Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ο μαγικός κόσμος του Καραγκιόζη
Ο μαγικός κόσμος του Καραγκιόζη
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
4€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Κατάθεση μέσω τραπέζης Eurobank. ή Χέρι με χέρι. Τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 3 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση σε φυσιολογικές συνθήκες γίνεται 2-3 εργάσιμες μέρες. Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
14/10/2019 - 15:40
 
 
Έληξε στις:
13/11/2019 - 15:40
 
 
ID:
50654618
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Ο μαγικός κόσμος του Καραγκιόζη​

Σε εξαιρετική κατάσταση

Πολύτιμο στοιχείο της λαϊκής μας παράδοσης, άλλοτε ως φιγούρα και άλλοτε ως θέαμα, ο Καραγκιόζης δημιούργησε ένα αυθεντικό είδος λαϊκού θεάτρου που κατάφερε να αντανακλά και να εκφράζει αξίες και πρότυπα γνήσια ελληνικά.

Ως φιγούρα, ο Καραγκιόζης έγινε αξιαγάπητος ήρωας που συμπύκνωνε αρετές και αδυναμίες και μαζί ένα μοναδικό σύμβολο ανθρώπου που μπορεί και αντιστέκεται στη φτώχεια, την κακοτυχία -και την εξουσία- σκορπώντας κέφι και ελπίδα ζωής!

Ως παράσταση, μας αποκάλυψε ένα πλουσιοπάροχο και θαυμαστό τρόπο έκφρασης που χάρη στους καραγκιοζοπαίχτες και τη δεξιοτεχνία τους κατόρθωσε με απλά και πρωτόγονα μέσα να γοητέψει, να συγκινήσει και να συναρπάσει εκατομμύρια Έλληνες όπου κι αν βρίσκονταν.

Αυτοί οι δύο παράγοντες διαμόρφωσαν τον μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη που πέρα από διασκέδαση, ψυχαγωγία και απόλαυση αποτελεί για όλους μας μια ανεκτίμητη κιβωτό αυτογνωσίας που οφείλουμε με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε.

Στηρίζοντας ενεργά την ελληνική λαϊκή μας παράδοση, ο "Ελεύθερος Τύπος" δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στον "Μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη", με το οποίο δίνει την ευκαιρία σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να γνωρίσουν, να εκτιμήσουν και να απολαύσουν μια γνήσια αξία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Εκτός από το βασικό κείμενο, ο τόμος περιλαμβάνει χαρακτηριστικά αποσπάσματα αναφορών στη σημασία του Καραγκιόζη των Γιάννη Τσαρούχη, Γιάννη Σκαρίμπα, Διονύση Σαββόπουλου, Φώτου Πολίτη, Σπύρου Μελά, Γιώργου Ιωάννου, Νίκου Εγγονόπουλου, Τζούλιο Καΐμη, Άγγελου Σικελιανού και Χρήστου Χαρίδημου.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρακάτω κείμενο αφορά τους χρήστες - αγοραστές που έχουν μηδέν (0) αξιολόγηση ή δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή μαζί τους ανεξαρτήτως τον βαθμό αξιολόγησης που έχουν από άλλους χρήστες - πωλητές.  

Για τον λόγο ότι οι συναλλαγές μέσω internet είναι απρόσωπες, ο αγοραστής από την στιγμή που πατήσει αγορά σε κάποια από τις ανοιχτές καταχωρήσεις, είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά εντός 24 ωρών με τον πωλητή για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και να συμφωνήσουν τον τρόπο αποστολής. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και ο αγοραστής θα μπλοκάρεται παίρνοντας αρνητική αξιολόγηση.​

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr