Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ-BELL: ARTHUR HAILEY-ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
ΤΣΕΠΗΣ-BELL: ARTHUR HAILEY-ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/05/2018 - 14:51
 
 
Έληξε στις:
11/06/2018 - 14:50
 
 
ID:
47499041
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

BELL 86/1984, σελίδες 605. Πρωτότυπος Τίτλος: Strong Medicine. Μετάφραση: Κώστας Μπαρμπής.

Κατάσταση αντιτύπου: Πάρα πολύ καλή (ιδιωτική συλλογή).

------------------------------------

Υπόθεση: Αν και το φάρμακο είχε σώσει ζωές χιλιάδων ανθρώπων, για μερικούς άλλους είχε αποδειχτεί θανατηφόρο. Σε αυτό ακριβώς πατούσε ο γερουσιαστής Ντόναχιου για να καθίσει τη Σίλια ντε Γκρέι στο σκαμνί. Ηταν μια ευκαιρία που περίμενε εδώ και πολύ καιρό...

Η Σιλια ήταν σίγουρη πως θα ξεπερνούσε και αυτή τη δοκιμασία. Ηταν όμως ειρωνεία της τύχης ότι αυτή που πάλεψε για την εξυγίανση της βιομηχανίας φαρμάκου να καλείται να απολογηθεί για τα λάθη εκείνων που τη νοοτροπία τους πάντα πολεμούσε....

-----------------------------------

Ο ΣυγγραφέαςΟ Arthur Hailey(1920-2004) ήταν Βρετανο-καναδός συγγραφέας best sellers. Αφού εργάστηκε σε διάφορες θέσεις εργασίας, ασχολούμενος παράλληλα με το γράψιμο,  έγινε  συγγραφέας  πλήρους απασχόλησης το 1956, μετά την επιτυχία του τηλεοπτικού σεναρίου του "Πτήση σε Κίνδυνο", που πάιχτηκε στο CBS. To 1965 μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Το 1969 εγκαταστάθηκε μόνιμα στις Μπαχάμες.

Κάθε ένα από τα μυθιστορήματά του αφορά διαφορετικό βιομηχανικό ή εμπορικό τομέα και περιλαμβάνει, εκτός από δραματικές ανθρώπινες συγκρούσεις, πλήρη έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο  λειτουργεί ο συγκεκριμένος τομέας και πώς η λειτουργία του επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο. Για κάθε του βιβλίο ο Hailey χρειαζόταν περίπου ένα χρόνο έρευνας, έξι μήνες επανεξέτασης των σημειώσεων του και τέλος, περίπου 18 μήνες γραφής. Πολλά από τα βιβλία του έφτασαν στο # 1 στη λίστα των best seller των New York Times και έχουν πουλήσει περισσότερα από 170 εκατομμύρια αντίτυπα  σε 40 γλώσσες. Αρκετά έχουν γίνει  ταινίες. 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr