Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
SONY-ERICSSON Headset  Handsfree HBH-200
SONY-ERICSSON Headset Handsfree HBH-200
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
0,75€
 
Αρχική τιμή:   0,75€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΚΑΒΑΛΑ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
03/05/2007 - 07:48
 
 
Έληξε στις:
15/05/2007 - 09:48
 
 
ID:
7626550
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Η συσκευή αποτελείται από δύο κύρια μέρη: Μια μικρή μονάδα ελέγχου, που μπορεί να κρεμαστεί στο γιακά ή στο... τσεπάκι του πουκαμίσου και από ένα λεπτό καλώδιο, που καταλήγει στο ακουστικό και παράλληλα φιλοξενεί το μικρόφωνο, μαζί με ένα πλήκτρο για την πραγματοποίηση και τον τερματισμό των κλήσεων. Με το «χωρισμό» του handsfree σε δύο μέρη, η ιαπωνοσουηδική εταιρεία απαλλάσσει... την ακουστική κοιλότητα του χρήστη από οποιοδήποτε περιττό βάρος.

Ωστόσο, η πιο σημαντική «καινοτομία» του HBH-200 είναι το LCD μπλε χρώματος, το οποίο μπορεί να απεικονίσει το τηλέφωνο ή και το όνομα του καλούντος, αφού όλες οι απαραίτητες πληροφορίες «συγχρονίζονται» ασύρματα με αυτές, που έχουν αποθηκευθεί στο κινητό τηλέφωνο. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε ακόμη τις τελευταίες εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, ενώ παράλληλα με τη χρήση των ειδικών πλήκτρων, μπορείτε να καλέσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους αριθμούς, χωρίς να χρειαστεί να «αναζητάτε» απεγνωσμένα το τηλέφωνό σας. Φυσικά, μπορείτε να εκμεταλλευθείτε και τις δυνατότητες του Voice Dial (φωνητικής κλήσης).

Με το HBH-200 δεν πρόκειται να «χάσετε» ούτε μια κλήση, αφού η ηχητική ειδοποίηση μπορεί να γίνει τόσο από την «μονάδα ελέγχου», όσο και από το ακουστικό. Η συσκευή ενσωματώνει τα προφίλ Bluetooth Headset και Handsfree, ώστε να μπορεί συνεργαστεί χωρίς προβλήματα με οποιοδήποτε «συμβατό» τηλέφωνο.


ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr