Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ Η ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - Πομπηία: Η Τελευταία Μέρα
ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ Η ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - Πομπηία: Η Τελευταία Μέρα
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
1€
 
Αρχική τιμή:   1€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
01/12/2019 - 23:38
 
 
Έληξε στις:
09/12/2019 - 23:38
 
 
ID:
50951090
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της τελευταίας ημέρας της Πομπηίας. Χάρη στα ευρήματα των πιο πρόσφατων ανασκαφών και στα εντυπωσιακά ειδικά εφέ, η πόλη ζωντανεύει και πάλι μπροστά στα μάτια σας για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες 24 ώρες των κατοίκων της μέχρι την φονική έκρηξη του ηφαιστείου Βεζούβιου….
Πομπηία 24 Αυγούστου 79 π.Χ.: Ο Βεζούβιος εκρήγνυται, πλημμυρίζοντας όλη την πόλη με καυτή στάχτη και μετατρέποντας την σε τεράστιο θάλαμο αερίων. Ανακαλύψτε τις τραγικές ιστορίες των ανθρώπων που πέθαναν τη μοιραία μέρα, εξιχνιάζοντας το μυστήριο που αποκαλύπτουν ευρήματα της εποχής. 
Ποιοι ήταν οι πέντε σκελετοί που βρέθηκαν στο κελάρι της βίλα Μορέτζινε σφίγγοντας στα χέρια τους χρυσά κοσμήματα; Γιατί μια ολόκληρη οικογένεια θεώρησε ότι ήταν ασφαλέστερο να μην εγκαταλείψει την πόλη. Οι τελευταίες ώρες της μυθικής πόλης και των ανθρώπων της, σε όλο τους το τραγικό μεγαλείο.
Περιέχει επίσης το συναρπαστικό αφιέρωμα: Κολοσσαίο: Η Αρένα του Θανάτου.
Ρώμη 80 π.Χ.: Το μεγαλειώδες Κολοσσαίο εγκαινιάζεται με αιματηρές μονομαχίες και σφαγές σκλάβων από άγρια ζώα… Με τα πιο σύγχρονα ειδικά εφέ, ανακαλύψτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον μύθο. Γιατί οι Ρωμαίοι έχτιζαν τέτοιους ναούς μαζικής ψυχαγωγίας; Τι σήμαινε να είσαι ο πρωταγωνιστής ενός τέτοιου θεάματος, ένας μονομάχος;

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr