Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
RESISTANCE FALL OF MAN PS3
RESISTANCE FALL OF MAN PS3
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
20€
 
Αρχική τιμή:   20€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗΣ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
Δεν έχουν οριστεί από τον πωλητή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά | Παραλαβή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση |
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
11/09/2019 - 14:02
 
 
Έληξε στις:
21/09/2019 - 14:01
 
 
ID:
50457575
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ)

 

 

Το Resistance υπόσχεται να είναι η πρωτοπόρος νέα εφαρμογή για PS3. Είναι ένα παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Η δράση εκτυλίσσεται σε ένα φανταστικό 1951, όπου ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν έχει γίνει ποτέ και τη Γη λυμαίνεται μια μυστήρια φυλή, οι “Chimera”. Ο στόχος του παίκτη είναι να τους σταματήσει, προτού καταλάβουν ολόκληρη την Ευρώπη.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα γραφικά είναι καταπληκτικά και τοποθετούν τον παίκτη σε μια Ευρώπη σκοτεινή, με περιβάλλον που θυμίζει κόλαση.

Το Resistance αξιοποιεί έξυπνα το Ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS™. Αντί για ενοχλητικά μενού, ο παίκτης μπορεί απλά να κλίνει το χειριστήριο προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να προσπελάσει τους χάρτες και τα αποθέματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κρατήσει τα μάτια του στην οθόνη. Ποτέ δεν θα ξεφύγετε από το χέρι των Chimera κουνώντας τρελλά το SIXAXIS.

Σαν καλό παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου, το Resistance παίρνει άριστα στα βασικά, καθώς έχει καταπληκτικά γραφικά εχθρών και μια ποικιλία από διασκεδαστικά, δυναμικά όπλα.

Ωστόσο, αυτό που κάνει τον τίτλο αυτόν πραγματικά να ξεχωρίζει είναι η καταπληκτική λειτουργία πολλαπλών παικτών. Μπορείτε να απολαμβάνετε μεγάλα παιχνίδια πολλαπλών παικτών ενάντια σε έως και 40 άτομα, όταν συνδέεστε μέσω του PlayStation® Network ή να κάνετε ομάδα με κάποιον φίλο και να παίξετε μαζί μέσω δικτύου.

Η δυνατότητα παιχνιδιού μέσω δικτύου με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, σημαίνει ότι αυτός ο τίτλος δεν θα ξεχαστεί γρήγορα

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr