Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Star Wars Obi-Wan Kenobi Interactive Talking Bank
Star Wars Obi-Wan Kenobi Interactive Talking Bank
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
21€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3,5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Κατάθεση μέσω τραπέζης Eurobank. ή Χέρι με χέρι. Τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 3,50 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση σε φυσιολογικές συνθήκες γίνεται 2-3 εργάσιμες μέρες. Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
24/01/2021 - 20:46
 
 
Έληξε στις:
23/02/2021 - 20:46
 
 
ID:
53395071
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Star Wars *** Obi-Wan Kenobi *** Interactive Talking Bank

 

Φιγούρα - Κουμπαράς Obi-Wan-Kenobi που μιλάει, κινείτε και κάνει θορύβους. Αξιοθαύμαστο είναι η αλληλεπίδραση που έχει όταν αντιλαμβάνεται την κίνηση του χεριού σας. Αν έχετε και τις άλλες δύο φιγούρες ή έστω άλλη μία (Qui-Gon Jinn & Darth Maul) μπορείτε να τις συνδέσετε μεταξύ τους, αφού έχουν υποδοχή στην βάση και να απολαύσετε μια διαστημική μάχη Star Wars. Μερικά video στο youtube αν βάλετε να δείτε ψάχνοντας για Star Wars Interactive Talking Bank, μπορούν να σας δώσουν μία γεύση άλλα και να σας πείσουν ότι αξίζει να πάρουν μία θέση στην συλλογή σας.

 

Η κατάσταση της φιγούρας είναι άψογη, σαν καινούργια αφού έχει διατηρηθεί στο κουτί της. Είναι τεσταρισμένη και σε πλήρης λειτουργία. Θέλει 8 μπαταρίες ΑΑ. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρακάτω κείμενο αφορά τους χρήστες - αγοραστές που έχουν μηδέν (0) αξιολόγηση ή δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή μαζί τους ανεξαρτήτως τον βαθμό αξιολόγησης που έχουν από άλλους χρήστες - πωλητές.  

Για τον λόγο ότι οι συναλλαγές μέσω internet είναι απρόσωπες, ο αγοραστής από την στιγμή που πατήσει αγορά σε κάποια από τις ανοιχτές καταχωρήσεις, είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά εντός 24 ωρών με τον πωλητή για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και να συμφωνήσουν τον τρόπο αποστολής. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και ο αγοραστής θα μπλοκάρεται παίρνοντας αρνητική αξιολόγηση.​

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr