Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Επιτραπέζιο (Στα Ιταλικά) απο την Didatto
Επιτραπέζιο (Στα Ιταλικά) απο την Didatto
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
5,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Κατάθεση μέσω τραπέζης Eurobank. ή Χέρι με χέρι. Τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 3 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση σε φυσιολογικές συνθήκες γίνεται 2-3 εργάσιμες μέρες. Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/12/2019 - 15:12
 
 
Έληξε στις:
15/01/2020 - 15:11
 
 
ID:
51041961
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Επιτραπέζιο (Στα Ιταλικά) απο την Didatto

Το επιτραπέζιο είναι μεταχειρισμένο. Από πληρότητα, λείπει ένα κομμάτι από το domino ενώ δεν γνωρίζω αν είχε ποτέ πιόνια για το σκάκι τα οποία δεν υπάρχουν. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δείχνουν ότι δεν λείπει κάποιο κομμάτι. Υπάρχουν φθορές τις οποίες μπορείτε να τις διακρίνετε στην κύρια φωτογραφία ( στο εσωτερικό του επιτραπέζιου) πάνω δεξιά και στην δεύτερη φωτογραφία αριστερά στο ταμπλό να προσέξετε  τα νούμερα 31 και 32 για να δείτε την φθορά. Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε με.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρακάτω κείμενο αφορά τους χρήστες - αγοραστές που έχουν μηδέν (0) αξιολόγηση ή δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή μαζί τους ανεξαρτήτως τον βαθμό αξιολόγησης που έχουν από άλλους χρήστες - πωλητές.  

Για τον λόγο ότι οι συναλλαγές μέσω internet είναι απρόσωπες, ο αγοραστής από την στιγμή που πατήσει αγορά σε κάποια από τις ανοιχτές καταχωρήσεις, είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά εντός 24 ωρών με τον πωλητή για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και να συμφωνήσουν τον τρόπο αποστολής. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και ο αγοραστής θα μπλοκάρεται παίρνοντας αρνητική αξιολόγηση.​

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr