Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
10 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ.
10 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ.
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
5€
 
Αρχική τιμή:   9€
Αριθμός προσφορών:   1   (Δείτε το ιστορικό)
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθηνα - ΑΤΤΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή.Εξοδα αγοραστή 4 ευρώ.
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
21/03/2008 - 15:52
 
 
Έληξε στις:
28/03/2008 - 15:52
 
 
ID:
7389135
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Τα δελτάρια είναι σε πολύ καλές καταστάσεις ,ταχυδρομημένα από όλη την ΕΛΛΑΔΑ και από διάφορες πόλεις (πολλές επιστολές είναι από ΠΑΤΡΑ  και άλλες πόλεις τις ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ).Ο κύριος όγκος των επιστολικών δελταρίων είναι από τα 1920 έως το 1940,και τα γραμματόσημά τους είναι σε πολύ καλή κατάσταση ( σε μικρό αριθμό το  διατρητικό τα έχει τρυπήσει)με πολύ καλές σφραγίδες  από διάφορα ταχυδρομικά γραφεία.Όλα τα ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΑ ΔΕΛΤΑΡΙΑ είναι μέσα σε προστατευτικές ζελατίνες για προστασία.

Μέσα από αυτά τα δελτία περνάει  η ιστορία της ΕΛΛΑΔΑΣ με οικονομικές-κοινωνικές-πολιτικές προεκτάσεις.Βλέπουμε την αγωνία του μικροεπαγγελματία να ανταπεξέλθει σε δύσκολες ιστορικές περιόδους (πολέμους,δικτατορίες,πολιτικές κρίσεις) και να είναι όσο μπορούσε συνεπής στους πελάτες του.

Με αξία μικρότερη του ενός ευρώ (1 ευρώ) το κάθε δελτάριο πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό συλλεκτικό αντικείμενο για κάθε συλλέκτη και για κάθε άτομο που ενδιαφέρεται γι΄ αυτή την σταγόνα ιστορίας του τόπου μας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ.

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΣΣΙΤΕΡΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ,ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΜΕΤΑΛΛΙΑ,ΠΑΛΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ.

EMAIL: teoso@hol.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ.ΓΙΑ ΟΠOΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ MHN ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ FLEAMARKET ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ  ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ EMAIL ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL : teoso@hol.gr

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr