Θέλω να:
 
 
 
 


Deals365.gr

 
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: JONATHAN KELLERMAN-ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
ΤΣΕΠΗΣ/BELL: JONATHAN KELLERMAN-ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
 
Λήγει σε:
Η καταχώρηση έχει λήξει!
 
Τιμή πώλησης:
3,5€
 
Τύπος καταχώρησης:   ΠΩΛΗΣΗ
Αριθμός καταχωρήσεων:   1
 
 
 
Τοποθεσία και αποστολή
 
Τοποθεσία πωλητή:
Αθήνα - Αττικής
 
 
Όροι αποστολής:
Επιβαρύνουν τον αγοραστή
 
 
Έξοδα αποστολής:
2,6€
 
 
Σχόλια σχετικά με την αποστολή:
Αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και είναι αυτά που προβλέπονται από τα ισχύοντα τιμολόγια των ΕΛΤΑ, χωρίς παραπάνω επιβαρύνσεις. Ο τρόπος αποστολής (επιστολή, δέμα, αντικαταβολή, συστημένο) συμφωνείται με τον αγοραστή και καθορίζει και το κόστος. Ενδεικτικά κόστη: Δέμα (μέχρι 1kg) 2,6 ευρώ. Περισσότερα kg: επιπλέον 0,5 ευρώ ανα kg-παραλαβή από το ταχυδρομείο. Πολλές αγορές=Μια αποστολή. Η αποστολή γίνεται αμέσως μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού (αξία+μεταφορικά) σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Εναλλακτικά η συναλλαγή μπορεί να γίνει και χέρι με χέρι ( μόνο στο κέντρο της Αθήνας).
 
 
Τρόποι πληρωμής:
ΕΛΤΑ | ΕΛΤΑ Αντικαταβολή | Χέρι με χέρι / Συνάντηση | Κατάθεση σε τράπεζα
 
 
Η δημοπρασία ξεκίνησε:
12/05/2018 - 13:49
 
 
Έληξε στις:
11/06/2018 - 13:49
 
 
ID:
47498701
 
 
Κατάσταση:
Μεταχειρισμένο
 
 
 
 
Περιγραφή

BELL 456/1994, σελίδες 503. Πρωτότυπος Τίτλος: Devil's Waltz. Μετάφραση:Αλέκος Μανωλίδης.

Κατάσταση αντιτύπου: ΑΡΙΣΤΗ (πρώτο χέρι-ιδιωτική συλλογή)

-----------------------------------

Υπόθεση: Ο Αλεξ Ντελαγουέαρ είναι παιδοψυχολόγος.... Του ζητείται να ασχοληθεί με την περίπτωση της μόλις είκοσι μηνών Κάσι Τζόουνς που νοσηλεύεται συχνά στο παιδιατρικό νοσοκομείο με κρίσεις άγνωστης αιτιολογίας...καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι αιτίες είναι εξωγενείς. Κάποιος θέλει να της κάνει κακό!... Γρήγορα αποκλείει τους γονείς της και οι υποψίες του στρέφονται στο νοσοκομείο...Οταν ένας γιατρός του νοσοκομείου βρίσκεται δολοφονημένος, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο... 

----------------------------------  

Ο συγγραφέας: Ο Jonathan Kellerman (Νέα Υόρκη,1949) σπούδασε ψυχολογία, έκανε το διδακτορικό του στην παιδοψυχολογία και συνέχισε να εργάζεται στον τομέα του  σε πολύ υψηλό επίπεδο, παρά την συγγραφική του επιτυχία. Σαν συγγραφέας είναι πολυβραβευμένος, έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσες, ενώ έχουν πουληθεί εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων του  που είναι περίπου πενήντα ( 5 από αυτα είναι επιστημονικά συγγράμματα). Από τα μυθιστορήματα του  τριάντα έχουν βασικό ήρωα τον Αλεξ Ντελαγουέαρ.

 

 

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Θα λαμβάνεις εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις πιο hot δημοπρασίες και πωλήσεις του Emarket.gr