Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Πλοηγός για το Στοίχημα
Πλοηγός για το Στοίχημα
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
15€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   4
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΤΤΙΚΗΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον πωλητή
 
 
Έξοδα αποστολής:
ΔΩΡΕΑΝ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Αντικαταβολή με Courier | Μετρητά | Paypal | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Αντικαταβολή
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
20/10/2019 - 00:52
 
 
Έληξε στις:
09/11/2019 - 00:51
 
 
ID:
50683246
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο θα σου δείξει:

Πως να βάζεις «τέλος» στις κακές συνήθειες που έκανες μέχρι τώρα, αλλά και θα σε εκπαιδεύσει, στο να δημιουργήσεις συνήθειες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου!

Θα διαβάσεις το τί χρειάζεται να κάνεις σε κάθε στάδιο της μελέτης σου, με σκοπό να βελτιώσεις το ποσοστό επαλήθευσης των στοιχηματικών σου επιλογών και θα δεις έξυπνα τρικ για την κάθε παικτική σου συνήθεια!

Θα ανακαλύψεις στρατηγικές πονταρίσματος, με έτοιμα συστήματα διαχείρισης χρημάτων για όλα τα γούστα παικτών του στοιχήματος, με στόχο τον διπλασιασμό, τον τετραπλασιασμό, τον δεκαπλασιασμό και τον χιλιαπλασιασμό των χρημάτων σου!

Ακόμη, θα μάθεις τα «μυστικά» των Μπούκμεϊκερς, τη δουλειά του, τα «μειονεκτήματά» του και πως μπορείς να τα εκμεταλλευτείς!

Στα τελευταία κεφάλαια, θα εκπαιδευτείς να βάζεις στόχους και το σημαντικότερο, το πως θα τους πετύχεις! Και ξέρεις κάτι; Αν εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες στα προηγούμενα κεφάλαια….θα τους πετύχεις!

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr