Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  JOHN GRIBBIN
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ JOHN GRIBBIN
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
3€
 
Αρχική τιμή:   3€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
1,5€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
04/06/2020 - 12:53
 
 
Έληξε στις:
06/06/2020 - 12:53
 
 
ID:
52071419
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Η έννοια του χρόνου αποτελεί το θεμελίωμα της αντίληψης του σύγχρονου ανθρώπου για τον κόσμο. Ωστόσο, οι νέες επιστημονικές ανακαλύψεις, που ξεκινούν από την καθημερινή εμπειρία της εναλλαγής ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα και τη διαδοχή των εποχών, για να προχωρήσουν στην αποδοχή της Διεθνούς Γραμμής Ημερομηνίας και να καταλήξουν στις αινιγματικές εξισώσεις της θεωρίας της σχετικότητας, της κβαντομηχανικής, της θερίας των παράλληλων κόσμων κι εκείνης των διαχρονικών αναδιπλώσεων, προτείνουν καινούργιες αρχές, που αναμορφώνουν ριζικά την κλασική αντίληψη του χρόνου.
Τα ρολόγια και τα ημερολόγια επιμένουν να μας παρουσιάζουν το χρόνο σαν μιαν ακατάπαυστη ροή. Οι μαύρες τρύπες απορρίπτουν αυτή καθαυτή την έννοια της ροής του χρόνου και τον εμφανίζουν απονεκρωμένο.
Σε τελική ανάλυση, οι νέες επιστημονικές θεωρίες θυμίζουν με εκπληκτικό τρόπο τις παλαιότερες φιλοσοφικές αντιλήψεις που αναφέρονταν σε μια σειρά από διαχρονικά φαινόμενα, όπως η προφητεία, η μετενσάρκωση, η ονειρική τηλεπάθεια.
Διερευνώντας από κάθε άποψη "Τα Μυστήρια του χρόνου" ο συγγραφέας προσφέρει νέες οπτικές γωνίες για την αντίληψη της πραγματικότητας και καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο χρόνος υπάγεται σε συστολές, διαστολές και αναδιπλώσεις. (less)

Paperback, 186 pages

Published 1982 by Ωρόρα (first published 1979)

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr