Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΠΙΕΡ ΜΟΝΤΕ-Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ
 
 
ΠΙΕΡ ΜΟΝΤΕ-Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
8€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
14/12/2019 - 19:47
 
 
Έληξε στις:
13/01/2020 - 19:46
 
 
ID:
51033504
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Πιερ Μοντέ: Η Καθημερινή Ζωή στην Αρχαία Αίγυπτο

Εκδόσεις: Ωκεανίς, Αθήνα 1973. Σελίδες 378. Σχήμα 14χ21cm. Πρωτότυπος Τίτλος: La Vie Quotidienne en Egypte au Temps des Ramses .Μετάφραση:.Ελλη Ι. Αγγέλου.

Κατάσταση Αντιτύπου: Πάρα Πολύ Καλή (ιδιωτική συλλογή).

-------------------------------------

  Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν περισσότερο απαιτητικοί για τους θεούς και για τους νεκρούς τους απ' ό,τι ήταν για τον εαυτό τους. Τα οικοδομήματα για τους θεούς και για τους νεκρούς είναι οικοδομήματα των χιλιάδων χρόνων, ενώ οι ίδιοι ζουν εκεί, στις όχθες του Νείλου, φτωχοί, σε σπίτια πλίνθινα, όπου με τη ζωγραφική προσπαθούσαν να μιμηθούν τα μέταλλα και την πέτρα. Κι ωστόσο ζούσαν ευχάριστα, γεμάτοι ευγνωμοσύνη προς τους θεούς τους, γι' αυτό και αναζήτησαν το μέσο να απολαμβάνουν τα αγαθά του κόσμου τούτου και μέσα στον τάφο τους. Σ' αυτό το βιβλίο παρελαύνει μπροστά στα μάτια μας η καθημερινή πολυτελής ζωή των φαραώ και των αξιωματούχων τους, αλλά και η βασανιστική ζωή των τεχνιτών, των βιοτεχνών και των φτωχών κατοίκων της πόλης και της υπαίθρου. Στα δώδεκα κεφάλαια του βιβλίου θα δούμε την καθημερινή ζωή όλων: τα σπίτια τους, την επίπλωση, τις γιορτές τους, το θεσμό της οικογένειας, τις οικιακές ασχολίες, την τροφή, την ενδυμασία, τα παιχνίδια, τη ζωή τους στην ύπαιθρο, τις αγροτικές εργασίες (όργωμα, σπορά, τρύγο, θερισμό), τους γραφείς, τους τεχνίτες (λατόμους, μεταλλωρύχους, λιθογράφους, χρυσοχόους, ξυλουργούς, χτίστες, επεξεργαστές του δέρματος), τους εμπόρους, τους ταξιδιώτες· τις συνήθειες του ενταφιασμού (προετοιμασίες του τάφου, μουμιοποίηση, νεκρικά γεύματα, σχέσεις ζωντανών και νεκρών), τη λατρεία των θεών και τα καθήκοντα των ιερέων, τους δικαστές και τη δικαιοσύνη, τη διοίκηση, το στρατό και τους πολέμους, τους φαραώ και τα καθήκοντά τους, τις βασιλικές διασκεδάσεις και τα κυνήγια, το βασιλικό χαρέμι και τις μηχανορραφίες του. Ένας κόσμος περίεργος που μαγνητίζει και καθηλώνει τον αναγνώστη. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr