Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Cyber-shot DSC-H5
Cyber-shot DSC-H5
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
120,5€
 
Αρχική τιμή:   120,5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
28/02/2007 - 20:41
 
 
Έληξε στις:
22/03/2007 - 22:41
 
 
ID:
7227523
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 350 ΕΥΡΩ

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά για Cyber-shot DSC-H5 ασημί

Βυθιστείτε στην καρδιά της δράσης και επιλέξτε την ποιότητα στη φωτογραφική λήψη με τη ψηφιακή μηχανή Cyber-shot DSC-H5 της Sony!
Διαθέτει αισθητήρα Super HAD άνω των 7 megapixels, φακό Carl Zeiss, ισχυρό οπτικό ζουμ 12x καθώς και προηγμένες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την ακρίβεια και την καθαρότητας της εικόνας: σταθεροποιητή εικόνας Super Steady Shot και υψηλή ευαισθησία 1.000 ISO.
Με εργονομική λαβή, διάφορες προρυθμίσεις και αφαιρούμενο φλας, η Cybershot DSC-H5 είναι πολύ απλή στη χρήση παρά το μεγάλο επίπεδο των επιδόσεών της. Αδιαμφισβήτητο ατού της είναι η μεγάλη οθόνη "Clear Photo LCD Plus" 3 ιντσών για μεγαλύτερο έλεγχο του αποτελέσματος.
Επίσης, χάρη στην προηγμένη αυτονομία Stamina, δε θα σας λείψει ποτέ η απαιτούμενη ενέργεια.
Ταγμένη στο πάθος της ψηφιακής φωτογραφίας, η Cyber-shot DSC-H5 ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες!

Τύπος Τύπος Bridge Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών: - Οι compact: προσεγμένο σχέδιο, μικρές διαστάσεις και άνετη χρήση. - Οι reflex: υψηλές επιδόσεις, εξαιρετικό σύστημα εστίασης, πολλές χειροκίνητες ρυθμίσεις, εναλλάξιμοι φακοί. - Οι bridge: όμοιες με τις reflex, σταθερός φακός, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο, προηγμένο οπτικό ζουμ.
Pixels Αισθητήρας CCD Αισθητήρας CCD Super HAD 1/2,5" με ανάλυση 7,2 Megapixels Επιτρέπει τη σύλληψη της ψηφιακής εικόνας, pixel ανά pixel: όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός των pixels, τόσο πιο πολύ η μεγέθυνση μιας λήψης δεν κινδυνεύει να χάσει σε ποιότητα.
Μέγιστη ανάλυση (σε pixels) 3072 x 2304 Δείχνει τον αριθμό των μέγιστων pixels (pixels οριζόντια x pixels κάθετα) που καταγράφονται από τον αισθητήρα CCD. Όσο πιο υψηλή είναι η ανάλυση, τόσο πιο σημαντικό είναι το μέγεθος των φωτογραφικών αρχείων.
Οπτική Τύπος εικονοσκοπίου Ηλεκτρονικό - 201.000 pixels Σύστημα εστίασης που χρησιμοποιείται από το φωτογράφο κατά την πραγματοποίηση των λήψεων. Γενικά, πρόκειται για οπτικό εικονοσκόπιο (για τις compact και τις reflex), αλλά μπορεί να είναι και ηλεκτρονικό (για τις bridge). Κάποιες κόμπακτ μηχανές δεν περιλαμβάνουν εικονοσκόπιο, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσετε την οθόνη LCD κατά τη λήψη.
Οθόνη LCD Υβριδική οθόνη Clear Photo LCD Plus 3" (7,6 εκ.) - 230.000 pixels
Αυτόματος έλεγχος φωτεινότητας
Πεδίο όρασης: 100 %
Η οθόνη αυτή είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος της μηχανής και επιτρέπει εστίαση κατά τη λήψη ή έλεγχο του αποτελέσματος. Κάποιες οθόνες είναι περιστρεφόμενες για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση.
Απόσταση mini (macro) 2 εκ. Ορίζει την ελάχιστη απόσταση εστίασης σε λειτουργία μακροφωτογραφίας (λήψη πολύ κοντινή).
Κανονική απόσταση - Ορίζει την ελάχιστη απόσταση σε κανονική λειτουργία (γενικά σε ευρεία γωνία).
Οπτικό zoom (ακριβής τιμή) 12 x
Δηλώνει την τιμή οπτικής μεγέθυνσης που προτείνεται από το φακό. Όσο πιο σημαντική είναι η τιμή, τόσο πιο πολύ η μηχανή μπορεί να εστιάσει στο υποκείμενο. Σε αντίθεση με το ψηφιακό ζουμ, αυτό το ζουμ επιτυγχάνεται χάρη σε οπτικούς φακούς και εμποδίζει την απώλεια ποιότητας.
Ψηφιακό zoom (ακριβής τιμή) 24 x
Προσομοιώνει το οπτικό ζουμ μέσω παρεμβολής του κεντρικού σημείου της εικόνας. Προσοχή: πρόκειται για ένα λογισμικό ζουμ που συνεπάγεται απώλεια ποιότητας εικόνας.
Διαθέσιμες θέσεις ISO ISO auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1.000
Επιτρέπει την επιλογή της ευαισθησίας του αισθητήρα CCD έναντι του φωτός: όσο πιο υψηλή είναι η τιμή ISO, τόσο πιο ευαίσθητος είναι ο αισθητήρας και πιο πετυχημένες οι φωτογραφικές λήψεις σε περίπτωση χαμηλού φωτισμού χωρί τη χρήση του φλας.
Διάφραγμα και ταχύτητα f/2,8-3,7 - από 1/2000 ως 30 δευτερόλεπτα
Το άνοιγμα ελέγχει την ποιότητα του φωτός που επιτυγχάνει ο αισθητήρας CCD κατά την πραγματοποίηση της λήψης: όσο πιο μεγάλη είναι η τιμή, τόσο πιο μικρό είναι το άνοιγμα. Η ταχύτητα απόκρισης ελέγχει τη διάρκεια έκθεσης του αισθητήρα CCD έναντι του φωτός: όσο πιο μεγάλη είναι η ταχύτητα, τόσο πιο καθαρή είναι η λήψη - αν και λιγότερο φωτεινή.
Ενσωματωμένο φλας Ενσωματωμένο φλας
Ρυθμίσεις: αυτόματο, υποχρεωτικό, αργός συγχρονισμός
Το φλας αποζημιώνει την έλλειψη του φωτός μέσω της παραγωγής φωτεινής αστραπής κατά την πραγματοποίηση της λήψης. Γενικά, ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες που δίνουν εξίσου διαφορετικά αποτελέσματα.
Αποθήκευση Φόρματ εικόνας JPEG
Υποδηλώνει το μέγεθος των αρχείων που υποστηρίζει η φωτογραφική μηχανή. Το μέγεθος συμπίεσης το πιο διαδεδομένο είναι το JPEG. Το φόρματ TIFF είναι καλύτερης ποιότητας αλλά καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο. Το φόρματ RAW περιλαμβάνει δεδομένα ανεπεξέργαστης σύλληψης.
Κάρτα μνήμης Memory Stick Duo και Memory Stick PRO Duo Τύποι υποστήριξης αποδεκτοί από τη συσκευή.
Κάρτα μνήμης που παραδίδεται με τη μηχανή Οχι Δηλώνει το μέγεθος της παραδιδόμενης με τη μηχανή κάρτα.
Εσωτερική μνήμη 30 ΜΒ Κάποιες μηχανές διαθέτουν εσωτερική μνήμη και μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς κάρτα μνήμης.
Όσο πιο μεγάλη είναι η χωρητικότητα της μνήμης, τόσο πιο πολλές λήψεις μπορεί να καταγράψει η μηχανή.
Βίντεο Video mode Ναι με ήχο Κάποιες μηχανές, εκτός από φωτογραφίες, μπορούν να καταγράψουν και βιντεολήψεις (με ήχο ή μη). Οι μηχανές reflex δε διαθέτουν αυτή τη λειτουργία.
Video σεκάνς (μέγιστη απόδοση) 640 x 480 με 30 εικόνες/δευτ. Δηλώνει τη μέγιστη ανάλυση και τον αριθμό εικόνων ανά δευτερόλεπτο κατά την εγγραφή.
Έξοδος TV Ναι Επιτρέπει σύνδεση της φωτογραφικής μηχανής με τηλεόραση για την αναπαραγωγή των φωτογραφιών και των βιντεολήψεων σε εξωτερικό υλικό.
Λειτουργία Webcam Οχι Δηλώνει αν η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή για να αναλάβει χρέη webcam.
Πληροφορική Διεπαφή πληροφορικής USB 2.0 Δηλώνει τον τύπο σύνδεσης με υπολογιστή, για τη μεταφορά των ψηφιακών αρχείων. Η USB 2.0 προτείνει ταχύτητα σημαντικότερη σε σχέση με τη USB 1.0.
Λειτουργία Wireless Οχι Δηλώνει αν η συσκευή διαθέτει ασύρματες λειτουργίες (έλεγχος ή μεταφορά αρχείων). Αφορά τηλεχειριστήρια ή τεχνολογίες WiFi ή Bluetooth.
Συμβατότητα PC και Mac Δηλώνει τη συμβατότητα με τα υπάρχοντα συστήματα εκμετάλλευσης (OS).
 
 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr