Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Θεμελιώδεις Αρχές Συστημάτων Βάσεων Δεδομένων
Θεμελιώδεις Αρχές Συστημάτων Βάσεων Δεδομένων
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
9€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αγ. Θεόδωροι - Κορινθίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Τα έξοδα αποστολής δεν είναι σταθερά και εξαρτώνται από τον τρόπο αποστολής, τον όγκο και το βάρος του προς αποστολή αντικειμένου. Το αναγραφόμενο ποσό αφορά αποστολής ως δέμα με τα ΕΛΤΑ και πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα ή paypal. Σε κάθε περίπτωση ο τρόπος αποστολής θα κανονίζεται σε συνεννόηση με τον αγοραστή. Η αποστολή με αντικαταβολή θα γίνεται μόνο σε πιστοποιημένους χρήστες ή όσους έχουν αξιολόγηση άνω του 90% και περισσότερες από 10 συναλλαγές.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/09/2021 - 18:36
 
 
Έληξε στις:
12/10/2021 - 18:36
 
 
ID:
54627187
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Θεμελιώδεις Αρχές Συστημάτων Βάσεων Δεδομένων Τόμος Α 3η Έκδοση Αναθεωρημένη

Το βιβλίο είναι ελαφρός μεταχειρισμένο

Το "Θεμελιώδεις Αρχές Βάσεων Δεδομένων" συνδυάζει σαφείς διευκρινίσεις της θεωρίας και του σχεδιασμού, ευρεία κάλυψη των μοντέλων και πραγματικών συστημάτων καθώς και άριστα παραδείγματα με τις πιο επίκαιρες εισαγωγές στις σύγχρονες τεχνολογίες βάσεων δεδομένων. Η έκδοση αυτή είναι πλήρως αναθεωρημένη και τροποποιημένη και αντανακλά τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογική ανάπτυξη και στην ανάπτυξη των εφαρμογών. Οι καθηγητές Elmasri και Navathe εστιάζουν στο σχεσιακό μοντέλο και καλύπτουν πρόσφατες εξελίξεις στις αντικειμενοστρεφείς επεκτάσεις των συστημάτων στις περιοχές των ενεργών βάσεων δεδομένων, των χρονικών και χωρικών βάσεων δεδομένων και των πληροφοριακών συστημάτων πολυμέσων. Νέα στην Τρίτη Έκδοση - Περιλαμβάνει αναθεωρημένο υλικό στη μοντελοποίηση δεδομένων για σαφή διαχωρισμό της μοντελοποίησης οντοτήτων συσχετίσεων, της μοντελοποίησης στο επεκτεταμένο μοντέλο οντοτήτων συσχετίσεων και της αντικειμενοστρεφούς μοντελοποίησης. - Παρουσιάζει εκτεταμένη κάλυψη της αντικειμενοστρεφούς και της σχεσιο-αντικειμενοστρεφούς προσέγγισης στη διαχείριση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ODMG και SQL3. - Χρησιμοποιεί παραδείγματα από πραγματικά συστήματα βάσεων δεδομένων συμπεριλαμβανομένων των ORACLE™ και Microsoft Access®. - Περιλαμβάνει παρουσίαση εφαρμογών υποστήριξης αποφάσεων από αποθήκες δεδομένων και εξόρυξη δεδομένων, καθώς και ανερχόμενες τεχνολογίες βάσεων δεδομένων στο διαδίκτυο, σε βάσεις δεδομένων πολυμέσων και σε δίκτυο κινητών επικοινωνιών. - Καλύπτει την προχωρημένη μοντελοποίηση ενεργών, χρονικών και χωρικών βάσεων δεδομένων. - Καλύπτει θέματα φυσικού σχεδιασμού και ρύθμισης βάσεων δεδομένων. - Παρουσιάζει τρέχουσες περιοχές εφαρμογών βάσεων δεδομένων όπως γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, γονιδιακές βάσεις δεδομένων και ψηφιακές βιβλιοθήκες.


Από την στιγμή που κάνετε προσφορά ισχύουν οι κανόνες του emarket περί προσφορών
Η αποστολή με αντικαταβολή θα γίνεται μόνο σε πιστοποιημένους χρήστες ή όσους έχουν αξιολόγηση άνω του 90% και περισσότερες από 10 συναλλαγές.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr