Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Cool Water by Davidoff
Cool Water by Davidoff
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
29,3€
 
Αρχική τιμή:   29,3€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά, κατάθεση, αντικαταβολή
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/03/2007 - 20:23
 
 
Έληξε στις:
22/03/2007 - 22:23
 
 
ID:
7375942
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλείται η Cool Water (αντρική) του Davidoff. Με κολίανδρο, δενδρολίβανο, αρτεμίσια, κεχριμπάρι και σανδαλόξυλο.

Μεγάλο μπουκάλι (125ml) Eau De Toilette spray.

100% Αυθεντικό και καινούριο άρωμα, στο κουτί του.

Ρωτήστε με για όποιο άλλο άρωμα θέλετε. Τιμές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Τιμή λιανικής 55 ευρώ.

Δείτε και τις υπόλοιπες καταχωρήσεις μου και αγοράστε με κλειστά τα μάτια. Μόνο θετικές αξιολογήσεις

 

Στις καταχωρήσεις μου θα βρείτε διάφορα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Για ό, τι χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail: kparaschis@hotmail.com.

 

 

Μετά τη λήξη των καταχωρήσεων πρέπει να πραγματοποιείται επικοινωνία μέσα σε μία εβδομάδα από τη λήξη αλλιώς θα γίνεται επανεκκίνηση και αρνητική αξιολόγηση.

Σας ευχαριστώ πολύ για την προτίμηση σας.

Περί αρωμάτων

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Perfume, Eau de Parfum, Eau de Toilette και Eau de Cologne;

Οι διαφορές τους είναι απλά θέμα συγκέντρωσης ελαίου στο άρωμα. Την υψηλότερη συγκέντρωση ελαίου ("juice") έχει το perfumeparfum). Επόμενο το Eau de Parfum, μετά το Eau de Toilette και τελικά το Eau de Cologne.

Στην πράξη, Eau de Toilette και Eau de Cologne είναι το ίδιο, ιδιαίτερα στα αντρικά αρώματα. Όσο υψηλότερη η συγκέντρωση του ελαίου, τόσο μεγαλύτερη και η διάρκεια του αρώματος και λιγότερη η ποσότητα που απαιτείται.

PERFUME

Έχει συγκέντρωση αρωματικού ελαίου της τάξης του 15-30% και είναι το δυνατότερο άρωμα. Αυτό σημαίνει όχι μόνο χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λιγότερο, αλλά επίσης ότι θα διαρκέσει περισσότερο, συνήθως γύρω στις 6 ώρες, ανάλογα πάντα και με τον τύπο του δέρματος.

EAU DE PARFUM (EDP)

Είναι ελαφρότερο από το Perfume, με συγκέντρωση περίπου 8-15%. Παρά το γεγονός ότι είναι πιο φθηνό, έχει το χαρακτηριστικό της μεγάλης διάρκειας, από 3 μέχρι 5 ώρες.

EAU DE TOILETTE (EDT)

Είναι ελαφρύτερο και πιο διακριτικό άρωμα, με συγκέντρωση ελαίου 4-8% και άρα πιο κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Είναι συνήθως πιο φθηνό από το Eau de Parfum και διαρκεί για 2 με 4 ώρες.

EAU DE COLOGNE (EDC)

Συχνά αναφέρεται και ως Cologne. Έχει συγκέντρωση 3-5% και διάρκεια μέχρι 2 ώρες.

 

Γιατί τα αρώματα μυρίζουν διαφορετικά σε διαφορετικούς ανθρώπους;

Η χημεία του σώματος, η δίαιτα και η ηλικία επηρεάζουν τα αρώματα πάνω στο δέρμα. Επίσης, το άρωμα αποτελείται από διάφορα αρωματικά έλαια. Συγκεκριμένα αρωματικά έλαια έχουν συνάφεια με το δέρμα μας και μπορεί να απορροφηθούν ενώ άλλα όχι. Αυτό δημιουργεί μία ανισορροπία και συντελεί στη διαφορά. Στα άτομα με ξηρό δέρμα τα αρώματα έχουνε μικρότερη διάρκεια από αυτά με λιπαρό γιατί το λιπαρό δέρμα έχει περισσότερη φυσική υγρασία και κρατάει το άρωμα.

Το Ph (οξύτητα του δέρματος) επίσης διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Τα επίπεδα του Ph θα αποφασίσουν το πώς θα αντιδράσει το κάθε στοιχείο του αρώματος.

 

Γιατί τα αρώματα διαρκούν περισσότερο σε ορισμένους ανθρώπους;

Οι ξανθοί ή τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα έχουν μια τάση για ξηρό δέρμα. Τα αρώματα είναι, βασικά, έλαια που απορροφώνται από το δέρμα σαν ενυδατικά. Για να βοηθήσετε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο, χρησιμοποιήστε ένα αντίστοιχο ή ένα ουδέτερο body lotion πριν βάλετε το άρωμα

 

Γιατί τα αρώματα περιέχουν οινόπνευμα;

Το οινόπνευμα βοηθάει το άρωμα να αναδύσει από το δέρμα σας. Χωρίς αυτό θα ήσασταν ο μόνος που θα ήξερε ότι φοράει άρωμα

 

Τι είναι τα Tester;

Τα testers είναι ειδικές συσκευασίες οι οποίες φτιάχνονται από τον κατασκευαστή μόνο για σκοπούς προώθησης του προϊόντος. Είναι τα “not for sale” τεμάχια που βλέπετε στα ράφια για δο&kap

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr