Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: JONATHAN KELLERMAN-ΚΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗ
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: JONATHAN KELLERMAN-ΚΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
4€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/05/2018 - 13:49
 
 
Έληξε στις:
11/06/2018 - 13:49
 
 
ID:
47498702
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

BELL 503/1995, σελίδες 480. Πρωτότυπος Τίτλος: Bad Love. Μετάφραση:Γιάννης Γαλάτης.

Κατάσταση αντιτύπου: ΑΡΙΣΤΗ (πρώτο χέρι-ιδιωτική συλλογή).

----------------------------------

Υπόθεση: Ο Αλεξ Ντελαγουέαρ είναι παιδοψυχολόγος.... Μια μέρα φτάνει στο γραφείο του ένα μικρό πακέτο, χωρίς αποστολέα. Περιέχει μια κασέτα με ένα τρομακτικό ουρλιαχτό και και μια παιδική φωνή που ψέλνει:" κακιά αγάπη, κακιά αγάπη, μη μου δίνεις την κακιά αγάπη". Η φράση σχετίζεται με ένα σεμινάριο στο οποίο συμμετείχε όταν δούλευε στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο....... Ακολουθούν εκφοβιστικά μηνύματα, εισβολή στον κήπο του και μια αποτρόπαια πράξη βανδαλισμού.... Ο Ντελαγουέαρ ξέρει ότι πρέπει να ανατρέξει στο παρελθόν για να λύσει το γρίφο...

---------------------------------.

Ο συγγραφέας: Ο Jonathan Kellerman (Νέα Υόρκη,1949) σπούδασε ψυχολογία, έκανε το διδακτορικό του στην παιδοψυχολογία και συνέχισε να εργάζεται στον τομέα του  σε πολύ υψηλό επίπεδο, παρά την συγγραφική του επιτυχία. Σαν συγγραφέας είναι πολυβραβευμένος, έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσες, ενώ έχουν πουληθεί εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων του  που είναι περίπου πενήντα ( 5 από αυτα είναι επιστημονικά συγγράμματα). Από τα μυθιστορήματα του  τριάντα έχουν βασικό ήρωα τον Αλεξ Ντελαγουέαρ.

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr