Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Θανός Ντόκος Η στρατιωτική Ισχύς της Τουρκίας πρόκληση για την Ελληνική Ασφάλεια
Θανός Ντόκος Η στρατιωτική Ισχύς της Τουρκίας πρόκληση για την Ελληνική Ασφάλεια
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
10€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3,5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Κατάθεση μέσω τραπέζης Eurobank. ή Χέρι με χέρι. Τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 3,50 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση σε φυσιολογικές συνθήκες γίνεται 2-3 εργάσιμες μέρες. Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
07/03/2021 - 23:12
 
 
Έληξε στις:
06/04/2021 - 23:12
 
 
ID:
53640308
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Θανός Ντόκος Η στρατιωτική Ισχύς της Τουρκίας πρόκληση για την Ελληνική Ασφάλεια Εκδόσεις Τουρίκη

 

Σε εξαιρετική κατάσταση

Παρά την (προσωρινή) ανάδυση νέων ή την αναζωπύρωση παλαιών απειλών και προβλημάτων στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, αποτελεί πάγια ελληνική θέση ότι η Τουρκία παραμένει, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα, η μόνη ουσιαστική απειλή για την ελληνική ασφάλεια. Μέσω ενός πλέγματος διεκδικήσεων στο Αιγαίο και τη Θράκη και με ανοικτό το Κυπριακό πρόβλημα, η Τουρκία εφαρμόζει μια ρεβιζιονιστική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα.
Τα τελευταία 5-6 χρόνια η Τουρκία ενισχύει συνεχώς τις ένοπλες δυνάμεις της με την απόκτηση μεγάλου αριθμού συγχρόνων οπλικών συστημάτων. Τίθετα, λοιπόν, με ιδιαίτερα πιεστικό τρόπο το ερώτημα "γιατί η Τουρκία υπερεξοπλίζεται;" Ποια είναι τα τουρκικά κίνητρα; Ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος της τουρκικής "απειλής" για την ελληνική ασφάλεια; Κινδυνεύει να ανατραπεί η ισορροπία στρατιωτικών δυνάμεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία; 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρακάτω κείμενο αφορά τους χρήστες - αγοραστές που έχουν μηδέν (0) αξιολόγηση ή δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή μαζί τους ανεξαρτήτως τον βαθμό αξιολόγησης που έχουν από άλλους χρήστες - πωλητές.  

Για τον λόγο ότι οι συναλλαγές μέσω internet είναι απρόσωπες, ο αγοραστής από την στιγμή που πατήσει αγορά σε κάποια από τις ανοιχτές καταχωρήσεις, είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά εντός 24 ωρών με τον πωλητή για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και να συμφωνήσουν τον τρόπο αποστολής. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και ο αγοραστής θα μπλοκάρεται παίρνοντας αρνητική αξιολόγηση.​

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr