Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ-BELL: ARTHUR HAILEY-ΤΡΟΧΟΙ
ΤΣΕΠΗΣ-BELL: ARTHUR HAILEY-ΤΡΟΧΟΙ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
4€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
16/12/2018 - 12:04
 
 
Έληξε στις:
15/01/2019 - 12:04
 
 
ID:
48818143
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

BELL 77/1984, σελίδες 414. Πρωτότυπος Τίτλος: Wheels. Μετάφραση: Κατερίνα Λάμψα.

Κατάσταση αντιτύπου: Πάρα Πολύ Καλή (ιδιωτική συλλογή).

------------------------------------

Υπόθεση: Η μορφίνη είχε αρχίσει να επενεργεί και οι κραυγές πόνου του πληγωμένου εργάτη άρχισαν να ελαττώνονται, καθώς τον απομάκρυναν ξαπλωμένο σε ένα φορείο...

Βρισκόμαστε σε ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων στο Ντητρόιτ, την πόλη με τις γιγάντιες βιομηχανίες. Κάθε εργοστάσιο και μια αυστηρά ιεραρχημένη κοινωνία, με στελέχη, τεχνικούς και τη μάζα των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου...

Πρωταγωνιστές ο Ανταμ Τρέντον, ανερχόμενο στέλεχος της GM που για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του κινδυνεύει να χάσει ότι αγαπάει περισσότερο στον κόσμο...Κι ο Νέγρος Ρόλι, θύμα της μοναξιάς του και των αμείλικτων επιδιώξεων της Μαφίας..

-----------------------------------

Ο ΣυγγραφέαςΟ Arthur Hailey(1920-2004) ήταν Βρετανο-καναδός συγγραφέας best sellers. Αφού εργάστηκε σε διάφορες θέσεις εργασίας, ασχολούμενος παράλληλα με το γράψιμο,  έγινε  συγγραφέας  πλήρους απασχόλησης το 1956, μετά την επιτυχία του τηλεοπτικού σεναρίου του "Πτήση σε Κίνδυνο", που πάιχτηκε στο CBS. To 1965 μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Το 1969 εγκαταστάθηκε μόνιμα στις Μπαχάμες.

Κάθε ένα από τα μυθιστορήματά του αφορά διαφορετικό βιομηχανικό ή εμπορικό τομέα και περιλαμβάνει, εκτός από δραματικές ανθρώπινες συγκρούσεις, πλήρη έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο  λειτουργεί ο συγκεκριμένος τομέας και πώς η λειτουργία του επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο. Για κάθε του βιβλίο ο Hailey χρειαζόταν περίπου ένα χρόνο έρευνας, έξι μήνες επανεξέτασης των σημειώσεων του και τέλος, περίπου 18 μήνες γραφής. Πολλά από τα βιβλία του έφτασαν στο # 1 στη λίστα των best seller των New York Times και έχουν πουλήσει περισσότερα από 170 εκατομμύρια αντίτυπα  σε 40 γλώσσες. Αρκετά έχουν γίνει  ταινίες. 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr