Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας,Παναγιώτης Τζουμέρκας
Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας,Παναγιώτης Τζουμέρκας
 
Λήγει σε:
00 ημέρες  00 ώρες  00 λεπτά  00 δεύτερα
 
Τιμή πώλησης:
9€
Ποσότητα:

 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
Γνώρισε τον πωλητή:
 
Αξιολόγηση:
Γενική Αξιολόγηση:
Θετική Αξιολόγηση:
Μέλος από:
Εγγραφή ως:
 
3 διαφορετικοί επισκέπτες έχουν δει την καταχώρηση
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ,Εφόσον ο αγοραστής επιλέξει να πληρώσει μέσω τραπέζης με κατάθεση η PAYPAL,τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 3 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό(με απλη επιστολή με δικη σαs ευθυνη). Εφόσον ο αγοραστής επιλέξει να πληρώσει με αντικαταβολή τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 6 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό.Aποστολη με ΕΛΤΑ απλη επιστολή Ευρο 3,συστημενο Ευρο 6 κατ επιλογή του αγοραστη.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
19/07/2020 - 17:39
 
 
Λήγει στις:
18/08/2020 - 17:38
 
 
ID:
52324184
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, η δευτερόθρονος Εκκλησία της καθ' ημάς ορθοδόξου Ανατολής, έχει μια ιστορική πορεία στην Αίγυπτο και την Αφρική δύο χιλιάδων ετών. Εξ' αρχής κατείχε πλήθος ναών και ιερών προσκυνημάτων, στο διάβα όμως του χρόνου και εκ των πολλών δεινών τα οποία υπέστη η Εκκλησία Αλεξανδρείας, πολλά εξ αυτών των μνημείων καταστράφηκαν ή εισήλθαν στην κατοχή άλλων, έτσι σήμερα μόνον ελάχιστα εξ αυτών διατηρούνται στην δικαιοδοσία του. Πλην όμως τα λιγοστά τα οποία σώζονται, πέρα και πάνω από την τεράστια ιστορική και αρχαιολογική τους αξία, αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικούς φάρους της ορθοδοξίας στην Αίγυπτο, αλλά και τους αψευδείς μάρτυρες ενός μακραίωνου ιστορικού παρελθόντος. Εκτός από τα ανωτέρω, το σημαντικότερο είναι ότι, αποτέλεσαν και αποτελούν τα απήνεμα λιμάνια και τους ισχυρούς προμαχώνες των πιστών σε κάθε δύσκολη στιγμή της βιοτής τους. Χάρη σε τούτα τα μετερίζια της πίστης πορεύθηκαν και διατήρησαν αλώβητη την πίστη του γένους και την ορθόδοξη κληρονομιά τους, μεταδίδοντας την από γενιά σε γενιά και μεταλαμπαδεύοντας την στους αδελφούς μας τους αφρικανούς.

Τούτος ο οδηγός, αγαπητέ αναγνώστη, σ' αυτούς τους χώρους θα οδηγήσει τα βήματα σου και θα προσπαθήσει να εισάγει τον νου και την καρδιά σου στις δέλτους της ιστορίας για να καταστείς μέτοχος της μυρίπνοης ιερότητας των χώρων αυτών όπως, του αρχαίου μοναστηριού του Αγίου Σάββα στην Αλεξάνδρεια, του Θεοβαδίστου μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο και στους θησαυρούς, στην καρδιά της Αλεξανδρινής Εκκλησίας του Πατριαρχικού Οίκου, στην Αλεξάνδρεια.ΣΕΛΙΔΕΣ 159,ΙSBN  978-960-89981-0-0.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr