Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Ανακαλύψτε την Ελλάδα Αιτωλοακαρνανία Ναύπακτος Άνω Χώρα Μεσολόγγι Αιτωλικό
Ανακαλύψτε την Ελλάδα Αιτωλοακαρνανία Ναύπακτος Άνω Χώρα Μεσολόγγι Αιτωλικό
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Πάτρα - Αχαίας
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Κατάθεση μέσω τραπέζης Eurobank. ή Χέρι με χέρι. Τα ταχυδρομικά στοιχίζουν 3 ευρώ μέχρι 1 κιλό και από εκεί και πέρα 0,50 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό. Η παράδοση σε φυσιολογικές συνθήκες γίνεται 2-3 εργάσιμες μέρες. Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ.
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
13/10/2019 - 12:14
 
 
Έληξε στις:
12/11/2019 - 12:13
 
 
ID:
50643978
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Ανακαλύψτε την Ελλάδα Αιτωλοακαρνανία Ναύπακτος Άνω Χώρα Μεσολόγγι Αιτωλικό​

Σε εξαιρετική κατάσταση

Αποστολή στην Αιτωλοακαρνανία. Το παζλ της Ελλάδας που ανακαλύπτουμε, κομμάτι κομμάτι συμπληρώνεται. Συντάκτες και φωτογράφοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν. Οι περισσότεροι χαμογελούν, αλλά έχουν μια ανησυχία στο βλέμμα. Αναρωτιούνται εάν υπάρχουν τόσα πολλά και ενδιαφέροντα στην περιοχή αυτή. Σκέφτονται ότι θα είναι δύσκολο να γεμίσουν τις σελίδες του ταξιδιωτικού οδηγού και ο λόγος είναι απλός. Όλος αυτός ο πλούτος δεν είναι κάπου καταγεγραμμένος. Δεν υπάρχουν σημαντικές τουριστικές υποδομές, παρά μόνο σε συγκεκριμένα σημεία... Παρ' όλα αυτά ξεκινούν. Μερικές ημέρες αργότερα, ο ένας μετά τον άλλο, οι μικροί ταξιδιωτικοί "ήρωες" της ομάδας "Ανακαλύψτε την Ελλάδα" παίρνουν τηλέφωνο και ζητούν... σελίδες! Περισσότερες σελίδες για κείμενα και φωτογραφίες, γιατί αυτά που βρήκαν στο διάβα τους είναι τόσα πολλά που δεν χωρούν. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα γεμάτη εκπλήξεις (ευχάριστες ή δυσάρεστες) και καλά κρυμμένα μυστικά. Δεν υπάρχουν περιοχές χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς αξιοθέατα, χωρίς ιστορία, χωρίς μια αρχαία πολιτεία ακριβώς δίπλα. Η απόδειξη βρίσκεται στα χέρια σας αυτή τη στιγμή και η Αιτωλοακαρνανία είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να ταξιδέψετε. Κρατάει -ίσως ζηλότυπα- κρυμμένους τους θησαυρούς της και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να μας ακολουθήσετε και σε αυτό το ταξίδι. 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρακάτω κείμενο αφορά τους χρήστες - αγοραστές που έχουν μηδέν (0) αξιολόγηση ή δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή μαζί τους ανεξαρτήτως τον βαθμό αξιολόγησης που έχουν από άλλους χρήστες - πωλητές.  

Για τον λόγο ότι οι συναλλαγές μέσω internet είναι απρόσωπες, ο αγοραστής από την στιγμή που πατήσει αγορά σε κάποια από τις ανοιχτές καταχωρήσεις, είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά εντός 24 ωρών με τον πωλητή για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και να συμφωνήσουν τον τρόπο αποστολής. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται και ο αγοραστής θα μπλοκάρεται παίρνοντας αρνητική αξιολόγηση.​

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr