμή:   20,5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
athina - Αττική
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
κατάθεση, αντικαταβολή
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
09/05/2007 - 23:33
 
 
Έληξε στις:
22/05/2007 - 01:33
 
 
ID:
7743815
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
H USRobotics ανακοινώνει ένα νέο προϊόν που συμπληρώνει την επιτυχημένη σειρά ευρυζωνικών modem και routers. Ο δρομολογητής Ethernet/USB USR819112 αποτελεί την ιδανική λύση για χρήστες ευρυζωνικών συνδέσεων οι οποίοι επιθυμούν ένα εξαιρετικό ADSL modem σε χαμηλό κόστος ενώ ταυτόχρονα ενδιαφέρονται για την μελλοντική επέκταση και αξιοποίηση της ευρυζωνικής τους σύνδεσης από περισσότερους χρήστες.

Το πλήρες ADSL2+ modem ενσωματώνει τη νεότερη τεχνολογία προσφέροντας ταχύτητες έως 24Mbps. Συνδέοντας απλά έναν από τους μεταγωγείς (switches) Fast Ethernet της USRobotics ή ένα ασύρματο access point μπορούν να υποστηριχθούν οι ανάγκες περισσοτέρων χρηστών. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν εξελιγμένο τοίχος προστασίας (firewall) προστατεύοντας τους χρήστες από κακόβουλες επιθέσεις.

«Στην αγορά, οι απαιτήσεις για ευρυζωνικές συνδέσεις αναπτύσονται ταχύτατα και το νέο προϊόν της USRobotics καλύπτει τους χρήστες που επιθυμούν εξαιρετικές επιδόσεις, ευελιξία και μια εξαιρετική τιμή» αναφέρει ο κ. Maurizio Negri, Country Manager της USRobotics για την Ιταλία και την Ελλάδα.

Ο δρομολογητής USR819112 παρέχει χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την βέλτιστη αξιοποίηση μιας σύνδεσης ADSL στο οικιακό περιβάλλον ή στο γραφείο. Περιλαμβάνει ουσιαστικά τρία προϊόντα σε ένα: ένα ADSL modem, έναν δρομολογητή Ethernet και ένα τοίχος προστασίας τύπου SPI (Stateful Packet Inspection). Επίσης παρέχει στους χρήστες δυνατότητα σύνδεσης του υπολογιστή μέσω θύρας USB ή Ethetnet για μέγιστη ευελιξία.

«Στην USRobotics δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις απόψεις που εκφράζουν οι πελάτες μας, και η προσθήκη της συγκεκριμένης συσκευής αποτελεί μια άμεση συνέπεια αυτής της αλληλεπίδρασης» προσέθεσε ο κ. Negri. «Η ευελιξία του νέου router είναι κάτι που ζητούσαν οι πελάτες μας και είμαστε ιδαίτερα ευχαριστημένοι που πλέον παρέχουμε αυτή τη λύση»

Τα χαρακτηριστικά ελέγχου πρόσβασης (Parental Control) επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την πρόσβαση του υπολογιστή στο Διαδίκτυο ανάλογα με την ώρα και την ημέρα της εβδομάδος. Για τους επαγγελματίες χρήστες, ο USR819112 παρέχει δυνατότητα διέλευσης ασφαλών δικτύων VPN και υποστήριξη PPTP, IPSec και L2TP. Επίσης επιτρέπει τον καθορισμό λίστας πρόσβασης και δυνατότητα ελέγχου διεύθυνσης MAC. Η συσκευή είναι εξαιρετικά απλή στην εγκατάσταση και παρέχει το γνώριμο, φιλικό περιβάλλον ρυθμίσεων της USRobotics.

ανοιχτηκε και χρησιμοποιηθηκε για λιγοτερο απο μια μερα.
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr