Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Κάμερα και μόνιτορ οπισθοπορείας
Κάμερα και μόνιτορ οπισθοπορείας
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
79€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Εύοσμος - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ (5€) ή κούριερ (7€), έπειτα από πλήρη εξόφληση. Για απορίες ή άλλους τρόπους συναλλαγής /εξόφλησης, παρακαλώ ρωτήστε!!
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Courier | Μετρητά | Paypal | ΕΛΤΑ | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
25/10/2020 - 07:58
 
 
Έληξε στις:
30/10/2020 - 07:57
 
 
ID:
52874298
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πωλείται κάμερα οπισθοπορείας έγχρωμη, με ευρυγώνιο φακό και υπέρυθρα led για τη νύχτα, συνδυασμένη με μόνιτορ 3 ιντσών έγχρωμο TFT LCD λεπτό και διακριτικό, χωρίς να καταλαμβάνει υπερβολικά μεγάλο χώρο στο ταμπλό μας ή κοντά στα χειριστήρια του αυτ/του ή του φορτηγού μας!!

Η κάμερα φέρει περιστρεφόμενο μηχανισμό ως προς το ύψος, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τη γωνία προς το δρόμο ή το έδαφος, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως βοηθητικό σύστημα στο σπίτι ή το γκαράζ, συνδέοντας απλώς 1 εξωτερικό τροφοδοτικό 12V /2A για όλα τα υλικά (κάμερα + μόνιτορ). Έτσι, μπορείτε να βλέπετε την είδοσο του σπιτιού ή το γκαράζ με το αυτ/το και να έχετε μικρή κατανάλωση!! Ιδανικό ακόμη και για το δωμάτιο του μωρού σας, το οποίο μπορεί να κάνει ανήσυχο ύπνο..

Δεν έχει ήχο, παρά μόνο έγχρωμη εικόνα σε περιβάλον κανονικού φωτισμού, ενώ γυρίζει σε ασπρόμαυρη λειτουργία σε σκοτεινό περιβάλον, ώστε να μπορεί να αναπαράγει εικόνα ακόμη και σε 0 lux μέσω των υπέρυθρων led που έχει ενσωματωμένα η κάμερα!! Το μόνιτορ έχει 2 εισόδους, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε κι άλλη κάμερα ή το φορητό σας dvd ή ακόμη και την έξοδο video του ηχοσυστήματος του αυτ/του σας και να παρακολουθείτε ταινίες κλπ!! Μπορείτε να συνδέσετε την τροφοδοσία της κάμερας στο φως οπισθοπορείας (όπισθεν) κι έτσι να μην καταναλώνετε την μπαταρία του αυτ/του!! Για οποιαδήποτε άλλη απορρία, παρακαλώ ρωτήστε..

Σας αποστέλλεται δοκιμασμένο και σε πλήρη λειτουργία. Στο πίσω μέρος του μόνιτορ, υπάρχουν ρυθμιστικά για φωτεινότητα, κοντράστ και ακόμη και περιστροφή του σήματος, σε up - down - left - right!!!!! Σε Pal σύστημα λειτουργίας video.. Εξόφληση προκαταβολικά. Τα έξοδα σποτολής βαραίνουν τον αγοραστή.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr