Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡ  - ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΜΠΙ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡ - ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΜΠΙ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
2,99€
 
Αρχική τιμή:   2,99€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΠΥΡΓΟΣ - Δεν έχει δηλωθεί νομός
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
5€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή ΜΟΝΟ με courier ΔΕΝ στέλνω με ΕΛΤΑ !!! - Δείτε και τις άλλες δημοπρασίες μου. Συνδιάστε αντικείμενα μέχρι 4 κιλά με κόστος αποστολής 5 Ευρώ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/01/2020 - 15:56
 
 
Έληξε στις:
19/01/2020 - 15:55
 
 
ID:
51201191
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡ
Συγγραφέας: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΜΠΙ - Απόδοση: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ

Ένα προσεγμένο βιβλίο, με εικόνες, σχέδια και κατανοητό απλό κείμενο, γραμμένο σε μονοτο νικό. Αποτελεί ένα εγχειρίδιο για την πρώτη γνωριμία με τον ήχο, τα χαρακτηριστικά του, τις κυματομορφές και για γενικότερες πληροφορίες. Συνεχίζει με ερμηνεία του συνθεσάιζερ, τόσο από πλευράς χειρισμού, όσο και

Το πυρ που λάμπει γκρεμίζει τιςπαλιές μορφές δίνοντας στο πνεύμα την αληθινή του μορφή, και ξημερώνει τη νέα εποχή. Την εποχή που οι άνθρωποι γνέθουν καινούργια νήματα ψάχνοντας για τα νέα σημεία επαφής.
"Το Τρίτο Κύμα" στηρίζεται στην άποψη πως είμαστε η τελευταία γενιά ενός παλιού πολιτισμού και η πρώτη γενιά ενός νέου. Σ’αυτές τις συνθήκες, ένα μεγάλο ποσοστό της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού οφείλεται στη σύγκρουση των κυμάτων.
Η ριζική κρίση της λογικής και η αποθέωση της πληροφορικής διακίνησης σφυρηλατούν τον νέο πολιτισμό. Αναφέρει για την πανταχού παρούσα συσκευή, το οικιακό κομπιούτερ: "Η διάδοση της μηχανικής ευφυΐας περνά σε άλλο επίπεδο με την εμφάνιση των μικροκομπιούτερς, αυτών των μικροσκοπικών μηχανισμών "συμπυκνωμένης" ευφυΐας που θα διαδραματίσουν σύντομα ρόλο σε κάθε πράγμα που κάνουμε". Είναι τα λόγια του συγγραφέα.
Το βιβλίο περιγράφει μια λογική εξήγηση του μέλλοντος που στηρίζεται στις απόψεις του συγγραφέα χωρίς ιδεοπλαστικές καταστάσεις αλλά σε απλές λογικές δομές. Αρχίζει και τελειώνει με τον ίδιο προβληματισμό. "Ήρθαμε δω να γελάσουμε ή να κλάψου με; Άραγε πεθαίνουμε ή ίσως γεννιόμαστε;".

από πλευράς εσωτερικής κατασκευής και λειτουργίας.
Αναφέρεται ακόμη στα συστήματα συνθεσάιζερ, βασισμένα σε υπολογιστές και αναπτύσσει τρόπους διασυνδέσεων. Ακόμη,αναφέρεται στην σχέση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και της μουσικής. Πιστεύουμε ότι αποτελεί έναν οδηγό που επεξηγεί με την βοήθεια κατανοητών σχημάτων κάθε τι σχετικό με τα συνθεσάιζερ, τον τρόπο λειτουργίας τους και τις δυνατότητες που προσφέρουν.
Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία,όσο και στον ερασιτέχνη, καθώς και σε όποιον θέλει να ενημερωθεί για το συνθεσάιζερ γενικότερα.

 

Εκδότης: Σελας
Μορφή: Μαλακό εξώφυλλο
Έτος έκδοσης: 1984
Αριθμός σελίδων: 280
Διαστάσεις: 28.5×21 cm

Κατάσταση: Πάρα Πολύ καλή (εσωτερικά άθικτο, άριστη κατάσταση)

 

ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

• Προεξόφληση σε Τράπεζα.

• Αποστολή ΜΟΝΟ με courier ΔΕΝ στέλνω με ΕΛΤΑ !!!

Δείτε και τις άλλες δημοπρασίες μου. Συνδιάστε αντικείμενα μέχρι 4 κιλά με κόστος αποστολής 5 Ευρώ

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr