Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Γνήσιο Metal Gear AC!D για PSP!!!
Γνήσιο Metal Gear AC!D για PSP!!!
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
15,5€
 
Αρχική τιμή:   15,5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αλμυρός Βόλου - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά - Κατάθεση - Αντικαταβολή
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
14/03/2007 - 23:51
 
 
Έληξε στις:
06/04/2007 - 02:21
 
 
ID:
7389656
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Παρακαλούνται όσοι θέλουν να επικοινωνούν μαζί μου να φροντίζουν πριν από αυτό να ελέγχουν τα στοιχεία τους αν παραμένουν τα πραγματικά καθώς πολλές φορές έχει παρατηρηθεί η αλλοίωση αυτών!!


2. Όποιος κερδίζει την πλειοδοσία παρακαλείτε να επικοινωνήσει μαζί μου εντός τριών (3) ημερών ώστε να κανονίσουμε τον τρόπο συναλλαγής. Χρήστης που έχει κερδίσει σε δημοπρασία μου και δεν επικοινωνεί μαζί μου ή δεν ανταποκρίνεται σε μηνύματά μου προς αυτόν στον απαιτούμενο χρόνο , αναγκαστικά ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΤΑΙ - λαμβάνει αρνητική αξιολόγηση!


3. Συναλλαγή που δεν ολοκληρώνεται εντός δεκαπέντε ημερών (15) θεωρείται άκυρη και ο κερδισμένος αυτής λαμβάνει αρνητική αξιολόγηση!!


4. Χέρι χέρι συναλλαγή στη περιοχή του Βόλου. Χρήστης που δεν εμφανιστεί σε κάποια συνάντηση που θα ορίσουμε (Αδικαιολόγητα) λαμβάνει αρνητική αξιολόγηση ενώ η συναλλαγή θεωρείτε άκυρη και η δημοπρασία ξανανοίγει!!


5. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα μέσω ΕΛΤΑ ή Courier. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής πληρώνονται από τον παραλήπτη.


6. Αποστολή με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ μόνο σε χρήστες ή με Εξακριβωμένα Στοιχεία ή με τουλάχιστον 10 θετικές αξιολογήσειςΧρήστες που δεν πληρούν τα παραπάνω και κερδίζουν σε δημοπρασία μου, καταθέτουν σε τραπεζικό μου λογαριασμό τον οποίο θα τους γνωστοποιήσω ή μέσω e-mail ή με γραπτό μήνυμα μέσω κινητού, τα έξοδα αποστολής + τα έξοδα συσκευασίας + το τελικό ποσό που έχει κλείσει! Χρήστης που θα κερδίσει σε δημοπρασία μου και δεν ανταποκριθεί στα παραπάνω θα λάβει αρνητική αξιολόγηση και θα ενημερωθεί και ο webmaster!!


7. Κερδισμένος που δεν έχει αξιολογηθεί ή έχει αρνητική αξιολόγηση, επιβάλεται να καταθέσει πριν την αποστολή το τελικό ποσό της δημοπρασίας + τα έξοδα αποστολής + τα έξοδα συσκευασίας σε τραπεζικό μου λογαριασμό τον οποίο θα τους γνωστοποιήσω ή μέσω e-mailγραπτό μήνυμα μέσω κινητού. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να γίνει, αυτομάτως σταματά η συναλλαγή και προβαίνω σε αρνητική αξιολόγηση.


ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ! ! !


Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε: TomRouso@hol.gr

ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ

Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους !!!

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr