Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Αγκίστρι  Len Deighton
Αγκίστρι Len Deighton
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τελική τιμή:
2,5€
 
Αρχική τιμή:   2,5€
Αριθμός προσφορών:   0
Τύπος καταχώρησης:   ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
πειραιας - piraeus
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Τρόποι πληρωμής:
Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
13/04/2019 - 18:46
 
 
Έληξε στις:
18/04/2019 - 18:46
 
 
ID:
49555515
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

«Μόνο ο θάνατος μπορούσε να τους χωρίσει...»

Εκείνη ήθελε με κάθε θυσία ν’ απαλλαγεί από μια εφ’ όρου ζωής δέσμευση με την Υπηρεσία, μια δέσμευση που ' μοιάζε με γάμο τόσο καταπιεστικό όσο- και η σχέση της με το συνάδελφο και άντρα της, τον Μπέρναρ Σάμσον.

Το να κόψει τα δεσμά των δύο αυτών «γάμων» αποτελούσε διπλή προδοσία και απόρριψη διάφορων καταστάσεων: Και ο μόνος τρόπος ήταν η αποστασία. Σκληρή απόφαση, αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματική.

Από τότε πέρασαν τρία χρόνια. Τρία χρόνια καταστροφικά για τον Σάμσον, γιατί τίποτα δεν ήταν πλέον όπως πριν. Οι παλιοί του φίλοι άρχισαν να ξεκόβουν και οι συνάδελφοί του να τον βλέπουν με άλλο μάτι. Τώρα, μετά το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον, αρχίζει να συνειδητοποιεί το παιχνίδι της μοίρας. Αψηφώντας κάθε προειδοποίηση, φιλική και μη, μετά την αποστασία της Φιόνα είχε ριχτεί σε μια απεγνωσμένη αναζήτηση τόσο της ίδιας όσο και των λόγων που την οδήγησαν στην αποστασία. Να όμως που στην Καλιφόρνια έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του...
««Καταπληκτικό... Το μυστικό του είναι η γοητεία του αναγνώσματος... Ο Deighton φτάνει τον Le Carr§ και τον Forsyth.Ένας μαιτρ του είδους».

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr