Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
Η τράπουλα της Κατίνας.Deste. Μεϊμαρίδη Μάρα.
Η τράπουλα της Κατίνας.Deste. Μεϊμαρίδη Μάρα.
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
10€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
3€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
ΚΑΤΟΠΟΙΝ ΣΥΝΕΝΟΙΣΗΣ
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
13/05/2018 - 12:08
 
 
Έληξε στις:
12/06/2018 - 12:07
 
 
ID:
47503003
 
 
Κατάσταση:
Καινούργιο
 
 
 
 
Περιγραφή

Μεϊμαρίδη Μάρα

Deste, η τράπουλα της Κατίνας  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ

Πώς έριχναν τα χαρτιά οι μάγισσες της Σμύρνης. 174 ΣΕΛΙΔΕΣ.

Deste στα τουρκικά σημαίνει τράπουλα. Η Deste είναι η μαντική τράπουλα της Κατίνας, κεντρικού προσώπου του βιβλίου «Οι μάγισσες της Σμύρνης».
Μια έξυπνη και καπάτσα Σμυρνιά που μεγάλωσε στους φτωχομαχαλάδες της Σμύρνης κι έγινε γρήγορα αρχόντισσα παίρνοντας 4 άντρες, τον ένα πλουσιότερο από τον άλλον. Η Κατίνα που ήξερε από μάγια και βότανα, είχε στα χέρια της ένα πολύτιμο βοήθημα. Την Deste. Από μάγισσα σε μάγισσα για 1000 και πάνω χρόνια, η Deste πέρασε στα χέρια της. «Εγω με τη Deste πήγα μπροστά» έλεγε «Θέλω να ξέρω πάντα τι θα συμβεί. Αν ξέρω, τότε θα κάνω το κουμάντο μου τι πρέπει να πράξω».
Η τράπουλα αυτή δε μοιάζει με καμιά άλλη. Χρώματα της Ανατολής, στοιχεία της Κίνας, των Ινδιών, της Αιγύπτου, των πολιτισμών της Περσίας, δίνουν το στίγμα τους στην τράπουλα. Είναι ένα μυστικό κρυμμένο πάνω από χίλια χρόνια στα μπαούλα των μαγισσών, που έρχεται στο φώς.
Η deste αποτελείται από 65 χαρτιά, που χωρίζονται σε πρόσωπα, στοιχεία και σύμβολα. Οι μάγισσες, είχαν κι αυτές την μυθολογία τους. Πρόσωπα σημαντικά στους μύθους των μαγισσών, έχουν πάρει τη θέση τους στα φύλλα της Deste. Ο αναγνώστης βρίσκει την Tattaret, την ηγέτιδα των καν, το σουλτάνο του Σμαραγδιού, τον Munzour, το άλογο του έβενου που σημαίνει για τις μάγισσες το πιο λαμπρό πνεύμα της Μαντζουρίας, αλλά και σύμβολα, όπως το φρόκαλο, που αν πέσει σημαίνει διχόνοια και καυγά, ή το δέντρο, που όρθιο σημαίνει καλή υγεία.
Η συγγραφέας του βιβλίου «Οι μάγισσες της Σμύρνης» δημιούργησε ένα μικρό βιβλιαράκι αποκλειστικά για τη χρήση της Deste, με τον τίτλο «Deste, η τράπουλα της Κατίνας»

  • Με την ολοκλήρωση της αγοράς (πληρωμή – παραλαβή ) κάνουμε και οι δύο «αξιολόγηση». 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr