Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
170 αλήθειες για την υγεία Εκδόσεις Πορφύρα
170 αλήθειες για την υγεία Εκδόσεις Πορφύρα
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3,5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Κατάθεση μέσω τραπέζης Eurobank. ή Χέρι με χέρι. Τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 3,50 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση σε φυσιολογικές συνθήκες γίνεται 2-3 εργάσιμες μέρες. Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
07/03/2021 - 21:46
 
 
Έληξε στις:
06/04/2021 - 21:45
 
 
ID:
53639284
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

170 αλήθειες για την υγεία Εκδόσεις Πορφύρα ​

Σε εξαιρετική κατάσταση

Είναι καλό να καθαρίζουμε τα δόντια μας με οδοντογλυφίδα; Αν ξυρίσουμε το τριχωτό της κεφαλής, τα μαλλιά μας θα μακρύνουν πιο γρήγορα; Να κάνω λιποαναρρόφηση για να αδυνατίσω; Αν δεν έχω γυμναστεί ποτέ μου, μπορώ να αρχίσω στα 50 μου; Το αντισυλληπτικό χάπι παχαίνει; Το στήθος "πέφτει" μετά το θηλασμό; Μπορεί η μουσική να ωφελήσει το έμβρυο;

170 συνήθεις απορίες και ερωτηματικά βρίσκουν απάντηση σ' αυτό τον πρακτικό οδηγό υγείας. Με απλό και κατανοητό τρόπο ξεδιαλύνονται πολλοί μύθοι γύρω από καίρια ζητήματα, χωρισμένα σε κατηγορίες: υγεία - διατροφή - φροντίδα & υγιεινή -αλλεργίες - γυναικολογία - ομορφιά & αισθητική ιατρική -γυμναστική.

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρακάτω κείμενο αφορά τους χρήστες - αγοραστές που έχουν μηδέν (0) αξιολόγηση ή δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή μαζί τους ανεξαρτήτως τον βαθμό αξιολόγησης που έχουν από άλλους χρήστες - πωλητές.  

Για τον λόγο ότι οι συναλλαγές μέσω internet είναι απρόσωπες, ο αγοραστής από την στιγμή που πατήσει αγορά σε κάποια από τις ανοιχτές καταχωρήσεις, είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά εντός 24 ωρών με τον πωλητή για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και να συμφωνήσουν τον τρόπο αποστολής. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και ο αγοραστής θα μπλοκάρεται παίρνοντας αρνητική αξιολόγηση.​

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr