Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
MtG - 100 κάρτες από διάφορες παλιές εκδόσεις (όχι διπλές)
MtG - 100 κάρτες από διάφορες παλιές εκδόσεις (όχι διπλές)
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
7€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   8
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αγία Παρασκευή - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
+2,30 για αντικαταβολή
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
13/05/2018 - 19:11
 
 
Έληξε στις:
12/06/2018 - 19:11
 
 
ID:
47504282
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

Αν θέλετε να δείτε όλες τις κάρτες Magic the Gathering που πουλάω, πατήστε MtG στην αναζήτηση!

Για αυτούς που ξεκινάνε το φανταστικό παιχνίδι "Magic the Gathering" το να έχουν preconstructed decks (έτοιμες τράπουλες, δηλαδή) ίσως είναι καλή λύση, μιας και δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μόνος σου deck που να δουλεύει καλά.

Άλλη λύση, αλλά συνήθως πολύ ακριβή, είναι να βρεις συνταγές για deck από έμπειρους παίκτες στο ίντερνετ και να αγοράσεις μία-μία τις κάρτες που λέει η "συνταγή".

Όμως η μισή χαρά του magic, κατά τη γνώμη μου, είναι στο να φτιάχνεις μόνος σου τη δική σου τράπουλα, να ψάχνεις ποιες κάρτες ταιριάζουν, να αλλάζεις, να κάνεις προσαρμογές ανάλογα και με το τι παίζουν οι αντίπαλοί σου, κλπ.

 

Σε αυτό, βοηθάει να έχεις πολλές κάρτες από κάθε χρώμα, ασχέτως σειράς και σπανιότητας. Πέρα από τις ακριβές κάρτες που έχουν συνθήως κάποιο σημαντικό effect, πολύ συχνά χρειάζονται κάρτες, που δεν είναι πανάκριβες και πανσπάνιες, αλλά δουλεύουν τέλεια με τη λογική του deck που φτιάχνεις!

 

Σ'αυτή την καταχώρηση πουλάω 100άδες από κάρτες, με εγγύηση ότι σε κάθε 100άδα δε θα υπάρχει η ίδια κάρτα δεύτερη φορά, εκτός αν μου το ζητήσετε (Σε κάθε ντεκ η κάθε κάρτα μπορεί να υπάρχει μέχρι και 4 φορές.Αυτό δεν είναι κακή ιδέα, ειδικά αν αυτή η κάρτα είναι σημαντική και θες αυξημένες πιθανότητες να σου έρθει στο αρχικό σου χέρι).

 

Αν κάποιος πάρει πολλές 100άδες, πιθανώς να υπάρχουν επαναλήψεις, αλλά θα προσέξω να μην υπάρχει καμία πάνω από 4 φορές.

Επίσης δε θα είναι όλες οι κάρτες common. Σε κάθε 100άδα θα υπάρχει τουλάχιστον μία rare ή mythic rare και τουλάχιστον 5 uncommon.

 

Τα ταχυδρομικά είναι 2€ για μία 100άδα, αλλά αν κάποιος πάρει πολλές 100άδες ΔΕΝ είναι 2€ για ΚΑΘΕ 100άδα, θα είναι το πολύ 3€ συνολικά.

Οι κάρτες θα είναι άριστα προστατευμένες κατά τη μεταφορά.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr