Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
SAC 2014 2E UNC (Θεοτοκόπουλος)
SAC 2014 2E UNC (Θεοτοκόπουλος)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
2,75€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   10
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Aλιμος - Αθήνα
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Paypal | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
02/11/2019 - 14:31
 
 
Έληξε στις:
02/12/2019 - 14:30
 
 
ID:
50761603
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

 

 


 

Συντομογραφίες:
 
Νομίσματα – χαρτονομίσματα:
UNC = ακυκλοφόρητο / άριστο
aUNC = σχεδόν ακυκλοφόρητο / σχεδόν άριστο
XF = εξαιρετικό
VF = πολύ ωραίο
F = ωραίο
VG = πολύ καλό
G = καλό
ΧF+ / XF- = περισσότερο / λιγότερο από XF (κ.ο.κ.)
 
Ειδικά για χαρτονομίσματα, ακυκλοφόρητο θεωρείται μόνο το τέλειο χαρτονόμισμα, όταν κανένα άλλο δεν μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό.
 
Γραμματόσημα:
** = ασφράγιστο χωρίς σαρνιέρα
* = ασφράγιστο με σαρνιέρα
(*) = ασφράγιστο χωρίς γόμα (ενδέχεται να έχει σαρνιέρα)
(o) = σφραγισμένο (ενδέχεται να έχει σαρνιέρα)
 
 

Εικόνες καταχωρήσεων:
 
Οι εικόνες των καταχωρήσεων είναι γενικά υποφωτισμένες (σκοτεινές), ώστε να φαίνονται καλύτερα τα ελαττώματα των αντικειμένων. Οι πολύ φωτεινές εικόνες κρύβουν τα προβλήματα.
 
Στα γραμματόσημα βάζω πάντα το πραγματικό αντικείμενο (αυτό που θα παραλάβετε).
 
Στα υπόλοιπα αντικείμενα, συλλεκτικά ή όχι, δείχνω το πραγματικό αντικείμενο στην περίπτωση έχει κάποια ελαττώματα και τα ελαττώματα αυτά μπορούν να φανούν στην εικόνα. Αλλιώς τα αναφέρω στην περιγραφή. Όταν τα ελαττώματα (π.χ. η φθορά ενός νομίσματος) δεν μπορούν να φανούν ακριβώς, τότε η εικόνα δεν χρησιμεύει σε τίποτα.
 
Όταν το αντικείμενο είναι καινούριο / ακυκλοφόρητο / σε άριστη κατάσταση κλπ, συνήθως βάζω μια ενδεικτική εικόνα. Επίσης βάζω ενδεικτικές εικόνες όταν το αντικείμενο είναι μικρής αξίας (λιγότερο από 5 Ευρώ), με τη λογική ότι δεν χρειάζεται πολύ "ψάξιμο" από την πλευρά του αγοραστή.
 
Προφανώς, όταν αναφέρω «όπως φαίνεται στην εικόνα» ή κάτι παρόμοιο, φαίνεται το πραγματικό αντικείμενο. Το ίδιο και σε αντκείμενα με ιδιαιτερότητες, όπου αναφέρω «θα πάρετε το ανικείμενο που βλέπετε».
 
Σε κάθε περίπτωση, ρωτήστε με ελεύθερα για ο,τιδήποτε και ζητήστε μου εικόνα του πράγματικού αντικειμένου, αν θέλετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, βασιστείτε στην περιγραφή και όχι στις εικόνες.
 
 

Επικοινωνία:
 

Μετά τη λήξη της δημοπρασίας, ή και νωρίτερα, περιμένω να με ενημερώνετε για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής που προτιμάτε. Μια τυπική επιβεβαίωση (με e-mail, τηλεφώνημα κλπ) βοηθάει στο να αποφεύγονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις.
 
Εάν θέλετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα αντικείμενα, δεν έχω καμιά αντίρρηση να σας περιμένω όσο χρειάζεται, μέχρι να λήξει και η τελευταία δημοπρασία. Καλό είναι, βέβαια, να με ενημερώνετε όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας και ακόμα καλύτερο να μού στέλνετε έναν κατάλογο με e-mail με όσα αγοράσατε. Ένα μυαλό έχω και εγώ, και όσο πιο καθαρογραμμένη είναι η παραγγελία σας, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότες λάθους.
 
Θα ήθελα ιδιαίτερα να σας παρακαλέσω, ειδικά στις παραγγελίες αναλωσίμων, να μου γράφετε αναλυτικά τις ποσότητες και τα μεγέθη, γιατί το «σύστημα» δεν βοηθάει μερικές φορές σε αυτό το σημείο...
 
Αν έχετε κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις (π.χ. περιορισμένο χρονικό διάστημα που θέλετε να συναντηθούμε ή να σας στείλω κάτι), θα ήταν χρήσιμο να με ενημερώνετε όσο το δυνατό νωρίτερα, ακόμα και πριν δώσετε την προσφορά σας, ώστε να υπάρχει περισσότερη άνεση χρόνου. Άλλωστε οι δημοπρασίες μου κατά κανόνα δεν δέχονται πολλές προσφορές (δεν είναι "από 1 Ευρώ"), οπότε συνήθως θα πάρετε αυτό για το οποίο ενδιαφέρεστε.
 
Κάθε τρόπος επικοινωνίας (στο κινητό, στο σπίτι) είναι καλοδεχούμενος, αλλά προτιμώ τα μηνύματα (e-mail), επειδή μπορώ να απαντήσω με άνεση χρόνου και καθαρό μυαλό. Καθώς τα συλλεκτικά είναι δευτερεύουσα απασχόληση, δεν έχω πάντα πρόχειρα τους καταλόγους, τις λίστες μου και τις τιμές, ώστε να μπορώ να απαντώ σε "πραγματικό χρόνο". Επίσης ένα e-mail με τις λεπτομέριες της παραγγελίας, διεύθυνση, τηλέφωνα κλπ μπορώ να το τυπώσω, αντί να σημειώνω πρόχειρα σε διάφορα χαρτιά.
 
 

Συνάντηση:
 
Πάντα προτιμώ τις προσωπικές συναντήσεις και τις συναλλαγές χέρι με χέρι, όταν είναι δυνατό. Μπορώ να συναντηθώ μαζί σας στην περιοχή της κατοικίας μου (Άνω Καλαμάκι). Ανάλογα με το πρόγραμμά μου, μπορούμε να συναντηθούμε και στο κέντρο της Αθήνας ή κάπου ενδιάμεσα (Συγγρού, Βουλιαγμένης).
 
 

Αποστολή αντικειμένων:

 
Σε παραγγελίες αξίας μέχρι 5 ευρώ μπορεί να προσθέσω έξοδα συσκευασίας (0,50 – 1,00 ευρώ), ανόλογα με τη φύση των αντικειμένων. Σπάνια χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητο.
 
Αν θέλετε απλή αποστολή με ΕΛΤΑ, που είναι η φθηνότερη λύση, το ρίσκο είναι δικό σας.
 
Αν θέλετε συστημένη επιστολή ή δέμα, σε περίπτωση προβλήματος θα σας επιστρέψω την αποζημίωση που καταβάλλει ο κάθε μεταφορέας. Για τα ΕΛΤΑ μπορώ να σας ενημερώσω τι αποζημιώσεις δίνουν, για τους άλλους μεταφορείς δεν γνωρίζω.
 
Μπορείτε να μου ζητήσετε να ασφαλίσω την αποστολή, πληρώνοντας την αντίστοιχη χρέωση, ώστε σε περίπτωση προβλήματος να πάρετε όλα τα χρήματά σας πίσω. Για αποστολές πληρωμένες με PayPal δείτε πιο κάτω.
 
Σε κάθε περίπτωση (και ειδικότερα στην αντικαταβολή) δεν είστε υποχρεωμένοι να παραλάβετε «γουρούνι στο σακί». Ελέγξτε το πακέτο πριν το παραλάβετε, αν έχει φθορές, αν έχει σημάδια κακομεταχείρησης και απαιτήστε άμεσα από τον υπάλληλο να τα καταγράψει.
 
 

Αντικαταβολή με ΕΛΤΑ:
 
Είναι ο βολικότερος τρόπος για μένα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότα συνάντησης, ειδικά όταν πρόκειται για μικροποσά και οπωσδήποτε όταν πρόκειται για ανθρώπους που η σοβαρότητά τους και η εμπειρία τους είναι γνωστή.
 
Διατηρώ το δικαίωμα να αρνηθώ την αποστολή με αντικαταβολή:

- για αντικείμενα μεγάλης αξίας.

- σε νέους χρήστες.

- σε χρήστες που δεν μου "αποδεικνύουν" τη σοβαρότητά τους.
 
Αν θέλετε να σας στείλω τις αγορές σας με αντικαταβολή, θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούμε σχετικά. Σε αντικαταβολές μεγάλης αξίας διατηρώ το δικαίωμα να σας χρεώσω επιπλέον το κόστος ασφάλισης της αποστολής.
 
Εάν ενδιαφέρεστε για αντικαταβολή στο εξωτερικό, θα πρέπει οπωσδήποτε να συνεννοηθούμε πρώτα, γιατί τα πράγματα μπερδεύονται πολύ σε αυτή την περίπτωση και ενδέχεται να υπάρχουν και επιπλέον έξοδα.
 
 

Τραπεζική κατάθεση, PayPal κλπ:
 
Ζητείστε μου το σύνολο που πρέπει να καταβάλετε, διευκρινίζοντας τον τρόπο αποστολής που προτιμάτε.
 
Τραπεζικοί λογαριασμοί υπάρχουν σε Εθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank. Φροντίστε να μην υπάρχει χρέωση σε βάρος μου. Καταθέσεις σε ταμείο ή εμβάσματα από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας κανονικά δεν έχουν επιβαρύνσεις.Αν θέλετε να κάνετε έμβασμα από άλλη τράπεζα, ενημερώστε με για να ρωτήσω για τις χρεώσεις.
 
Για πληρωμή με PayPal υπολογίστε ότι στο σύνολο θα προστεθούν 0,35 ευρώ, καθώς και 3,5% επί του συνόλου. Επειδή η εταιρεία PayPal, σε περίπτωση προβλήματος, απαιτεί συνήθως από το πωλητή να αποζημιώσει τον αγοραστή, οι αποστολές που πληρώνονται με PayPal θα είναι οπωσδήποτε συστημένες ή ασφαλισμένες, ώστε να μπορώ να σας επιστρέψω τα χρήματά σας στο ακέραιο.
 
Λογαριασμό στο Skrill (Moneybookers) ή σε άλλη παρόμοια υπηρεσία δεν έχω.
 
 

Ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρείες (courier), μεταφορικές εταιρείες, ΚΤΕΛ κλπ:

 
Αν επιθυμείτε αποστολή με άλλον μεταφορέα εκτός από τα ΕΛΤΑ, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν βολεύει και εμένα. Κατά κανόνα με παραλαβή από τον χώρο μου και χρέωση παραλήπτη (δική σας). Δηλαδή, αφού μου στείλετε τα χρήματα για τις αγορές σας (χωρίς τα μεταφορικά, προφανώς) θα σας στείλω το πακέτο και θα πληρώσετε τα μεταφορικά που θα σας ζητήσει ο μεταφορέας.
 
Επειδή σπάνια κάνω τέτοιου είδους αποστολές (κυρίως λόγω του υψηλού κόστους), φροντίστε να ενημερωθείτε εσείς για το κόστος και τους όρους μεταφοράς. Σε περίπτωση πληρωμής με PayPal, θα πρέπει να υπολογίσετε και τα έξοδα ασφάλισης (δείτε πιο πάνω).
 
Ειδικά για αντικαβολές με εταιρίες courier, κάποιες έχουν φοβερή "γραφειοκρατία" (όπως η ACS). Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω αν θα μπλέξω...
 
 

Γενικά:
 
Οποιδήποτε πρόταση, προσφορά ή αντιπροσφορά, τρόπος αποστολής ή πληρωμής, ερώτηση κλπ είναι ευπρόσδεκτη και συζητήσιμη, αλλά... δεν σας υπόσχομαι τίποτα... Υπόσχομαι μόνο ότι θα σας απαντήσω.

 

 

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr